0
0
.00
BGN

Тапети

Покажи

-12%

3.5000, 4.0000

Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
-44%

2.8000, 5.0000

Самозалепващ 3D тапет F1, 70*77см, бяла тухла
-33%

4.0000, 6.0000

Самозалепващ 3D тапет QD-P05, 70*70см*5мм
6
00
лв.
4
00
лв.
-33%

4.0000, 6.0000

Самозалепващ 3D тапет за стени и тавани XY-V02, 70*70см * 5мм
-32%

4.0000, 5.9000

Самозалепващ XPE панел Мрамор 6021, 30 х 60см
-30%

3.5000, 5.0000

Самозалепващ панел 30*60cm*10mm, PE пяна, Кожа дизайн

Самозалепващ тапет NI-5 бял, 70 х 70см х 5мм

5
50
лв.
4
50
лв.
Самозалепващ тапет NI-5 бял, 70 х 70см х 5мм

Самозалепващ тапет Premium S21, 70 х 70sm х 5mm

6
00
лв.
4
00
лв.
Самозалепващ тапет Premium S21, 70 х 70sm х 5mm
-33%

4.0000, 6.0000

Самозалепващ тапет Premium S22, 70 х 70sm х 5mm
6
00
лв.
4
00
лв.
-15%

4.5000, 5.3000

Самозалепващ тапет бял NF1, 70 х 70см х 5мм, PE пяна
-33%

16.0000, 24.0000

Самозалепващи тапети Релеф KLD, 280*50cm*2mm, водоустойчиви
-19%

4.0000, 5.0000

Тапет 3D бежови тухли A4, самозалепващ, 70 х 77см
-40%

3.0000, 5.0000

Тапет 3D светло зелени тухли A12, 70 х 77см, самозалепващи

Богата гама самозалепващи се тапети ще задоволи вкуса и изискванията на всички наши клиенти, дори на по-взискателните по отношение на визия, качество и цена. Облицовки за дома, офиса и различни представителни помещения, способни да преобразят и най-скучното пространство, превръщайки го в изискано и уютно помещение.

Цялостна промяна на интериора с минимум средства и усилия

Основен ремонт – фраза, която хвърля в паника всеки собственик на жилище. В даден момент в семейния дом настъпва нужда от коренна промяна на обстановката, било поради скучната и остаряла визия на обзавеждането, било заради технологичното разрушаване на мазилката по стени и тавани.

Полагането на стенна облицовка е сложна, мръсна, бавна и скъпа дейност, поради което повечето хора постоянно го отлагат. Има обаче и по-лесно решение – самозалепващи 3D тапети. Такива могат да се поставят по всяко време, през всички сезони, при това цялата операция ще се вмести в рамките на няколко часа. Не са нужни и квалифицирани изпълнители – майстор, строителна бригада и т.н.

Особено важно за домакините е, че облицоването на стените няма да доведе до замърсяване и натрупване на прах в цялото жилище. Нуждата от почистване след ремонта обикновено е минимална и включва основно изнасяне на остатъците, останали след разкрояване и предпазната хартия, намираща се на гърба на плоскостите.

Самозалепващи се тапети могат да се поставят в абсолютно всяко помещение в това число в кухня, коридор и антре. Някои разработки са с висока влагоустойчивост, специално предназначени за бани и други мокри помещения. С този дизайнерски подход интериора придобива съвсем различно излъчване. Добре подбраният дизайн на тапета ще увеличи оптически по-малки пространства по метода на така нареченото зониране.

Качествените самозалепващи тапети са с изключително достъпни цени. Стойността на дори по-мащабни операции не може да достигне и половината от цената за полагане на нова мазилка, особено, когато предстои да се направи и шпакловка. Цената на един лист от тази чудесна стенна декорация е под 10 лв, като с него се покрива площ с големина 77 х 70см – такъв е размерът на паната.

Почти цялата ни гама самозалепващи тапети за стена представляват изключително сполучлива имитация на различни видове естествени облицовки – тухла, мрамор, дялан и реден камък, мозайка, плочки и др. С тях се постига най-модерният в момента интериорен стил, подходящ както за жилища, така и за офиси, заведения и други помещения с представителна функция.

Лесният начин на полагане е сред основните предимства на PE тапета. Вече не е необходимо да търсите майстори (сложна задача в нашата страна) и да ги чакате да завършат ремонта, за да заживеете нормално в обновения си дом. Запретнете ръкави и ги залепете сами. Лесно е, можете да се справите, включително при липса на опит и особена сръчност.

Тухлената стена – естетика, топлина и уют

Тапетът, имитиращ тухла е безспорно стилна декорация. Стилът, създаващ илюзията за оголена стена се нарича „лофт”, което в буквален превод означава „таванско помещение”. Стилът е с американски корени и намеква за преобразуването на изоставени фабрики, складове и работилници в жилищни пространства.

Основна характеристика на стила „лофт” е включването на различни архитектурни елементи в интериора. Представете си в една стая комбинация от специфични детайли като стари тухлени стени, метално стълбище, тръби с различен диаметър, открита вентилационна система и други, присъстващи в комбинация с модерните елементи на обзавеждането – битова техника и електроника, метални стелажи и рафтове, огледала и т.н.

На теория подобен интериорен дизайн би могъл да звучи малко грубо и студено, но на практика жилището придобива невероятно красив вид и излъчва топлина и уют. Вместо да махате мазилката, за да се открият тухлите, просто облепете съответната стена с подходящ вид самозалепващ 3D тапет. Много по-лесен, чист и евтин е този вариант.

 Тапетът е всъщност твърда плоскост от полиетиленова пяна, отличаваща се с висока плътност и приятна мекота на допир.Този материал влиза в състава на много продукти, използвани в бита, даже в опаковките на хранителни продукти, което показва, че е напълно безопасен за здравето и не отделя токсични емисии и неприятна миризма.

Самозалепващите 3D тапети от пяна имат не само визуален, но осезаем технологично създаден релеф. Именно той е отговорен за триизмерната им визия. Погледнати под всякакъв ъгъл, стените изглеждат сякаш наистина са изградени от тухли или са облицовани с дялани камъни, мраморни плочи и т.н.

Панелните апартаменти са тези, които ще усвоят в пълна степен предимствата на тухления самозалепващ тапет. Плътността на покритието от PE пяна го прави отличен топлоизолатор и не малко собственици на такива жилища са открили плюсовете на комбинацията от декоративен ефект и изолационен материал, който повишава както естетическата стойност, така и енергийната ефективност на жилището.

Тапетите, имитиращи зидария се вписват освен в стила „лофт”, и в други стилове – кънтри, минимализъм, готика, индустриал и др. С чудесните ни 3Д самозалепващи тапети е повече от лесно да се изгради автентичен възрожденски стил при обзавеждането на механи и битови помещения. Възможностите да създадете собствен, уникален интериор с тях са неограничени.

Имайте предвид, че тухленият /каменен зид моментално ще привлича вниманието, затова е желателно много внимателно да обмислите кой участък от дадена стая да декорирате с такъв вид самозалепващи тапети за стени. Обикновено това е функционално пространство, където е разположена меката мебел в хола, масата за хранене в трапезарията, мивката и шкафовете в кухнята. Желателно е декорираната зона да остане максимално свободна, за да се избегне усещането за претрупване на обзавеждането.

Лесно изпълнение на задачата

Прави впечатление, че в повечето клипове, показващи как се лепят самозалепящи се тапети, задачата се изпълнява от жени. Тук не става въпрос за някакъв рекламен трик, а за самата реалност. Полагането на плоскостите не представлява трудност и всеки желаещ да обнови визията на дома си би могъл да го направи.

Адхезивната основа спестява всички възможни трудности. Гърбът на паната е предварително покрит със специално лепило. То има голяма сила на свързване, за да се задържи на място плътното декоративно платно. Макар теглото на листовете да е минимално, релефната им фасада би могла да затрудни здравото им задържане към стената.

Работата с 3D самозалепващи тапети е изключително лека, включително, когато е нужно тяхното разкрояване. Изрязването им се прави с макетен нож по предварително измерени параметри. Рязането не може да става на мястото на полагане. По-удачно е да се направи на пода или върху работна маса. Правилно оформената плоскост просто се поставя внимателно в определения участък и се притиска, за да се свърже плътно с основата.

Елементарни изисквания

Със самозалепващ 3D тапет тухли дефектът бързо се превръща в ефект, но това далеч не означава, че тази облицовка би могла да се постави върху твърде неравни основи. Основата е желателно да е гладка и суха, за да може лепящата част да се свърже плътно и здраво. Няма как да залепите тапета върху груби и частично паднали мазилки, особено ако стените са пропити от влага.

Идеално свързване се получава между добре загладени повърхности, затова преди операцията почистете внимателно, мястото, което ще покриете с луксозни тапети с триизмерен ефект. Мазни и прашни участъци няма да ви позволят да постигнете здравината, която очаквате. Където е нужно и уместно използвайте вода, за да премахнете всички замърсявания без остатък.

Мокрите основи не са готови за декориране със самозалепващи тапети тухли. След почистване е желателно да ги подсушите добре с кърпа или да ги оставите да изсъхнат от само себе си, но за целта ще ви е нужно повече време. Премахвайте предпазната лепенка непосредствено преди полагане на тапета. Така ще избегнете изсъхване на лепилото и ще съхраните якостта му на свързване.

Притискайте всеки лист с ръце. Ако е нужно да си помогнете с инструменти, подложете мека тъкан, за да избегнете разкъсване. Старайте се да подреждате всеки модул плътно до съседния. Не бива да има застъпване, нито пък луфтове. Специалистите съветват модерните 3D тапети тухли да се полагат като се започне в посока от пода към тавана.

Идеално решение за всяко кътче от дома

Ако си търсите луксозни и стилни 3Д тапети за спалня, в каталога ни със сигурност ще ги намерите. Материалът е едно екологично чисто решение, подходящо за всяко жилищно пространство, включително за спални и детски стаи. Плътната пяна е отличен топло и шумоизолатор, осигуряващ комфорт в стаята за почивка и сън.

3д тапети за коридор – перфектен начин да разчупите и направите по-приветливо въпросното пространство. Коридорите имат славата на тъмни и неугледни части на сградите, но тухленият, каменен и мраморен зид е способен да промени изцяло представите. Съвсем нова концепция, а не просто нов вид облицовъчен материал.

Създаденият от страхотните тапети 3Д ефект има и специални защитни свойства. Те уплътняват и омекотяват стените. Ако децата ви имат навика да играят бурно и да лудуват, вероятно сте добре запознати с възможните травми. Ударът в стената може да причини сериозни наранявания. За щастие тапетите не просто красят дома, но и го обезопасяват.

Декоративният тапет камък 3D е перфектният заместител на кухненския гръб. В случай че средствата ви не ви позволяват тази модерна днес обшивка, използвайте моделите с дизайн дялан и реден камък. Цветово и в чисто художествен аспект те прекрасно се вписват в съвременната кухненска уредба. Дори битовата техника стои страхотно на подобен фон.

Можем да предложим истинско разнообразие от 3D  тапети за спалня, кухня, коридори, антрета, хол и всекидневна. Паната, имитиращи зидария са един бюджетен начин да създадете красота, комфорт и уют в своето жилище. Можете да го направите сами без особени усилия.

Специалната ни колекция от 3Д тапети за хол ще ви зарадва с възможността да поддържате безупречна хигиена. Материалът е изключително лесен за почистване, включително заради факта, че гланцираното покритие не задържа мръсотия.

Прочетете повече