Мини USB Охладител за лаптоп

Гласове: 12 Рейтинг: 3.6
 • Код на продукта: ST033
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Стара цена: 6.90лв.

  Нова цена: 4.90лв.

Промоцията изтича след:

00
--
--
--
Кол-во: +
-
Характеристики : 
 • Два вградени,безшумни вентилатора , които ще охладят бързо вашия лаптоп ; 
 • Компактен и лек  , така че да бъде винаги с Вас , дори когато пътувате  ; 
 • Способен е да издържи и най-тежкия лаптоп, благодарение на четирите си сгъваеми гумени възглавници ; 
 • Съвместим с всички преносими компютри ; 
 • Захранва се от USB на компютъра ; 
Размери:
 • в сгънато положение: 180 * 90 * 20мм
 • по време на работа: 300 * 155mm * 20 мм
 • Нето тегло: 120g

Защо ви е нужен допълнителен охладител за вашия лаптоп?

Преносимият компютър е едно огромно удобство и вероятно най-голямата техническа придобивка за човечеството към настоящия момент. Той е удобен, защото можем да го ползваме буквално навсякъде, но при сериозна експлоатация, може да се наложи покупка на допълнителен охладител за лаптоп, като този, който ви предлагаме.

Всеки портативен компютър – лаптоп и ноутбук има вграден вентилатор, който охлажда процесора. При висока околна температура или при голямо натоварване (най-често тежки игри и приложения), фабричният вентилатор се затруднява в извеждането на генерираната топлина, което може да доведе прегряване на уреда, а това ще причини аварийното му самоизключване или до по-сериозни повреди.

Друга причина да закупите нашия мини охладител за лаптоп е осигуряване на оптимално охлаждане при използване на компютъра в скута или върху повърхности, затрудняващи автономната му вентилация. Това, което ви предлагаме е не просто външен вентилатор, а ергономична стойка за лаптоп с два вградени в нея вентилатора. Подложката ще осигури оптимално разстояние между решетката на дъното на лаптопа и повърхността, върху която е поставен, а двата мини вентилатора ще осъществят необходимото допълнително охлаждане.

Без дразнещ шум по време на охлаждане

Причината много хора да се отказват от употребата на охладител за лаптоп е дразнещият шум при някои вентилатори. Тук този проблем е елиминиран, защото вградените в стойката вентилатори са компактни и напълно безшумни, така че можете спокойно да се концентрирате върху своята работа, без да ви пречат странични дразнители.

Захранване от USB изхода на компютъра

Ако се налага да работите на своя компютър при полеви условия, където не винаги е налично електричество, нашият лаптоп-охладител е отново най-удачното решение. Охладителната стойка се захранва от USB порта на лаптопа, което дава допълнително удобство, тъй като не се налага да търсите друг контакт, в който да я включите или да ползвате разклонители. Нашият мини охладител за лаптоп е не само ефективен в своята работа, но и супер удобен за използване при всякакви условия.

Съвместим с всички модели лаптопи, включително най-тежките

Независимо от марката, модела и размера на вашия лаптоп, нашият мини охладител е подходящото решение против неговото прегряване. Той разполага с четири сгъваеми крачета, способни да издържат дори най-тежкия портативен компютър. Плъзгането на лаптопа по време на работа е напълно елиминирано, тъй като върху всяко от крачетата, както и около двата вентилатора има гумени уплътнения, осигуряващи стабилно и сигурно закрепяане.

Цена, която няма да ви позволи да се колебаете

Цената на компактния USB охладител за лаптоп може спокойно да бъде определена като символична. Ние ви предлагаме едно супер ефективно решение, което ще се погрижи за доброто състояние на преносимия ви компютър на цената на кутия шоколадови бонбони. Вече нямате никакво основание да застрашавате работата на скъпия си лаптоп и да рискувате да изгубите ценната информация, съдържаща се в него.

 

Виж още


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ