Силиконов разделител за лечение на Халукс валгус изпъкнало кокалче на крака

Силиконов разделител за лечение на Халукс валгус изпъкнало кокалче на крака
Силиконов разделител за лечение на Халукс валгус изпъкнало кокалче на крака
Кликни за да увеличиш
Гласове: 15 Рейтинг: 3.5
  • Код на продукта: ST364
    Наличност: В наличност
  • Цена: В наличност 19.00лв. 6.00лв.
Кол-во: +
-

Тези силиконови разделитеси са едно иновативно и много успешно решение за лечение на изпъкналo кокалчета на крака - халукс валгус.
Те са обогатени с медицински клас минерално масло и витамини. Блгодарение на съдържащия се в състава им Алое Вера, болката и некомфортното усещане намаляват почти моментално. Bunion Toe Spreader е продукт, който ще ви помогне да се справите с изпъканлото кокалче на крака. Благодарение на уникалния силиконов разделител на палеца ще коригирате деформираните пръсти на краката и ще облекчите болката. Основната му роля е да раздели палеца от други пръсти и да предпази страничната кост от търкането в обувката. Може да се носи целодневно.

Характеристики:

  • Универсален размер
  • Лесни за почистане и измиване
  • Антиалергична повърхност 
  • Бързо облекчаване на болките 

Комплектът съдържа:

  • 2 х Силиконов разделител срещу изпъклнало кокалче на палеца на крака

Халукс Валгус представлява диагноза, която се наблюдава върху човешкото стъпало и по-конкретно върху един от пръстите на краката (най-често големия), а именно изпъкнало кокалче, предизвикващо неистови болки и неприятен дискомфорт по време на носене на каквито и да е обувки, камо ли тесни, на висок ток или с по-нестандартна форма. Всъщност, носенето на високи токчета е топ причина да получите тази диагноза, но некачествени материи и генна предразположеност, също, биха били възможни варианти за първопричина. По-важното е, че за синдрома вече има лечение – простичко решение под формата на силиконов разделител за пръсти с предпазител за кокалче на крака. Той ще ви помогне да влезнете в любимите си официални обувки отново, а освен това ще направи ходенето леко и приятно.

Предлаганите от нас силиконови разделители срещу изпъкнали кокалчета на пръстите на краката съдържат Алое Вера. Благодарение на това растение болката и некомфортното усещане намаляват почти моментално.  Модерният силиконов разделител за палец успешно ви помага да се справите с изпъканлото кокалче на крака. С него ще успеете да коригирате деформираните пръсти на краката, но най-вече ще облекчите болката и ще можете да ходите, колкото си искате и с каквито обувки пожелаете отново.

Вземете универсалният силиконов разделител на палеца – на евтина и достъпна цена и подходящ за всякаква големина стъпала, а също така и за носене с всякакви обувки. Деликатният силиконов материал е почти незабележим, така че можете да носите разделителя и с по-отворени обувки. В комплекта са включени два разделителя, като с един можете да изкарате значително дълго време, тъй като е едновременно здрав, и лесен за почистване: само на ръка и с топла вода, разредена с малко сапун или друго меко почистващо средство.

Сходни артикули (10)
Лесна поръчка

Силиконов разделител за лечение на Халукс валгус изпъкнало кокалче на крака × 1 бг.

Цена: 6.00лв.