0
0
.00
BGN

Royalty Line комплект 5 броя ножове с дъска и поставка

Опции

Модел: st763

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Омръзнало Ви е от търсенето на перфектните кухненски ножове. Такива, които няма да се налага да заточвате непрекъснато, които да са с подходяща форма и да сте сигурни, че няма да ви се изплъзват от ръцете и да се порежете. Искате ножове, за които при рязане продуктите няма да залепват и след всяко рязане да се налага да отстранявате парченце след парченце ръчно от острието. А защо не опитате този комплект от 7 части ножове с незалепващо покритие?

Прецизно наточени незалепващи остриета

Ножовете са с незалепващо покритие и имат много по-прецизни остриета, отколкото всеки друг нож. Ще се влюбите, използвайки този сет ножове на Royalty Line, тъй като те са леки, елегантни и имат удобни, ергономични дръжки. Тези ножове не съдържат никакви метални йони, като по този начин храната не абсорбира миризма или вкус. С тях можете да бъдете сигурни, че Вашите плодове и зеленчуци са здрави и пълни с витамини. Остриетата са и с анти-бактериално покритие за по-здравословно приготвяне на храна. Незалепващото покритие не позволява на ножа да съдържа токсични киселини и не оказва влияние върху цвета или вкуса на храната. Имат подобрена функция против хлъзгане, благодарение на силиконовата, ергономична дръжка, притежават добро сцепление и комфорт и са лесни за почистване. Направете готвенето по-лесно, бързо и приятно!

Комплектът съдържа:

  • Ножът на готвача 20 см. – Най-подходящ за рязане, кълцане, оформяне на ивички и кубчета, рязане на големи парчета месо и др.
  • Нож за хляб 20 см. - Най-добър за нарязване на хляб (благодарение на зъбците си, ножът позволява нарязването и на най-мекия хляб без да го мачка)
  • Карвинг нож 20 см. - Най-добър за обезкостяване на месо и риба
  • Универсален нож 13 см. - Подходящ за рязане на едри зеленчуци, мезета и меса
  • Pairing нож 9 см. – за плодове и зеленчуци
  • Дъска за рязане
  • Стилна стойка
Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти