Душ слушалка светеща в 7 цвята

Гласове: 12 Рейтинг: 4.3
  • Код на продукта: st781
    Наличност: В наличност

  • В наличност Цена: 29.00лв.
Кол-во: +
-


Винаги прибирайки се у дома, трябва да ни е приятно и уютно. Връщайки се от работа си мислим за топъл душ и отмора и дори в банята е добре да имаме подходяща атмосфера за разпускане и релаксиране. Какво по-хубаво от повече цветове и по-ведро настроение в банята с тази светеща душ слушалка.

Романтика и светлина в банята

Представяме Ви тази светеща душ слушалка, с която ще създадете още по-приятна атмосфера в банята си. Когато сте напрегнати от дългия работен ден или нещо не е минало както сте го обмисляли, напрегнати сте и единственото, което искате е да си вземете душ и да разпуснете, тази цветна емоция ще Ви помогне и развесели.

Тя е изключително лесна за монтиране (на винт), със стандартен размер, който пасва на всички съвременни душ комплекти и има стандартен сребрист цвят, който да не се различава от останалата част на системата. Душ слушалката работи без батерии, благодарение на малък генератор, който се задвижва от налягането на водата и захранва диодите на слушалката. Диодите са в 7 различни цвята (светло и тъмно син, зелен, червен, лилав, оранжев и жълт) и според степента на налягането се сменят и създават настроение.

Цветовете непрекъснато се променят и придават празнично настроение. Светещата душ слушалка ще създаде цветен водопад в банята Ви и ще Ви помогне да се отпуснете и забравите ежедневните проблеми, наслаждавайки се на красотата на обагрената като дъга водна струя!

Характеристики на продукта

  • Лесен и бърз монтаж
  • Стандартни размери
  • Без батерии (Захранване на диодите чрез мини генератор задвижен от налягането на водата)
  • 7 различни цвята
  • Създава уют и красота
  • Цветен водопад за релаксиране

Вижте също: светещ душ

Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Душ слушалка светеща в 7 цвята

Доставка с

Цена 29.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.