Спален чувал с цип

Спален чувал с цип
Кликни за да увеличиш
Гласове: 5 Рейтинг: 4.4
Код на продукта: st905
Наличност: В наличност
Цена: В наличност 59.00лв. 39.00лв.
Кол-во: +
-
  - или -  

Във всяка една от ситуациите и при плануване на риболов, къмпинг, романтична разходка, пикник или приятелско събиране сред природата е необходимо да имате със себе си, освен вода и храна и топла и мека завивка в случай на нужда. Дори да не сте планували да пренощувате в планината е хубаво винаги да сте подготвени и предвидливо да носите в раницата със себе си спален чувал.

Представяме Ви спален чувал модел Light , който няма да натежи в багажа Ви, но може да Ви спаси в непланирана и извънредна ситуация.

Трисезонен, компактен и подходящ за всяка ситуация!

Спалният чувал е подходящ за пролет, лято и есен. Не се препоръчва използването му на открито през много студените зимни дни, но ако температурите не са много под нулата използването му би могло да Ви спаси от измръзване. Чувалът е със стандартни размери за един човек (211x88см), а теглото му от само 2,25кг. ще Ви позволи да го носите навсякъде с вас. Дори по време на планински преход няма да е излишен. Подходящ е за риболовци и хора обичащи къмпингуване на палатки и нощите под открито небе. Може да се използва и в домашни условия, за да Ви е меко, топло и уютно. Спалният чувал е тип Мумия и се затваря плътно до лицето Ви. Грижливо прибран в транспортна чанта.

Спецификации:

  • Размери: Дължина: 211 см.; Ширина: 88 см.
  • Тегло: 2.25 кг.
  • Подходящ за използване на открито и закрито
  • Подходящ за използване пролет, лято и есен

Комплектът включва:

  • 1 x Спален чувал модел
  • 1 x Транспортна чанта

Спален чувал с цип × 1 бг.

Цена: 39.00лв.