0
0
.00
BGN

Мото аксесоари

Покажи

Покривало за мотор

В наличност

14
00
лв.
25
00
лв.
Мото ръкавици Monster

РАЗПРОДАДЕНО

29
00
лв.
25
00
лв.

Не търсете специализиран физически магазин за мото аксесоари, защото ние от Ontime.bg сме помислили и за любителите на моторите. Аксесоарите, които са ви нужни за максимална безопасност и комфорт, са част от продуктовия ни асортимент. Можете да ги закупите по лесния и изгоден начин – онлайн, без загуба на време, нерви и пари.

Какво ще ви предложим?

В каталога ни ще откриете аксесоари за мотори и мотоциклетисти в широк диапазон от дизайни и като предназначение. Решени сме да ви помогнем да изпипате и най-дребния детайл от рокерската си визия. Продуктите ни съчетават перфектно излъчване и функционалност. Тяхното предназначение е да ви защитят от и в случай на инциденти, но не пречи и да ви помогнат да изглеждате подобаващо за моторист.

Аксесоарите, използвани от любителите на високите скорости трябва да притежават специфични характеристики и свойства. На първо място е важна здравината, защото при екстремно каране на мотор, екипировката бързо се захабява. Ако не искате да сменяте често важни компоненти от екипа си, заложете на качеството, което ви предлагаме ние.

В случай, че се нуждаете от качествени и с уникална визия мото ръкавици, при нас ще откриете подходящ модел. Сериите Dirtpaw, Monster и ProBiker са създадени само за ценители. Предлагаме ги в различни цветове и размери, за да отговорим на нуждите и предпочитанията на възможно най-голям брой от нашите клиенти.

Ръкавиците ни са предназначени да пазят ръцете на мотоциклетиста от наранявания и от силния порив на вятъра при изключително бързо каране. Те са задължителен аксесоар и за почитателите на АТВ, които са застрашени от същите травми, както и феновете на моторите.

Чифт качествени ръкавици са ви нужни и за добър захват на кормилото на мотора. Всяко приплъзване на ръцете, поради изпотяване, може да отведе мотоциклета в коренно различна от желаната посока. Затова карането без въпросната част от екипировката е рисков фактор и подлежи на санкции.

В колекцията ни с мото аксесоари ще откриете ръкавици с подсилена протекция за ставите и пръстите. Моделът ProBiker ви дава онази сигурност, от която всеки любител на екстремните спортове се нуждае. Използвана е и специален вид грапава материя, която елиминира всяка вероятност от изплъзване на управлението.

Защо да закупите екипировката от нас?

Независимо дали сте новак или ветеран в мотоциклетизма, ще ви се наложи да се снабдите с качествена екипировка за собствената ви безопасност. Някои части от оборудването, включително най-здравите и устойчиви с времето се износват и захабяват, а в случай на инциденти, е възможно и да се окажат фатално повредени.

Като утвърден онлайн магазин, ние ви осигуряваме постоянен достъп до необходимите на всеки моторист аксесоари. Вместо да посещавате лично магазините, предлагащи този вид оборудване, е възможно да направите покупката от дома си, както и от всяка точка на страната през смартфона си. Ние ще ви съдействаме с нужната допълнителна информация при избора на нужния ви компонент.

Много важен аргумент в наша полза, освен удобството, е и високото качество на стоките, в комбинация с невероятно изгодните им цени. Цените ни са едни от най-ниските, които ще намерите за оригинален аксесоар за мотор. А да не забравяме, че с онлайн пазаруването си спестявате и други ненужни разходи – на време, на нерви и на пари.

Прочетете повече