0
0
.00
BGN

Други стоки

Покажи

Предпазител за пране на сутиени Bubble Bra

2
00
лв.
Предпазител за пране на сутиени Bubble Bra

Светеща LED душ слушалка в 3 цвята без батерии

20
00
лв.
Светеща LED душ слушалка в 3 цвята без батерии
20
00
лв.
LED Фенер - Flashlight Snake

РАЗПРОДАДЕНО

12
90
лв.
15
00
лв.
20
00
лв.
20
00
лв.
22
00
лв.

Към категория Други стоки трябва да поглеждате често. Този раздел в онлайн магазин Ontime може да ви даде страхотни идеи как да улесните живота си и да се насладите на забавната му страна. Възможно е дори да не предполагате за съществуването на определени разработки, докато не ги срещнете в каталога ни.

Какво още имаме да ви предложим?

Стоките, с които вероятно ще ви зарадваме се простират далеч над логичните ви представи. При подбора им липсва свързващ елемент – идея, предназначение. От иновативни и хитри приспособления за дома до страхотни технологични разработки, са намерили място в каталога ни. От тук можете да купите и чудесен подарък. Чудите се отдавна какво да подарите на близък човек, отваряте страницата, виждате го и готово!

Възможно е сред продуктите ни да откриете нещо, което ви е нужно отдавна, като гъвкав двуконечен LED фенер например. С него ще имате визуален достъп до труднодостъпните места, а това е особено необходимо при ремонт на автомобила и домакинското обзавеждане. Комплектът валяци за боядисване Paint Runner е уникален помощник на домашния майстор. Не отлагайте повече освежителния ремонт на дома.

Омръзна ви от досадно оплитащите се власинки по дрехи, килими и мебелни дамаски? Имаме страхотни пилинг машинки, които ги премахват с лекота. Държите на идеалната чистота, но искате почистването да се случва бързо и лесно – някои революционни подочистачки са представени в раздела.

Органайзерите ни имат своя собствена категория, но и тук сме показали някои от най-добрите ни попадения. Влизайки в онлайн магазина ни, може и да не предполагате, че ви е нужен органайзер за обувки, гримове, бижута. Виждайки идеалното попадение, ще решите отдавна наболял проблем, без дори да сте имали подобно намерение. Колко прекрасно, нали?!

Одеялата ни с ръкави за малки и големи са на невероятни цени, а вие винаги сте се чудили къде се предлагат. Добавете ги в количката си с вече поръчани стоки. Един продукт в повече няма да се отрази сериозно на сметката ви, защото за всичките продукти ще платите една обща такса за доставка.

Други стоки на супер цени, които можете да си вземете от този раздел са страхотните ни душ слушалки. Тези с LED светлини ще ви създадат страхотно настроение, докато премахвате от себе си неприятните остатъци на стреса от ежедневието. Дори ще започнете да перете по-разумно. Имаме специална топка за еко пране без химически препарати, както и торби за разделно пране и сепаратори за сутиени.

Много от артикулите в раздела се предлагат с намаление, което е още една причина да посещавате често тази секция на магазина ни. Тук винаги ще се изкушавате да добавите още нещо полезно и практично в потребителската си количка.

Прочетете повече