Светещ маркуч 10 метра с контролер за управление на различни режими

Светещ маркуч 10 метра с контролер за управление на различни режими Светещ маркуч 10 метра с контролер за управление на различни режими Светещ маркуч 10 метра с контролер за управление на различни режими Светещ маркуч 10 метра с контролер за управление на различни режими Светещ маркуч 10 метра с контролер за управление на различни режими
Гласове: 14 Рейтинг: 3.4
  • Код на продукта: ST155
    Наличност: В наличност
  • Цена: В наличност 29.00лв. 22.00лв.
Възможни варианти
Цвят:
Разноцветни диоди

Кол-во: +
-

Светещият маркуч е подходящ за коледна украса, като с него може да бъдат украсени външни фасади или вътрешни помещения. Може да бъде окичван по елхи и въобще навсякъде, където желаете да внесете малко коледно настроение. Той е обвит от дебел непромокаем слой, който му осигурява една достатъчна защита, за да бъде използван за външни монтажи.
Подходящ е за обостряне на вниманието по рекламни пана, витрини на магазини, ресторанти и всякакви други търговски заведения.

Този светлинен уред има контролер, чрез който може да се командват различните начини на светене. Може да избирате между постоянно светене и в различни режими и честоти на премигване в зависимост от предназначението и вашите лични желания.

Технически характеристики:

  • Подходяща за външна или вътрешна употреба
  • 8 режима на работа мигащи светлини в 8 различни комбинации.
  • Захранване 220 V
  • Дължина 10 метра
  • Цветове : прозрачен с разноцветни диоди

Може да се използва както за коледна украса, така и като ефектна украса за дискотеки, ресторанти, нощни клубове, градината или по прозорците в дома.

Сходни артикули (8)
Лесна поръчка

Светещ маркуч 10 метра с контролер за управление на различни режими × 1 бг.

Цена: 22.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.