Компресионни чорапи

Ред:
Компресионни чорапи

Причините да изпитате приятно вълнение, попадайки на категорията, съдържаща компресионни чорапи са много. Вероятно страдате от разширени вени или ваш близък е измъчван от това състояние. За нас от електронен магазин Онтайм е важно да предложим най-добрите представители на тази група продукти на всички, които искат да подобрят състоянието на долните си крайници.

Убедени сме, че преди всичко ще ви зарадват изгодните цени на компресионните ни чорапи. Продуктите, предлагани в ортопедичните центрове са със значително завишена цена, а това ви принуждава да отлагате решаването на един доста сериозен проблем. Вече можете изцяло по електронен път да се снабдите с удобни компресионни приспособления, способни да подобрят състоянието на увредените кръвоносни съдове.

Пълна безопасност

Продуктите с компресираща функция са изцяло медицинска разработка. Това означава, че те са напълно безопасни както за съдовете, така и за кожата, ставите и костите. Специалната материя, от която са изработени позволява да се упражни адекватна компресия върху тъканите, без да се ограничава по никакъв начин циркулирането на кръв и лимфа.

Внимателно селектираните от нас компресионни чорапи са разработени за профилактика и лечение на разширени вени в различни стадии на заболяването. Дори хора с тромбофлебит могат да избегнат скъпите и болезнени операции, възползвайки се от един удобен, алтернативен начин за коригиране на този сериозен проблем.

Подходящи за всички

Изделията, включени в този раздел, са подходящи за хора от всяка възраст и пол. Различните модели се предлагат в размери от 37 до 42, което ги прави едно универсално, но преди всичко много достъпно решение. Подбрани правилно, чорапите обгръщат плътно крака, регулирайки кръвоснабдяването през цялото време.

Специалната материя, използвана за изработката на медицинските компресионни чорапи не се отпуска след известен период на използване. Това означава, че чорапът ще съхрани основната си функция за един много дълъг времеви период. Тоест ще осигурява опора на кръвоносната ви система дълго, без да се налага да заменяте често един чифт с нов.

Край на отоците и болките в стъпалата

Не само хората страдащи от разширени вени биха могли да се възползват от страхотните ни предложения. Полза от революционните ни компресионни чорапи ще извлекат и тези, които са принудени да прекарват дълги часове на крак или да изминават огромни разстояния. Заседналият начин на живот, както и прекомерното натоварване са еднакво виновни за отоците, болките и схващанията на долните крайници.

Чорапите ни могат да се използват като превантивно средство срещу поява на съдово разширение в краката. Всички, подложени на интензивно натоварване трябва да носят изделията с цел да предотвратят възникването на много по-сериозни и трудни за лечение заболявания.

Предназначени за ежедневна употреба

Добрата новина е, че всеки от продуктите ни е пригоден за интензивна ежедневна употреба, като почистването е максимално улеснено. За хората, желаещи да намалят неприятните миризми, свързани с носенето на затворени обувки, предлагаме специални компресионни чорапи с бамбукови нишки.

Бамбуковите нишки са иновация, набираща все по-голяма популярност, поради отличните им хипоалергенни и антибактериални свойства. Чорапите, изработени от материя, обогатена с бамбук притежават и способност да подобряват оросяването на долните крайници. Те са не само компресионни, но и тонизиращи и затоплящи. Всички страдащи от студени стъпала през зимата могат да се насладят на неограничените им възможности.

Виж още