Охладител за лаптоп

Ред:
охладители за лаптоп на изгодни цени

Охладител за лаптоп закупуваме за изкуствено понижаване температурата на устройството. когато то се използва често и за продължително време. Всеки компютър изразява с физическа топлина прекалено интензивното си функциониране, когато вътрешната охладителна система трудно обработва количеството консумирана енергия, необходимо на дънната платка и процесора за извършване на всяка графична функция. Това се случва поради различни причини. 

Проблемите в охлаждането и външните охладители

Някои от най-често срещаните са проникването на прах и мръсотия през вентилационните отвори, които възпрепятстват отвеждане на излишната топлина, както и несъответствието между архитектурата на процесора и проектираната в лаптопа охлаждаща система.  Оборотите на вентилаторът са решаващ помощник за поддържане на оптималната циркулация на въздуха в лаптопа, а тя е синоним на сигурност за мобилните компютри.

Недостатъчно доброто охлаждане и постоянно повишените градуси в компютъра са причина за различни повреди в действието на различни компоненти от дънната платка. Сред тях са и най-важните за устройството батерия и процесор. В такива случаи се пристъпва към действието на външни лаптоп охладители, които постигат оптималната за устройството температура на корпуса по изкуствен начин. Те представляват подложки или масички с вградена охлаждаща система, предназначени за поставяне под лаптопа по време на работа.

Магазинът ни предлага подбрана селекция с охладители за лаптоп с един или няколко вентилатори и високооборотна въздушна струя. Определената за здравословна температура е важна за функционалността на компонентите на лаптопа, което е от основно значение за извършване на бързи и точни изчислителни процеси от мобилният компютър. Продуктите са изработени от устойчив алуминий, стомана, пластмаса и каучук.

Материалите дават компактност, лекота и стабилност на подложката, за повече удобство при използване на лаптопа. Концентрираната въздушна струя и отличната й проводимост също се дължат на материалите. Охладителните поставки функционират чрез електрическа енергия и USB захранващ кабел. Работата им се извършва напълно безшумно, без да смущава концентрацията ви.

Красив дизайн за лаптопи с всякакъв диагонал

Охладителите в селекцията се отличават с различни размери и дизайн. Те са съвместими с голямо разнообразие от мобилни компютри, с всички екрани от 10 до 17 ''. Дизайнът им варира от правоъгълен до разнообразни оригинални форми, които изглеждат като красива декорация, поставени под компютъра.

Някои от моделите са украсени с ефектни LED светлини, които се включват при работа и осигуряват отмора за очите с мекото си осветление. Каталогът разполага и с миниатюрен охладител с два вентилатора, които предоставят лесно пренасяне и ефективно поддържана на температурата на устройството. Всички предложения са компактни и леки, а повечето сред тях осигуряват и удобен наклон, за максимално ефективна работа.

Ергономична форма, защитена от плъзгане

Осигуряването на студена струя въздух за поддръжка на работна температура на лаптоп е процес, който не трябва да смущава работоспособността. Всяка наша охладителна подложка за лаптоп е проектирана с опция за настройване под ъгъл, съобразен със здравословният наклон на устройството при писане, програмиране, рисуване или просто забавление. Плотът се регулира лесно по време на работа.

Продуктите настройват позицията си чрез стойка и сгъваеми крачета. Опорните елементи са изградени от здрави материали, устойчиви на счупване и защитени против плъзгане. Обикновено задните крепежи са по-високи, за постигане на удобен за работа ъгъл, а често стабилността им е укрепена с гумени уплътнения.

Охлаждане чрез мощна вентилация 

Вентилаторите, осигуряващи студен въздух за охлаждане, са различен брой и размер във всяка подложка. Капацитетът им не зависи от големината на охладителя. Оптимална работа извършват продуктите с два или три вградени вентилатора, които предлагат интензивно охлаждане. Всеки от тях функционира с различна скорост на движение, измервана чрез обороти в минута.

Продуктите ни предлагат охлаждаща система с 2800 оборота в минута, която осигурява бързо и качествено функциониране на лаптопа. Те са специално подбрани с грижа за удобството на потребителите, което включва освен стабилната стойка и напълно безшумното функциониране – под 20 dBA ниво на шум.

Стойка за Notebook с 360-градусова ротация

Магазинът ни предлага и иновативна разработка на невероятно изгодни цени, която добавя към класическата конструкция на охладител с два вентилатора, също и 7 позиции за настройка на предпочитан ъгъл. Те осигуряват оптимален комфорт при работа винаги и навсякъде, а оригиналната конструкция е допълнена от плот, който ротира на пълен оборот от 360 градуса. Изработена е от устойчиви ABS смола и естествен каучук, което гарантира дълготрайната й експлоатация. Защото функционалността не е така привлекателна без комфортът!

Всеки охладител за лаптопи е с цена, няколко пъти по-изгодна, отколкото са този тип продукти в хипермаркет за техника и в други електронни магазини. Невероятно изгодните стойности са по-ниски от цената на един стандартен обяд, а ще ви служат много по-дълго и качествено, отколкото предполагате при първоначален оглед. Технологичната поддръжка невинаги е безбожно скъпа и ние сме примерът за това!

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ