Маша за перфектни къдрици - Babyliss MiraCurl

Гласове: 15 Рейтинг: 3.7
 • Код на продукта: ST373
  Наличност: В наличност
 • В наличност Стара цена: 79.00лв.

  Нова цена: 55.00лв.

Промоцията изтича след:

00
--
--
--
Кол-во: +
-

На всеки понякога му се иска разнообразие. При жените това може да е ежедневно състояние и често провокира промяна на външния вид – отрязване на 10 см. от косата, боядисване в червен цвят, добавяне на кичури и т.н., но повечето не са толкова крайни. За да разнообразят визията си къдрокосите изправят косата си, а тези с права коса, разбира се, я къдрят. Ако сте от вторите, вижте нашето предложение, с което може да се радвате на естествено изглеждащи, гъвкави и лъскави къдрици, при това за секунди.

Край на неравномерно накъдрените кичури, край на изгорените пръсти и увредената коса. Машата за коса работи с висококачествен керамичен нагревател, който затопля косъма равномерно и създава идеалните къдрици. Моделът разполага със звуков сигнал при готовност за работа, както и когато къдрицата е готова. Може да избирате между 3 температурни настройки в зависимост от косата си: 190, 210 и 230 градуса. Освен температурата може да избирате и посока на въртене: ляво, дясно и автоматично (редува посоките). Чашата е с няколко системи за защита, като на 20-тата минута работа „заспива“, а след 60 минути се изключва.

Красиви и равномерни букли:

 • Еластични и трайни къдрици
 • Без увреждане на косъма
 • Качествен нагревател
 • Сигнал при готовност за работа
 • Сигнал, когато къдрицата е готова
 • Избор между три температурни настройки
 • Опция за избор на посока на къдрене
 • Светлинен индикатор
 • Автоматично изключване
 • Система срещу блокиране
 • Без горене на пръстите
Видео:

Съдържание на комплекта:

 • 1 х Маша за коса Babyliss
 • 1 х Кутия за съхранение
Произход: Китай

Дамите с права по рождение коса често са любителки на къдриците. Обикновено, за оформянето на ежедневната си прическа, те прибягват до услугите на маша за къдрене. Специално за тях, магазин Онтайм предлага модерната маша за къдрици Babyliss, която ще оформи прическата им за минути.

Предлаганият модел маша за къдрици е с уникални предимства за улесняване процеса на работа. Продуктът е с висококачествен керамичен нагревател, който нагрява косъма равномерно и постига професионални резултати за минути- къдриците са идеално оформени, лъскави и трайни, без никакви усилия. Предлаганият модел предпазва косата от накъсване и изсушаване и я поддържа здрава и жизнена. Спокойно може да правите ежедневната си прическа с тази маша, дори и без използване на стилизиращи продукти за коса.

Моделът  Babyliss е специална маша за големи къдрици, която оформя косата ви за броени минути, а буклите са равномерно извити и лъскави. Машата е оборудвана с модерни настройки и няколко системи за защита. Евентуалното забравяне на включения уред вече не е проблем, тъй като специални функции задействат спящ режим след 20 минути работа, а след час го изключват напълно. Продуктът е с удобна въртяща глава, а посоката на въртене и къдрене се контролира от клиента. Машата разполага и с три температурни настройки, с амплитуда от 190 гр. до 230 гр., в зависимост от вида на косата ви.

Най-високата степен е предназначена за права и тънка коса, която се нуждае от повече време за обработка. След включване на машата, специален звуков сигнал известява, когато тя е достатъчно загряла за работа. Подобен звуков сигнал се задейства и при готовност на къдрицата. Модерните и иновативни функции на машата я правят подходяща за работа във всяко професионално козметично студио, а оформянето на прическата се превръща в приятно занимание и релаксиране.

Онлайн магазинът Онтайм предлага тази прекрасна маша за къдрици на невероятно изгодна цена, която допълнително привлича вниманието на клиентите. Продуктът е опакован в красива цветна кутия.

Лесна поръчка

Маша за перфектни къдрици - Babyliss MiraCurl × 1 бг.

Цена: 55.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ