0
0
.00
BGN

Детско плюшено конче на колела

Модел: sv203

Наличност: В наличност

 


240
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Детско плюшено конче на колела - 1 бр. Общо: 240лв.

Подарете ежедневно забавление на детето си с това плюшено механично конче. Кончето ще направи малчуганът ви истински каубой, ще му помогне да развие двигателните си умения и ще засили чувството му на равновесие и предпазливост.

Напълно наподобява усещането от язденето на истински кон

Задвижва се от ритмичните движения на детето и повдигания на седалището също както при яздене, за да се доближи максимално малчуганът ви до усещането от препускане с кон. Детето има къде да се захване за по-голяма стабилност, а мекия плюш, от който е направено кончето му създава допълнителен комфорт. Така забавлявайки се безопасно у дома децата ще радват цялото семейство със смеха си!

Предимства на продукта:

 • Безопасно решение за забавление на детето на закрито
 • Удобни дръжки/ръкохватки за захващане и повече стабилност
 • Силиконови колелца, които помагат за лесното придвижване без да надраскват подовата настилка
 • Меко плюшено покритие и възглавничка за допълнителен комфорт
 • Развива двигателните умения на децата и укрепва корема и краката
 • Създава истинско усещане за езда и засилва чувството за равновесие и предпазливост

Характеристики:

 • Височина на кончето (вкл. главата):82см.
 • Височина (до седалката): 60см.
 • Разстояние от седлото до педалите: 40 см.
 • Дължина на кончето: 70см.
 • Разстояние между предни и задни крака: 42см.
 • Материал на колелцата: Силикон
 • Материал на външната част: Мек плюш
Видео ревю:

Съдържание на комплекта:

 • 1 x Плюшено механично конче

Pony Cycle Ride-on – плюшеното конче на колела, доближаващо се най-силно като усещане до истинската езда. Няма дете, което в даден момент да не е поискало от родителите си да му купят пони, затова ние ви позволяваме да реализирате тази мечта на любимото си същество без колебания. Цената на играчката е достъпна, а освен това с нея си спестявате трудностите при гледане на истински кон – хранене, място за отглеждане, грижи и т.н.

Изцяло механично задвижване

За повечето родители детско конче на колела е играчка, задвижвана от електрическа енергия или чрез бутане. Бързаме да разсеем вашите притеснения, защото тук не присъстват и двата начина на задвижване. Няма да ви се налага да сменяте или презареждате батерии, а също и да се ангажирате с придвижване на детето ви и участие в неговите занимания.

Плюшеното пони е с изцяло механичен начин на движение, но вместо да го бутате и дърпате вие, щастливото ви дете ще може само да го задвижва, чрез ритмично повдигане и спускане на тялото си – точно каквото е движението на ездача по време на истинска езда. Механичната система прави връзка между пространството под седалката и стремената, в които се поставят краката.

Когато детето се повдига, натискът върху стремената задвижва едната двойка крака на кончето, а при сядане – другата. Така понито движи крачетата си в чифт и придвижва малкия ездач с безопасна скорост на всякакви разстояния. Нежеланото спиране на забавната игра, защото татко е уморен от дърпането или пък батерията е изтощена тук е напълно елиминирано.

Допринася за физическото развитие на децата

Уникалното детско конче с колела не е просто средство за забавление, а истински фитнес уред, скрит зад фасадата на страхотна играчка. Искате да отделите детето си за малко от компютъра и телефона и да го накарате да се раздвижи? Купете му това забавно приспособление за возене. В лошо време кончето може да се кара и на закрито.

За да се осъществи ездата с този детски спортен уред, от децата се очаква да положат известни физически усилия. Движението нагоре-надолу осъществява интензивно напрежение в краката, седалището и корема. Ръцете също са под напрежение, придържайки тялото към седлото, така че тази група мускули също е подложена на интензивна тренировка.

Според педиатрите физическата активност у децата днес е много по-ниска от желания минимум. Резултатът е: деца с наднормено тегло и хронични заболявания, присъщи на възрастните. Движещото се под въздействие на тялото детско конче позволява на малчуганите да изразходват излишната енергия от погълнатите през деня сладкиши и шоколади. Активното дете е здраво и жизнерадостно.

За разлика от класическите люлеещи се детски кончета, Pony Cycle Ride-on натоварва почти всички важни мускулни групи. Тази активност допринася за правилното развитие на скелета и мускулатурата, което е особено важно за правилната стойка и физическата издръжливост на подрастващите.

Яздейки любимото си пони, децата придобиват важни умения, като например да пазят равновесие, което пък ще улесни научаването да карат колело без спомагателните колела. Ще се повиши и инстинктът им да бъдат по-предпазливи, макар падането от кончето да не крие особени рискове от сериозно нараняване.

Возене без опасност от издраскване на подовите настилки у дома

Ако паркетът в дома ви е пострадал от колелата на проходилката, то смело можем да ви уверим, че подобно нещо няма да се случи с този модел детски кончета. Крачетата са оборудвани с гладки силиконови колелца, които по никакъв начин не нараняват по-деликатните подови настилки.

Тази уникална характеристика на играчката ви позволява да оставите любимото същество да се вози на воля из стаите в дома ви. Нито естественото дърво, нито другите подови облицовки ще бъдат надраскани или по-сериозно наранени от колелцата. Язденето по мокети и килими също е възможно. За да не се цапат, е задължително да почистите колелцата, ако преди това понито е яздено навън.

Макар и безопасни за домашния интериор, силиконовите колелца на серията детски кончета за яздене са достатъчно здрави, за да не се наранят при каране върху по-груби външни настилки – асфалт, цимент, гранитогрес и паваж. Играчката е с отлично качество, така че не се налага да пазите нито нея, нито повърхността, върху която се придвижва.

Игра от изцяло нов тип на атрактивна цена

Вашето дете вероятно има куп страхотни играчки, което ви кара да се запитате: Нужна ли му е още една? Ние смятаме, че да, защото въпросното механично конче за яздене предлага емоции от изцяло нов тип. Ездата определено ще му хареса, и за разлика от живото животно, понито има добър и винаги предвидим нрав. То не се плаши от шумове и няма да застраши здравето на малкото ви съкровище.

Изработено от висококачествени материали, с изключително атрактивна визия и уникални характеристики, нашето механично конче за езда е на невероятно атрактивна цена. Мекият плюш на покритието, както и плътния пълнеж ще доставят на малките същества желания комфорт по време на заниманията. При това уникално изделие липсват каквито и да е остри детайли, способни да причинят нараняване.

Механичното плюшено конче е подходящо за деца на възраст от 3 до 6 години. Имате възможност да закупите играчката и на изплащане!

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти