0
0
.00
BGN

Електронни везни и кантари

Покажи

Кухненска везна Lexical 4301, 5kg

20
00
лв.
Кухненска везна Lexical 4301, 5kg

Мерителна лъжица кантарче с LCD дисплей

24
00
лв.
20
99
лв.
Мерителна лъжица кантарче с LCD дисплей
25
00
лв.
19
00
лв.
-17%

99.0000, 120.0000

Електронен кантар до 150 кг, чупеща глава, платформа 30 х 40см.
120
00
лв.
99
00
лв.
150
00
лв.
179
00
лв.
210
00
лв.

В този раздел на Онтайм ще откриете разнообразие от прецизни електронни везни на много достъпни цени. Уредите ни са пригодени да ви покажат точното тегло на различни продукти, предмети, както и вашето собствено. Сред многобройните ни предложения ще срещнете теглилки, пригодени за домашна употреба, а също и професионални везни в портативен вариант, които могат да се използват буквално навсякъде.

Какво ви предлагаме?

Разделът включва различни по вид и предназначение измерващи теглото устройства с голям брой работни възможности. Добрите електронни кантари от клас професионален ви позволяват сами да избирате мерните единици за определяне тежестта на изделията. Можете да теглите в стандартната у нас мерна единица – грамове, както и в световно утвърдените мерки за благородни метали и минерали – унции, тройунции и др.

В категорията ни ще откриете и чудесни портативни електронни кантари на изключително ниски цени, които можете да използвате у дома и в работна обстановка, за да измерите собственото си и чуждо телесно тегло. От колекцията ни можете да изберете и качествена електронна кухненска везна с купа, пригодена специално за претегляне на хранителни продукти.

Освен супер изгодната цена на изделията, със сигурност ще ви направи впечатление и приятният им дизайн. Един домакински уред  за мерене не само ще ви направи по-добри кулинари, но и ще допълни интериора на вашата кухня, показвайки, че в нея се вихри истински майстор на кулинарни шедьоври.

Продуктите, включени в раздела, бихме могли да разграничим по следните показатели:

За нуждите на бижутери и фармацевти

Ако сте бижутер или работата ви е от такова естество, че трябва да знаете теглото на различните стоки с точност до няколко милиграма, обезателно трябва да закупите прецизна бижутерска електронна везна, каквато ние ви предлагаме на изключително достъпна цена. Тя ще бъде ваш верен помощник в ежедневната работа и ще ви помогне да превърнете точността в своя запазена марка.

Везната за целите на бижутерията има и друго голямо предимство – компактен размер. Устройството е проектирано в джобен формат, за да можете лесно да го носите със себе си и използвате, когато работата ви го налага. Най-важното качество на мини електронният кантар, е принадлежността му към професионалния клас измервателни устройства.

С един такъв уред гарантирате своята коректност пред потенциалните си клиенти и изключвате вероятността те да се усъмнят във вашата честност. Бижутерският електронен кантар джобен формат се отличава с невероятно стабилна работа и възможност за повтаряемост на резултатите от измерването.

Преносими

Предимството на тази категория уреди е високата точност на измерване, дължаща се на специално вградените тензодатчици. Един подобен инструмент измерва с точност до 100 гр, което ви позволява да получите максимално коректна информация относно моментното си тегло по всяко време и навсякъде.

Преносимите ни електронни везни са на достъпни цени и с модерен дизайн, което прави наличието им още по-ценно. Този клас уреди използват напълно независим източник на енергия - в случая литиева батерия с дълъг работен режим. Имате възможност да мерите на открито и в затворена работна среда, знаейки, че везната ви е винаги готова за работа.

Уредите ни разполагат с удобен LCD дисплей, показващ не само теглото, но и състоянието на батерията след изчерпване на нейния заряд. Кантарите от вида портативни извършват автоматично нулиране и изключване и работят с три единици за конвертиране: кг/LB/ST.

За дома

Домакинските електронни везни са едно голямо удобство, особено за домакините, опитващи нови кулинарни рецепти. С тяхна помощ вече няма да се налага да измервате количеството на отделните съставки на око или обръщайки ги в други мерни единици, като чаени чаши, кафени и супени лъжици и т.н. Тайната на перфектно изпълнената рецепта често се крие в стриктното дозиране на всички компоненти.

При нас ще намерите качествени електронни везни с купа, пригодени специално за измерване на хранителни продукти. Освен супер изгодната им цена, със сигурност ще ви направи впечатление и приятният им дизайн. Един такъв уред не само ще ви направи по-добри кулинари, но и ще допълни интериора на вашата кухня, показвайки, че в нея се вихри истински майстор на кулинарни шедьоври.

Удобството при измерване с кухненската ни везна се дължи на електронния дисплей, показващ ясно тежестта на продуктите в цифри. Контролният панел ви позволява да тарирате уреда, когато измервате без помощта на включената в комплекта купа, както и да изберете режима, в който ще бъдат измервани отделните съставки – грамове, паундове или унции (гр./ Lb / Оz).

Огромен избор, какъвто трудно ще откриете другаде

В тази категория ще откриете богат асортимент от теглилки, включително добре познатото домакинско кантарче с кука, но в много по-модерен и прецизен вариант.  Кантарите с кукичка са особено подходящи за домакинството, но и за запалените риболовци, които държат да знаят точното тегло на своя улов.

Това са висококачествени и прецизни в измерването електронни уреди, даващи вероятност за отклонение до 10 гр при капацитет на измерване до 40 кг. Портативните кантарчета с кукичка също разполагат с четириразряден електронен дисплей, което ги прави много по-удобни от старите везни от същия тип с пружинен механизъм.

Куката на този модел електронни мини-везни може да се прибира към корпуса с цел намаляване на размера и безопасно пренасяне в джоб или чанта. Тук отново имате възможност да изберете мерната единица, както и функция нето/тара, благодарение на която ще знаете с точност теглото на всеки обект на претегляне.

Магазинът ни ви предлага разнообразие от електронни везни, каквото трудно ще срещнете другаде. Възползвайте се от добрите ни предложения и достъпните ни цени, а също и от безспорното удобство, което дава онлайн пазаруването.

Прочетете повече