0
0
.00
BGN

Подаръци

Покажи

Чаша термос фотообектив 400ml

24
00
лв.
17
00
лв.
Чаша термос фотообектив 400ml

Соларна лампа с usb изход и фенер

20
90
лв.
15
50
лв.
Соларна лампа с usb изход и фенер

Ontime ви дава възможност да закупите супер оригинални, но и евтини подаръци онлайн. Винаги има повод да зарадваме скъп на сърцето ни човек, но дори не се налага чакаме такъв – подаръкът е уместен през всеки ден от годината. Истината е, че тайничко всички обичаме повече да подаряваме, отколкото да получаваме подарък. Да видиш блясъка в очите на получателя е безценно усещане.

Какво съдържа разделът?

Намирате се в главната категория, която води към три отделни подраздела, съдържащи уникални подаръци за деца, жени и мъже. На тази страница са представени всички артикули, които можете да подарите на член на своето семейство, на приятел, на колега. В случай, че желаете да конкретизирате търсенето, е супер лесно да се насочите към подкатегорията, съдържаща интересуващите ви стоки.

Благодарение на този раздел, имаме пълното основание да се наречем престижен онлайн магазин за подаръци. Знаем, че сте твърде заети и все не ви остава време да обиколите магазините в реалния свят. Ако времето ви притиска, действайте на момента. Изберете подходящия дар, поръчайте с няколко прости операции, и подаръкът сам ще пристигне при вас в минимален срок.

Подаръците, предлагани в сайта ни бихме могли да категоризираме по следния начин:

За деца

Децата обичат подаръците повече от всичко друго на света. Затова се погрижихме да селектираме чудесни детски оригинални подаръци. Не е нужно да подчертаваме, че играчките преобладават. Те са предназначени за най-малките ни приятели. Имаме чудесни говорещи, светещи и пеещи играчки, а за по-големите са подготвени страшно забавни игри.

Децата имат огромен афинитет към електронните устройства, затова и на тази група продукти е наблегнато доста сериозно. Предлагаме 3D очила VR BOX за едно невероятно виртуално преживяване, безжични слушалки 5в1, mp3 плеъри, дронове и какво ли още не. Не сме пропуснали и игрите на открито. Бихте могли да заложите на дартс табло, баскетболен кош, батут и даже на футболна врата.

За жена

Жената винаги заслужава да получи уникален подарък. Дори не е нужно да търсите повод, защото вашата майка, съпруга, любима, сестра, баба, със сигурност има достатъчен принос за вашето щастие и комфорт. Зарадвайте я с нещо стилно и красиво като продукт за разкрасяване например, или пък с нещо друго, с което да се поглези и почувства значима.

Разполагаме и с куп практични артикули, които вероятно възприемате като нестандартни подаръци. Все пак помислете – няма жена, която да не се зарадва на комплект съдове за готвене на престижната марка Royalty Line. Поднесете ги добре опаковани на домакинята, когато сте поканени на гости у младоженци или новодомци.

За мъже

Не вярвайте на мъж, който твърди, че не обича да му подаряват разни неща. Да, мъжете предпочитат те да даряват, да радват, да изненадват, но все пак не биха отказали един ефектен диспенсър за студена бира, например. На мъжа в живота си трябва да подарите нещо, което знаете, че ще го накара да се почувства специален. Дори стилна запалка и марков ключодържател, са способни да разтопят твърдото мъжко сърце.

Имаме страхотни бизнес комплекти в нашия сайт за подаръци, както и дронове с wi-fi камери за все още непорасналите момчета. Разполагаме и с красиви сувенири, а също и с много практични и стилни декантери за вино, гарафи за уиски, бутилки и буренца за ракия в комплект с чашки в същата стилистика. Позволете на мъжа да посрещне подобаващо своите гости.

Защо сме най-доброто място за покупка?

Вместо да губите време и да търсите подходящ магазин за подаръци, изберете нашия сайт. Тук ви е осигурено невероятно удобство, за да не се налага да вмествате пазаруването в натоварения си график. Да купиш страхотен подарък онлайн е толкова лесно, пък и разумно. Инвестирайте спестеното време и средства в нещо много по-приятно и важно.

Подаръците, подбрани от нас, са съобразени с потребителското търсене. Помислили сме за романтиците, за практичните и за онези, които държат подаръкът им винаги да впечатлява. Разнообразието при нас е огромно, а освен това сме подбрали единствено продукти с безупречно качество, но на достъпна цена.

С наша помощ случайността никога няма да ви изненада. Дори да сте забравили рождения ден на близък човек, или да са ви поканили на личен празник в последния момент, няма да допуснем да отидете с празни ръце и да се почувствате неловко. Вместо да давате пари, изберете някой от нашите интересни подаръци. Така ще покажете лично отношение, каквото знаем, че всеки от обкръжението ви заслужава.

Прочетете повече