Слушалки

Ред:
безжични слушалки

В тази категория на онлайн магазин Ontime ще намерите разнообразие от аудио безжични слушалки на невероятно изгодна цена. С тях ще можете да слушате музиката, която обичате, без да я споделяте с околните и да им пречите. Продуктите, включени в каталога ни представят различни технологично разработки, с което целим да задоволим вкуса и нуждите на по-широк кръг потребители.

Общото между различните модели и марки е ниската цена. Ние ви предоставяме изгоден продукт от висок клас, предназначен за конкретен вид електронно устройство. Изборът ви се простира между разнообразие от bluetooth безжични слушалки за телефон и специално проектирани за слушане на музика.

Кои са предлаганите в магазина ни разработки?

Както вече споменахме, разнообразието от технологии, приложения и дизайни тук е достатъчно да отговори на търсенето на хора с различни интереси, нужди и бюджет. Предлагаме модели от последно поколение, както и изключително евтини слушалки с и без кабел за масово използване.

Мултимедийните ни слушалки на достъпна цена със сигурност ще ви очароват с превъзходното си качество и възможност да работят съвместно с всички съвременни медии. Те за задължителен аксесоар за смартфона ви, в случай, че обичате да слушате музика и да гледате клипове на големия му дисплей,

Тук ще откриете:

Миниатюрни и големи професионални модели

Подобрена версия на малката слушалка, използвана доскоро е магнитната микро блутуут слушалка. Иновацията с микроскопичен размер, ви позволява да чувате и да ви чуват много по-добре при всякакви условия. Напълно дискретни и невероятно функционални, тези устройства ще ви срещнат с изживяване от нов тип. Едва ли ще се върнете на класическия модел след първата си среща с микро разработката.

В продуктовия ни асортимент влизат и някои големи, звукоизолиращи слушалки. Те принадлежат към професионалния клас изделия, защото са предпочитани и масово използвани от професионалисти – ди-джеи, музикални аранжори, звукови редактори и режисьори и т.н. Характерна за тях, е пълната липса на страничен шум, който да намали удоволствието и прецизността по време на работа.

Безжични мултимедийни устройства

Слушалките, които ви фиксират към медията, която слушате са скучни, неудобни и ограничават свободата на вашите движения. Ние ви предлагаме 5 в 1 и 8 в 1 слушалки без кабел, пригодени да ви осигурят максимална свобода. С безжичната разработка можете да се свържете с домашния телевизор, персонален компютър, MP3, Video и Game Player. Можете да ги използвате като самостоятелно FM радио, да провеждате онлайн чат и мониторинг.

Beatsby Dr. Dre Studio във вариации от цветове

Стерео слушалките Beatsby Dr. Dre Studio са модел от най-ново поколение. Създадени специално с идеята да ви помогнат да се отдадете напълно на любимата си музика. Тази безупречно разработена реплика е проектирана така, че да заглуши напълно всички странични шумове и да може да се фиксира по най-удобния за всеки отделен потребител начин.

Съвместими с всички използвани днес устройства – iPod, iPhone, компютър, лаптоп, mp3 плеъри и др. Dr. Dre предлагат невероятно дълбок бас при изключително голям обем. Освен това са с подвижно регулиране за плътно прилепване към ухото с опция за регулиране до 3.5 см. Кабелът им е с дължина 110см, което заедно с комфортния им олекотен дизайн ви дава свободата, от която се нуждаете.

Моделите, които изброихме далеч не изчерпват цялата гама артикули, които ви предлагаме. Разгледайте внимателно продуктите в категорията, запознайте се с техните характеристики и при нужда от разяснение се свържете с нашите сътрудници, готови с радост да отговорят на всичките ви въпроси.

Защо ви е нужен продукт с високо качество?

Ако само допреди няколко години слушалките се използваха единствено от любители на музиката и от специалисти като част от професионалната им апаратура, то днес всички имаме нужда от тях и ги използваме ежедневно. Последното поколение стерео слушалки ни помагат да слушаме музика от MP3 Player и от телефона.

С тази превъзходна разработка можем да провеждаме разговори в скайп, да чуваме по-ясно звука, докато гледаме филм на компютъра и играем игри. С тяхна помощ имаме възможност дори да говорим по телефона, докато шофираме и използваме ръцете си за други задачи. Не можем да говорим с важните хора, докато шофираме без съвместима bluetooth слушалка за телефон.

Едва ли е необходимо да ви убеждаваме, че имате нужда от качествена безжична слушалка, която да замени старата, амортизирана и некачествена такава. Самото ви присъствие в тази категория подсказва, че точно това е продуктът, който ви интересува.

Дали ще използвате закупените от сайта ни pc слушалки за лаптоп и компютър по начините, посочени в тяхното наименование или ще добавите и други към многобройните им функции, за нас няма никакво значение. Важно е единствено да ви служат дълго и безпроблемно, което категорично ви гарантираме, както и че ще се наслаждавате на изключително чист и завладяващ звук.

Виж още

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ