0
0
.00
BGN

Кухненски ножове

Покажи

219
00
лв.
13
00
лв.
70
00
лв.
65
00
лв.
70
00
лв.
65
00
лв.

Berlinger Haus BH2268 кухненски ножове

65
00
лв.
Berlinger Haus BH2268 кухненски ножове

Berlinger Haus BH2273 комплект стоманени ножове и стойка

110
00
лв.
Berlinger Haus BH2273 комплект стоманени ножове и стойка
65
00
лв.
110
00
лв.
59
00
лв.
75
00
лв.
149
00
лв.
110
00
лв.
17
00
лв.
21
00
лв.

Онлайн магазин Ontime ви представя страхотна колекция от кухненски ножове на топ цена - единични и под формата на комплекти, отличаващи се с високо качество и здравина. Предлагаме и изделия с керамични остриета, а те за разлика от стандартните не се изтъпяват и няма да се налага да ги острите в периода на използване.

Тук ще откриете огромен избор от качествени ножове на достъпни цени, способни да ви служат дълго и по безупречен начин. Необходимостта от качествен инструмент е безспорна дори за хората, които не демонстрират редовно високи кулинарни умения. Инвестицията в качествен нож гарантира не само по-лесна работа, но и безопасност. Факт е, че наранявания се случват главно с некачествени и захабени инструменти.

Задължителен компонент от кухненското оборудване

Добрите комплекти ножове не се намират лесно и не се предлагат на символична цена. Ако държите на качеството, обезателно трябва да изберете сет, с който можете да режете всичко - хляб, месо, плодове и за обезкостяване на месо. Много хора правят грешката да купуват ножовете си хаотично, единствено заради по-ниската им цена. Това често води до наличието на няколко инструмента с едни и същи свойства или с много лоши характеристики.

За да сте напълно сигурни, че имате всички необходими ножове, е добре да закупите пълен комплект, и то на престижна марка. Това ще ви гарантира високото качество на всеки компонент от комплекта, а също и ще ви създаде усещане, че сте подготвени за всяко кулинарно приключение.

Кухненските инструменти с високо качество се отличават както по материала, от който са изработени, така и по метода на заточване, приложен от производителя. Има артикули, захабяващи се още след първото рязане и такива, които режат перфектно в продължение на години и не се нуждаят от последващо заточване.

Какво ви предлагаме?

Ние ви предлагаме оптимален асортимент, включващ най-добрите готварски инструменти, каквито не всеки магазин за ножове ще ви предложи. Болшинството артикули са с марка Royalty Line – водеща швейцарска компания, създаваща модерни уреди и аксесоари за кухня, използвайки последните научни разработки и високи технологии.

Перфектните комплекти на Royalty Line са изработени от превъзходни съвременни материали. Същевременно са заточени по технология, гарантираща тяхната дългогодишна работа. Леко и прецизно рязане, без грешки, без накъсване на храната и без нараняване на ръцете.

Асортиментът ни включва:

Комплекти

Сетовете на швейцарката марка Royalty Line са не само практични, удобни и ергономични, но и с много висока естетическа стойност. Подредени в дизайнерски поставки с авангардна визия, те ще бъдат и красива декорация на кухненския плот. Бихте могли да заложите на ножовете с незалепващо покритие, или пък да изберете керамични, мраморни и от специална неръждаема стомана.

Сред безупречно окомплектованите ни набори ще откриете модели, включващи 4, 5, 7 и повече от 10 ножа, подредени в удобни стойки. Поставките не само улесняват достъпа до всеки отделен инструмент, но и гарантират правилното им съхранение, предпазвайки острието от захабяване. Всяко от нашите предложения е на много изгодна за цена, особено предвид отличното качество на материал и изработка.

Със специални свойства и допълнителни компоненти

Към някои от комплектите са добавени и допълнителни кухненски инструменти - ножици за свежи подправки и зеленолистни зеленчуци, картофобелачки, ножове за сирена, за обезкостяване на месо, за обелване на плодове и зеленчуци и др.

Сред най-атрактивните ни предложения са остриетата с незалепващо покритие, които улесняват значително нарязването на различните хранителни продукти. Ергономичните дръжки с функция против хлъзгане са само малка част от безупречните им характеристики.

Единични бройки и керамични

Ако не смятате, че ви е необходим голям професионален комплект, редно е да се насочите към единичните ни екземпляри. Като идеална алтернатива на големите сетове, можем да ви предложим универсалния кухненски нож за прецизно рязане Clever Cutter, режещ 10 пъти по-бързо и прецизно от всички конвенционални и керамични ножове.

Ако сте любители на здравословното хранене и искате да избегнете ножовете от стомана, ние ви предлагаме модели с керамично острие, което няма да предизвика окисление на храната в зоната на разреза. Керамичните ни ножове са изработени от циркониев оксид, благодарение на което притежават твърдостта на диамант – най-твърдият минерал срещан в природата.

Керамичните остриета не подлежат на корозия и се изтъпяват 10 пъти по-бавно от стоманата. Допълнителен бонус е незалепващата им повърхност – свойство, повишаващо прецизността на рязане. С ножа с керамична режеща част можете да режете абсолютно всичко с еднаква лекота – от месо, зеленчуци и хляб до най-меките домати без намачкване.

Вече и вие можете да бъдете шеф в своята кухня

Всички знаем, че единствената скъпоценност за всеки майстор готвач, освен отличните му кулинарни умения, е неговият комплект кухненски ножове. Към ножовете професионалистите подхождат като към безценно съкровище, и не случайно.

Ножът позволява на готвача да разгърне майсторския си потенциал и да покаже завидни умения. Готвачът от висок ранг може да използва всякакви съдове, прибори и уреди, но не и чужд нож. Притежанието на собствен комплект, е въпрос на чест и показател за класата на великия майстор, в какъвто лесно можете да се превърнете и вие.

Прочетете повече