ᐉ Мото аксесоари за мотор на топ цени от магазин Онтайм

Мото аксесоари

Ред:
Мото аксесоари

Не търсете специализиран физически магазин за мото аксесоари, защото ние от Ontime.bg сме помислили и за любителите на моторите. Аксесоарите, които са ви нужни за максимална безопасност и комфорт, са част от продуктовия ни асортимент. Можете да ги закупите по лесния и изгоден начин – онлайн, без загуба на време, нерви и пари.

Какво ще ви предложим?

В каталога ни ще откриете аксесоари за мотори и мотоциклетисти в широк диапазон от дизайни и като предназначение. Решени сме да ви помогнем да изпипате и най-дребния детайл от рокерската си визия. Продуктите ни съчетават перфектно излъчване и функционалност. Тяхното предназначение е да ви защитят от и в случай на инциденти, но не пречи и да ви помогнат да изглеждате подобаващо за моторист.

Аксесоарите, използвани от любителите на високите скорости трябва да притежават специфични характеристики и свойства. На първо място е важна здравината, защото при екстремно каране на мотор, екипировката бързо се захабява. Ако не искате да сменяте често важни компоненти от екипа си, заложете на качеството, което ви предлагаме ние.

В случай, че се нуждаете от качествени и с уникална визия мото ръкавици, при нас ще откриете подходящ модел. Сериите Dirtpaw, Monster и ProBiker са създадени само за ценители. Предлагаме ги в различни цветове и размери, за да отговорим на нуждите и предпочитанията на възможно най-голям брой от нашите клиенти.

Ръкавиците ни са предназначени да пазят ръцете на мотоциклетиста от наранявания и от силния порив на вятъра при изключително бързо каране. Те са задължителен аксесоар и за почитателите на АТВ, които са застрашени от същите травми, както и феновете на моторите.

Чифт качествени ръкавици са ви нужни и за добър захват на кормилото на мотора. Всяко приплъзване на ръцете, поради изпотяване, може да отведе мотоциклета в коренно различна от желаната посока. Затова карането без въпросната част от екипировката е рисков фактор и подлежи на санкции.

В колекцията ни с мото аксесоари ще откриете ръкавици с подсилена протекция за ставите и пръстите. Моделът ProBiker ви дава онази сигурност, от която всеки любител на екстремните спортове се нуждае. Използвана е и специален вид грапава материя, която елиминира всяка вероятност от изплъзване на управлението.

Защо да закупите екипировката от нас?

Независимо дали сте новак или ветеран в мотоциклетизма, ще ви се наложи да се снабдите с качествена екипировка за собствената ви безопасност. Някои части от оборудването, включително най-здравите и устойчиви с времето се износват и захабяват, а в случай на инциденти, е възможно и да се окажат фатално повредени.

Като утвърден онлайн магазин, ние ви осигуряваме постоянен достъп до необходимите на всеки моторист аксесоари. Вместо да посещавате лично магазините, предлагащи този вид оборудване, е възможно да направите покупката от дома си, както и от всяка точка на страната през смартфона си. Ние ще ви съдействаме с нужната допълнителна информация при избора на нужния ви компонент.

Много важен аргумент в наша полза, освен удобството, е и високото качество на стоките, в комбинация с невероятно изгодните им цени. Цените ни са едни от най-ниските, които ще намерите за оригинален аксесоар за мотор. А да не забравяме, че с онлайн пазаруването си спестявате и други ненужни разходи – на време, на нерви и на пари.

Виж още