Always Fresh Dicer Pro мултифункционално кухненско ренде

Always Fresh Dicer Pro мултифункционално кухненско ренде
Кликни за да увеличиш
Гласове: 7 Рейтинг: 4.3
Код на продукта: st796
Наличност: В наличност
Цена: В наличност 96.00лв. 46.00лв.
Кол-во: +
-
  - или -  

За професионалисти в кухнята и всички, които с любов и желание приготвят храната си е нужно да имат удобства и комфортни прибори и помощници, за да бъде всичко идеално, гладко и неповторимо. За всяко различно ястие е нужно продуктите да са нарязани по различен начин (картофи на кубчета за супа, моркови на лентички за салата и др. ), а когато имате помощник, който да прави всичко това, готвенето става много по-приятно.

Винаги прясно нарязани плодове и зеленчуци в желаната форма!

Представяме ви тази уникална и многофункционална резачка и белачка за плодове и зеленчуци ALWAYS FRESH DICER PRO. С нея винаги ще имате прясно нарязани плодове и зеленчуци. Бързо и лесно може да сменяте приставките за различните видове форми, които желаете да постигнете. Приставките са направени от неръждаема стомана и могат лесно да се почистят с вода и сапун след всяко използване, без да се притеснявате, че има вероятност за корозия.

Резачката на това ренде е поставена на удобна пластмасова кутия, в която продуктите се събират автоматично и спокойно можете да ги съхраните там преди да е дошло времето за използването им. За повече сигурност заедно с резачката Ви предлагаме и приставка за безопасност, на която се поставят продуктите, за да защитава пръстите и ръцете Ви от наранявания. Комплектът включва допълнителни приставки за подготвяне на различни видове форми и размери плодове и зеленчуци, както и специална приставка за отделяне на жълтъци от белтъци, с която спестявате време и усилия.

Размери на продукта: 32 x 11,5 x 12 cм

Комплектът съдържа:

  • 1 х Резервно ренде
  • 1 х Решетъчен нож за приготвяне на големи кубчета
  • 1 х Решетъчен нож за приготвяне на малки кубчета
  • 1 х Специален уред за отделяне на жълтъци
  • 1 х Слайс с два вида рязане
  • 1 х Приставка за безопасност
  • 1 х Крачета против хлъзгане

Always Fresh Dicer Pro мултифункционално кухненско ренде × 1 бг.

Цена: 46.00лв.