Кухненски ножове

Ред:
готварски ножове

Онлайн магазин Ontime ви представя страхотна колекция от кухненски ножове на топ цена - единични и под формата на комплекти, отличаващи се с високо качество и здравина. Предлагаме и изделия с керамични остриета, а те за разлика от стандартните не се изтъпяват и няма да се налага да ги острите в периода на използване.

Тук ще откриете огромен избор от качествени ножове на достъпни цени, способни да ви служат дълго и по безупречен начин. Необходимостта от качествен инструмент е безспорна дори за хората, които не демонстрират редовно високи кулинарни умения. Инвестицията в качествен нож гарантира не само по-лесна работа, но и безопасност. Факт е, че наранявания се случват главно с некачествени и захабени инструменти.

Задължителен компонент от кухненското оборудване

Добрите комплекти ножове не се намират лесно и не се предлагат на символична цена. Ако държите на качеството, обезателно трябва да изберете сет, с който можете да режете всичко - хляб, месо, плодове и за обезкостяване на месо. Много хора правят грешката да купуват ножовете си хаотично, единствено заради по-ниската им цена. Това често води до наличието на няколко инструмента с едни и същи свойства или с много лоши характеристики.

За да сте напълно сигурни, че имате всички необходими ножове, е добре да закупите пълен комплект, и то на престижна марка. Това ще ви гарантира високото качество на всеки компонент от комплекта, а също и ще ви създаде усещане, че сте подготвени за всяко кулинарно приключение.

Кухненските инструменти с високо качество се отличават както по материала, от който са изработени, така и по метода на заточване, приложен от производителя. Има артикули, захабяващи се още след първото рязане и такива, които режат перфектно в продължение на години и не се нуждаят от последващо заточване.

Какво ви предлагаме?

Ние ви предлагаме оптимален асортимент, включващ най-добрите готварски инструменти, каквито не всеки магазин за ножове ще ви предложи. Болшинството артикули са с марка Royalty Line – водеща швейцарска компания, създаваща модерни уреди и аксесоари за кухня, използвайки последните научни разработки и високи технологии.

Перфектните комплекти на Royalty Line са изработени от превъзходни съвременни материали. Същевременно са заточени по технология, гарантираща тяхната дългогодишна работа. Леко и прецизно рязане, без грешки, без накъсване на храната и без нараняване на ръцете.

Асортиментът ни включва:

Комплекти

Сетовете на швейцарката марка Royalty Line са не само практични, удобни и ергономични, но и с много висока естетическа стойност. Подредени в дизайнерски поставки с авангардна визия, те ще бъдат и красива декорация на кухненския плот. Бихте могли да заложите на ножовете с незалепващо покритие, или пък да изберете керамични, мраморни и от специална неръждаема стомана.

Сред безупречно окомплектованите ни набори ще откриете модели, включващи 4, 5, 7 и повече от 10 ножа, подредени в удобни стойки. Поставките не само улесняват достъпа до всеки отделен инструмент, но и гарантират правилното им съхранение, предпазвайки острието от захабяване. Всяко от нашите предложения е на много изгодна за цена, особено предвид отличното качество на материал и изработка.

Със специални свойства и допълнителни компоненти

Към някои от комплектите са добавени и допълнителни кухненски инструменти - ножици за свежи подправки и зеленолистни зеленчуци, картофобелачки, ножове за сирена, за обезкостяване на месо, за обелване на плодове и зеленчуци и др.

Сред най-атрактивните ни предложения са остриетата с незалепващо покритие, които улесняват значително нарязването на различните хранителни продукти. Ергономичните дръжки с функция против хлъзгане са само малка част от безупречните им характеристики.

Единични бройки и керамични

Ако не смятате, че ви е необходим голям професионален комплект, редно е да се насочите към единичните ни екземпляри. Като идеална алтернатива на големите сетове, можем да ви предложим универсалния кухненски нож за прецизно рязане Clever Cutter, режещ 10 пъти по-бързо и прецизно от всички конвенционални и керамични ножове.

Ако сте любители на здравословното хранене и искате да избегнете ножовете от стомана, ние ви предлагаме модели с керамично острие, което няма да предизвика окисление на храната в зоната на разреза. Керамичните ни ножове са изработени от циркониев оксид, благодарение на което притежават твърдостта на диамант – най-твърдият минерал срещан в природата.

Керамичните остриета не подлежат на корозия и се изтъпяват 10 пъти по-бавно от стоманата. Допълнителен бонус е незалепващата им повърхност – свойство, повишаващо прецизността на рязане. С ножа с керамична режеща част можете да режете абсолютно всичко с еднаква лекота – от месо, зеленчуци и хляб до най-меките домати без намачкване.

Вече и вие можете да бъдете шеф в своята кухня

Всички знаем, че единствената скъпоценност за всеки майстор готвач, освен отличните му кулинарни умения, е неговият комплект кухненски ножове. Към ножовете професионалистите подхождат като към безценно съкровище, и не случайно.

Ножът позволява на готвача да разгърне майсторския си потенциал и да покаже завидни умения. Готвачът от висок ранг може да използва всякакви съдове, прибори и уреди, но не и чужд нож. Притежанието на собствен комплект, е въпрос на чест и показател за класата на великия майстор, в какъвто лесно можете да се превърнете и вие.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ