Електронни везни и кантари

Ред:
Електронни везни

От този раздел на OnTime.bg ще можете да закупите прецизни електронни везни на много достъпни цени, пригодени да ви покажат точното тегло на различни продукти, предмети, както и вашето собствено. Сред многобройните ни предложения ще откриете везни, пригодени за домашна употреба, както и качествени професионални везни в портативен вариант, които могат да се използват буквално навсякъде.

В тази категория ще откриете:

Бижутерски везни

Ако сте бижутер или работата ви е от такова естество, че трябва да знаете теглото на различните стоки с точност до няколко милиграма, обезателно трябва да закупите прецизна бижутерска електронна везна, каквато ние ви предлагаме на изключително достъпна цена. Тя ще бъде ваш верен помощник в ежедневната работа и ще ви помогне да превърнете точността в своя запазена марка.

Освен невероятно ниската ѝ цена, бижутерската електронна везна има и друго голямо предимство – компактен размер. Устройството е проектирано в джобен размер, за да можете лесно да го носите със себе си и използвате, когато работата ви го налага. Най-важното качество на този мини електронен кантар е принадлежността му към професионалния клас измервателни устройства. С един такъв уред гарантирате своята коректност пред потенциалните си клиенти и изключвате вероятността те да се усъмнят във вашата честност.

Както повечето добри електронни кантари и нашите продукти от клас професионален ви позволяват сами да избирате мерните единици, в които ще измервате изделията. Можете да теглите в стандартната у нас мерна единица – грамове, както и в световно утвърдените мерки за благородни метали и минерали – унции, тройунции и др. Бижутерският електронен кантар джобен формат се отличава с невероятно стабилна работа и възможност за повтаряемост на резултатите от измерване.

Преносими електронни везни

В този раздел ще откриете и чудесни портативни електронни кантари на изключително ниски цени, които можете да използвате у дома или в друга обстановка за измерване на телесно тегло. Предимството на тази категория уреди е високата точност на измерване, дължаща се на специално вградените тензодатчици. Един подобен измервателен уред измерва с точност до 100 гр, което ви позволява да получите максимално коректна информация относно моментното си тегло по всяко време и навсякъде.

Преносимите електронни везни имат интересен модерен дизайн, което прави наличието им още по-ценно. Този клас уреди използват напълно независим източник на енергия - в случая литиева батерия с дълъг работен режим. Уредът разполага с удобен LCD дисплей, показващ не само измерваното тегло, но и състоянието на батерията при изчерпване на нейните възможности. Кантарите от вида портативни извършват автоматично нулиране и изключване и работят с три единици за конвертиране: кг/LB/ST.

Домашни модели

Домакинските електронни везни са едно голямо удобство, особено за домакините, опитващи нови кулинарни рецепти. С тяхна помощ вече няма да се налага да измервате количеството на отделните съставки на око или обръщайки ги в други мерни единици, като чаени чаши, кафени и супени лъжици и т.н. Тайната на перфектно изпълнената рецепта често се крие в стриктното дозиране на всички компоненти.

При нас ще намерите качествена електронна везна с купа, пригодена специално за измерване на хранителни продукти. Освен супер изгодната ѝ цена, със сигурност ще ви направи впечатление и приятният ѝ дизайн. Един такъв уред не само ще ви направи по-добри кулинари, но и ще допълни интериора на вашата кухня, показвайки, че в нея се вихри истински майстор на кулинарни шедьоври.

Удобството при измерване с кухненската ни везна се дължи на електронния дисплей, показващ ясно точното тегло на продуктите в цифри. Контролният панел ви позволява да тарирате уреда, когато измервате без помощта на включената в комплекта купа, както и да изберете режима, в който ще бъдат измервани отделните съставки – грамове, паундове или унции (гр./ Lb / Оz). Тази възможност е особено необходима при следване на рецепти, в които са използвани мерни единици, различни от стандартните за нашата страна.

Електронни портативни кантари с кука

В тази категория ще откриете добре познатото домакинско кантарче с кука, само че в много модерен и прецизен вариант. Този тип измервателни уреди са особено подходящи не само за домакинството, но и за запалените риболовци, които държат да знаят точното тегло на всеки улов. Това са висококачествени и прецизни в измерването уреди, даващи вероятност за отклонение до 10 гр при капацитет на измерване до 40 кг.

Портативните кантарчета с кукичка отново разполагат с четириразряден електронен дисплей, което ги прави много по-удобни от старите везни от същия тип с пружинен механизъм. Куката на този модел електронни мини-везни може да се прибира към корпуса с цел намаляване на размера и безопасно пренасяне в джоб или чанта. Тук отново имате възможност да изберете мерната единица, както и функция нето/тара, благодарение на която ще знаете точното тегло на всеки обект на претегляне.