Слушалки

Ред:
Слушалки

В тази категория ще намерите идеалните слушалки на невероятно изгодни цени, с които ще можете да слушате любимата си музика, без да я споделяте с околните или да им пречите. Слушалките, които ви предлагаме са от най-различен тип, с което целим да задоволим вкуса и нуждите на по-широк кръг потребители. Общото между всички модели и марки слушалки е ниската цена. Ние ви предоставяме изгоден продукт от най-висок клас.

Защо са ви нужни качествени слушалки?

Ако само допреди няколко години слушалките се използваха единствено от любители на музиката или от специалисти, за които те са част от професионалната апаратура, то днес всички имаме нужда от тях и ги използваме ежедневно. Последното поколение слушалки ни помагат да слушаме музика от MP3 Player или от телефона, да провеждаме разговори в скайп, да чуваме по-ясно звука, докато гледаме филм на компютъра или играем игри и дори да говорим по телефона, докато шофираме или използваме ръцете си за други задачи.

Едва ли е необходимо да ви убеждаваме, че имате нужда от качествена слушалка, която да замени старата, амортизирана и некачествена такава. Самото ви присъствие в тази категория подсказва, че слушалките са продуктът, който ви интересува. Дали ще използвате закупения от нас продукт, по начините, които сме посочили или ще добавите и други към многобройните им функции, за нас няма никакво значение. Важно е единствено да ви служат дълго и безпроблемно, което категорично ви гарантираме.

Какви видове слушалка ви предлагаме?

Както вече споменахме, разнообразието от разработки тук е достатъчно да отговори на търсенето на хора с различни интереси, нужди и бюджет. Предлагаме модели от най-ново поколение, както и едни от най-евтините стереослушалки за масово използване. Мултимедийните ни слушалки със сигурност ще ви очароват с превъзходното си качество и възможност да работят съвместно с всички съвременни медии.

Тук ще откриете:

Най-малката магнитна микрослушалка

Подобрена версия на микро слушалките, използвани доскоро. Иновацията, която ви предлагаме ви позволява да чувате и да ви чуват много по-добре при всякакви условия. Напълно дискретни и невероятно функционални, те ще ви срещнат с изживяване от нов тип. Едва ли ще се върнете към класическите модели след първата си среща с микро разработката.

Безжични мултимедийни слушалки

Слушалките, които ви фиксират към медията, която слушате са скучни, неудобни и ограничават свободата на вашите движения. Ние ви предлагаме модели 5 в 1 и 8 в 1, които ще ви осигурят максимална свобода. С безжичната разработка можете да се свържете към домашния телевизор, персонален компютър, MP3, Video или Game Player. Можете да ги използвате като самостоятелно FM радио, да провеждате онлайн чат или за мониторинг.

Стерео слушалки Beatsby Dr. Dre Studio

Отново модел от най-ново поколение. Това са стерео слушалки, създадени специално за да ви помогнат да се отдадете напълно на любимата си музика. Тази безупречно разработена реплика е проектирана така, че да заглуши напълно всички странични шумове и да може да се фиксира по най-удобния за всеки отделен потребител начин. Съвместими с всички използвани днес устройства – iPod, iPhone, компютър, лаптоп, mp3 плеъри и др., слушалките Dr. Dre предлагат невероятно дълбок бас при изключително голям обем.

Моделите, които изброихме далеч не изчерпват слушалките, които ви предлагаме. Разгледайте внимателно продуктите в категорията, запознайте се с техните характеристики и при нужда от разяснение се свържете с нашите сътрудници, които ще отговорят на всички ваши въпроси.