Миксери

Ред:
Миксери

Категорията, включваща модерни и супер функционални миксери със сигурност ще се хареса на всички – на професионалисти и любители на вкусните десерти и печива. В нея сме включили уреди на доказани производители, способни да покрият високите ви очаквания. Вече не е нужно да правите компромис с качеството, заради по-ниската цена. Ние ви предлагаме продукти с високо качество на ниска цена.

Какво ще откриете в този раздел?

Уредите, присъстващи в тази секция на електронния ни магазин, можем да разграничим по два основни показателя – домакински и професионални. И двете подразновидности имат солиден работен капацитет. Мощността на вградените в тях електромотори е адекватна на капацитета на работа, за който са предназначени.

Броят и видът на програмите са също различни при двете категории. Логично, миксерите от типа професионални имат значително по-голям брой операции и регулируеми процеси, макар и така наречените кухненски миксери да не им отстъпват по разнообразие от възможности за смесване и бъркане на хранителните продукти.

Ако трябва да посочим една обща характеристика между изделията, включени в този раздел, то това е, че всички те са миксери с купа - така наречените настолни. За разлика от подвижния домакински миксер, нито един наш модел не е нужно да се държи в ръка при изпълнение на дадена операция. Купите са с различна вместимост, посочена в литри, което е важно да съобразите, избирайки уреда за домашната си и професионална кухня.

Бъдете професионалисти в домашната си кухня

Направихме специална селекция от кухненски миксери, залагайки единствено на най-качествени изделия. Марката е показател за качеството на битовата техника, ето защо за непрофесионалистите сме подбрали уреди на престижната швейцарска марка Royalty Line. Произведенията на тази компания се отличават с висока мощ, елегантен дизайн и безгранична работоспособност.

Освен Royalty Line и други марки са представени в раздела със своите иновативни разработки. Можем смело да кажем, че единственият показател, отличаващ професионалните от кухненските миксери са значително по-ниските им цени. Всеки модел разполага с пълен набор от бъркалки, необходими за различните операции – бъркане на тесто, разбиване на яйца и приготвяне на хомогенни смеси.

Комфортен начин за приготвяне на храната

Цялата ни колекция от професионални и кухненски миксери съдържа продукти, създадени с идеята да ви осигурят комфорт. Независимо дали ще изберете уред за домашната или за професионалната си кухня, задължително ще се насладите на максимален комфорт, докато ги използвате. Характеристиките, касаещи вашето удобство са:

  • Стабилно закрепяне на уреда, посредством гумирани крачета;
  • По-ниско ниво на шум;
  • Голям брой възможности за приготвяне на различни храни;
  • Лесна настройка на скоростите;
  • Защитен капак против пръскане;
  • Качествени материали за лесно почистване след употреба.

Професионалистите ще оценят високо нашата селекция

Ако ви е нужен професионален миксер на възможно най-ниска цена, то определено ще ви спечелим и по този показател. Планетарните ни модели са най-доброто за една професионална кухня или сладкарска работилница. Те се отличават  с по-голямата вместимост на купите. Докато при домакинските вместимостта на купата е 3 до 5 литра, то при професионалните тя е от 10 до 30 литра.

Огромно предимство на нашите професионални миксери е видът и качеството на материалите, от които са изработени. Космическият им дизайн говори не само за елегантност, но и за дълготрайност на професионалната техника. С корпус изцяло от неръждаем метал, нито използването им, нито почистването ще причинят захабяване, износване или повреждане на вашия миксер.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ