Електронни везни

Електронни везни

От този раздел на OnTime.bg ще можете да закупите прецизни електронни везни на много достъпни цени, пригодени да ви покажат точното тегло на различни продукти, предмети, както и вашето собствено. Сред многобройните ни предложения ще откриете везни, пригодени за домашна употреба, както и качествени професионални везни в портативен вариант, които могат да се използват буквално навсякъде.

В тази категория ще откриете:

Бижутерски везни

Ако сте бижутер или работата ви е от такова естество, че трябва да знаете теглото на различните стоки с точност до няколко милиграма, обезателно трябва да закупите прецизна бижутерска електронна везна, каквато ние ви предлагаме на изключително достъпна цена. Тя ще бъде ваш верен помощник в ежедневната работа и ще ви помогне да превърнете точността в своя запазена марка.

Освен невероятно ниската ѝ цена, бижутерската електронна везна има и друго голямо предимство – компактен размер. Устройството е проектирано в джобен размер, за да можете лесно да го носите със себе си и използвате, когато работата ви го налага. Най-важното качество на този мини електронен кантар е принадлежността му към професионалния клас измервателни устройства. С един такъв уред гарантирате своята коректност пред потенциалните си клиенти и изключвате вероятността те да се усъмнят във вашата честност.

Както повечето добри електронни кантари и нашите продукти от клас професионален ви позволяват сами да избирате мерните единици, в които ще измервате изделията. Можете да теглите в стандартната у нас мерна единица – грамове, както и в световно утвърдените мерки за благородни метали и минерали – унции, тройунции и др. Бижутерският електронен кантар джобен формат се отличава с невероятно стабилна работа и възможност за повтаряемост на резултатите от измерване.

Преносими електронни везни

В този раздел ще откриете и чудесни портативни електронни кантари на изключително ниски цени, които можете да използвате у дома или в друга обстановка за измерване на телесно тегло. Предимството на тази категория уреди е високата точност на измерване, дължаща се на специално вградените тензодатчици. Един подобен измервателен уред измерва с точност до 100 гр, което ви позволява да получите максимално коректна информация относно моментното си тегло по всяко време и навсякъде.

Преносимите електронни везни имат интересен модерен дизайн, което прави наличието им още по-ценно. Този клас уреди използват напълно независим източник на енергия - в случая литиева батерия с дълъг работен режим. Уредът разполага с удобен LCD дисплей, показващ не само измерваното тегло, но и състоянието на батерията при изчерпване на нейните възможности. Кантарите от вида портативни извършват автоматично нулиране и изключване и работят с три единици за конвертиране: кг/LB/ST.

Домашни модели

Домакинските електронни везни са едно голямо удобство, особено за домакините, опитващи нови кулинарни рецепти. С тяхна помощ вече няма да се налага да измервате количеството на отделните съставки на око или обръщайки ги в други мерни единици, като чаени чаши, кафени и супени лъжици и т.н. Тайната на перфектно изпълнената рецепта често се крие в стриктното дозиране на всички компоненти.

При нас ще намерите качествена електронна везна с купа, пригодена специално за измерване на хранителни продукти. Освен супер изгодната ѝ цена, със сигурност ще ви направи впечатление и приятният ѝ дизайн. Един такъв уред не само ще ви направи по-добри кулинари, но и ще допълни интериора на вашата кухня, показвайки, че в нея се вихри истински майстор на кулинарни шедьоври.

Удобството при измерване с кухненската ни везна се дължи на електронния дисплей, показващ ясно точното тегло на продуктите в цифри. Контролният панел ви позволява да тарирате уреда, когато измервате без помощта на включената в комплекта купа, както и да изберете режима, в който ще бъдат измервани отделните съставки – грамове, паундове или унции (гр./ Lb / Оz). Тази възможност е особено необходима при следване на рецепти, в които са използвани мерни единици, различни от стандартните за нашата страна.

Електронни портативни кантари с кука

В тази категория ще откриете добре познатото домакинско кантарче с кука, само че в много модерен и прецизен вариант. Този тип измервателни уреди са особено подходящи не само за домакинството, но и за запалените риболовци, които държат да знаят точното тегло на всеки улов. Това са висококачествени и прецизни в измерването уреди, даващи вероятност за отклонение до 10 гр при капацитет на измерване до 40 кг.

Портативните кантарчета с кукичка отново разполагат с четириразряден електронен дисплей, което ги прави много по-удобни от старите везни от същия тип с пружинен механизъм. Куката на този модел електронни мини-везни може да се прибира към корпуса с цел намаляване на размера и безопасно пренасяне в джоб или чанта. Тук отново имате възможност да изберете мерната единица, както и функция нето/тара, благодарение на която ще знаете точното тегло на всеки обект на претегляне.

Ред: