0
0
.00
BGN

Декоративни лампи

Покажи

Лед лента 220V бяла на метър водоустойчива

3
00
лв.
Лед лента 220V бяла на метър водоустойчива

Нощна декоративна лампа 3D луна USB, 4 светлини, смяна на цвета чрез почукване

17
00
лв.
Нощна декоративна лампа 3D луна USB, 4 светлини, смяна на цвета чрез почукване
45
00
лв.
35
00
лв.
39
90
лв.
24
00
лв.
7
50
лв.
Декоративна камина

РАЗПРОДАДЕНО

39
00
лв.
20
00
лв.
25
00
лв.

Декоративните осветителни тела са най-красивият източник на светлина, преминал през призмата на широка гама разнообразни цветни филтри и прожекционни лещи. Резултат от лазерни и LED източници в оригинално проектираните модерни лампи, светлинната вълна при различните продукти никога не е еднаква. Тя се отличава с интензитет, форма, начин на проекция и цвят.

Осветление за украса

Декорацията предполага присъствие на колорит и художествен мотив. Интегриран в картина, мозайка, фигурка, накит, цвете или предмет, той преобразява помещение или вещ в по-приятен за окото обект. Модерните декоративни лампи са повлияни от класическата дефиниция за украса. В тази категория преобладават продуктите с цвят: откриваме многоцветни диско кълбета, прожектори, ротационни диско лампи, RGB LED ленти, магически “сфери“ и други нестандартни проекти на осветление за украса.

Рекламни табели с ярък светлинен акцент също са атрактивен и търсен продукт за оформяне на привличащата клиентите, декоративна реклама – основна част на успешната бизнес стратегия. Цветните светлини се излъчват в насочена линия, или са “разпръскани” в широк периметър, заливайки под, стени и тавани с ивици и фигурки в преливащи разноцветни нюанси.

LED лампи – “игри” на светлината

Светлинните отблясъци и отражения могат да предизвикват съмнения в остротата на зрението. “Разсипването” на прозрачни или цветни лъчи върху определена повърхност променят нюансите й, като оказват ефект на околните предмети и настилки. Представяте ли колко завладяващ е този ефект, когато е проекция на мощните лъчения от LED крушки?

Яркото им многоцветно излъчване е резултат от фактът, че повечето предлагат светлинни вълни в RGB моделът. Използването на това цветово пространство е основната причина за хилядите нюанси, с които декоративните лампи “обливат” стените, таванът и подовите настилки. Мислите си, че познавате всички тоналности на цветовете? Включете някое от нашите диско кълбета, което ще ви зашемети с нови интензивни и наситени багри!

Дори и единствен акцент в просторен интериор, те са достатъчни за пълно преобразяване на атмосферата, предлагайки едновременно осветление с яркост на естествени слънчеви лъчи, и около 80 % по-нисък енергиен разход. Селекцията ни разполага с продукти с подвижни и дори ротиращи корпуси, които успешно извършват функциите на няколко осветителни уреда.

Мечтаете за собствена дискотека? Какво ви пречи да я създадете още сега? Разноцветните блещукащи светлинки, излъчвани от постоянно движещите се светодиодни крушки и кълбета, обхващат всеки квадратен метър, и създават най-пищната празнична атмосфера, която можете да си представите. Незабравим светлинен акцент за клубове, кафенета, дискотеки и частни празненства, парти лампите са единствената необходимост, за започване на грандиозен купон сега!

Прожектирайте светлинни фигури

Първокласен прожектор със сменяеми лещи на цветни изображения ще преобрази фасадата на къщата, заведението и магазинът ви, или интериорът на стаята/офисът ви. Уредът предлага завършена и оригинална декорация за почти всеки повод.

 “Creepy“ черепи и котки за Хелоуин, снежинки, Дядо Коледа, снежен човек, коледни играчки и панделки за най-големият зимен празник, както и сърчица за Свети Валентин – лещите на този прожектор са с мотиви, адаптирани към най-популярните празници. Използвайте поотделно или ги комбинирайте, за да отправите послание!

Прожекторът е с водоустойчив корпус(IP65) и адаптер (IP45) с регулираща се глава. Монтира се чрез вкопаване в неасфартиран терен (почва). Той проектира изображения чрез лазер.

Бели и цветни LED RGB ленти

Светодиодната лента е друг декоративен продукт, подходящ за коледна украса и празнична декорация с всякакво предназначение. Селекцията ни разполага с бял и цветен вариант с различна дължина. Тези светлинни ленти са предвидени за вътрешен и външен монтаж, изключително устойчиви на слънчеви лъчи, и са със степен за защита от вода IP65.

Продуктът в белият спектър е прекрасен избор за декориране на коледното дърво, фасадата и контурите на мебелите в интериора. 60 диода на квадратен метър, излъчващи светлинни вълни в радиус от 120 °, изпълват празничната нощ с ярка светлина, подобна на спектърът на дневните слънчеви лъчи.

Светлинни източници в RGB модел придава колоритът и на цветните диодни ленти. Над 200 броя минитюрни лампички в 20 нюанса, подредени върху водоустойчива ивица, създават невероятен ефект във всеки домашен и градински интериор. Продуктите се включват чрез дистанционно управление, което е с опция за активиране на определени цветове, промяна на цветовете,  ограничаване интензивността на светлината, задаване на режим “премигване“, както и настройка на скоростта в смяна на светлини.

Подходящи са за домашен и градински интериор, търговски центрове, заведения, клубове и фасади на обществени обекти, тези диодни ленти са фин детайл със забележителен цветен ефект. Захранват се с енергия от електропреносната мрежа и неуморно покриват пространството с колорит и настроение, в широката амплитуда от -20 до +50 °C.

Лампи с уникален ефект

Инсталирайте в дома, офиса или новооткритото си заведение олимпийският огън, “вълшебно” плазмено кълбо със звуков ефект или парафинова лава лампа с деликатна, но наситена цветна светлина! Каталогът ни разполага и с оригинална светлинна декорация - чаша за бира с течащо кранче. Монтирана върху поставка с LED лампички, чашата свети в различни нюанси след включване в електрическата мрежа, едновременно поддържайки фалшивата струя от кранчето, “магически“ позиционирано във въздуха.

Оригиналната декоративна лампа “ Олимпийски огън” също е продукт на изключително успешна илюзия: “пламъкът“ е копринена тъкан в овалната кошница, задвижван от вентилатор и оцветяван в огненочервено, охра и оранжево от ярките осветителни тела встрани. Невероятно реалистичен пламък, подходящ за допълване на всяка празнична декорация!. Верижката на кошницата просто се окачва на удобно място.

Рекламни табели

Удивително оригинални светещи рекламни табелки със стъклена повърхност са другата атракция в каталогът ни с лампи за украса. Изразете себе си пред клиентите, едновременно съобщавайки за най-актуалните промоционални оферти, изписвайки ги върху таблото с флуоресцентните флумастери/маркери  от комплекта!

Създадената рисунка или надпис започва да свети в подбрани от вас цветове, след включване в електрическа мрежа. Интензитетът, режимът на осветяване и честотата на премигване на LED крушките, се контролират чрез дистанционно управление. Промяна в данните? Просто изтрийте информацията с мека кърпа и напишете актуални сведения, като зададете свежи и наситени цветове.

Прочетете повече