Масажори

Ред:
Масажори

В тази категория е събрана огромната ни колекция от качествени, удобни и изгодни масажори за тяло и други зони, нуждаещи се от специално внимание. С тяхна помощ ще се насладите на ползите от лечебния и разкрасителен масаж, без да се налага да посещавате масажно студио, център за физиотерапия или козметичен салон. Имайки под ръка подходящия масажор за тяло, какъвто при нас ще откриете в изобилие и на изгодни цени, вие сте напълно подготвени за борбата с времето, излишните килограми и болката.

Какви видове масажори ви предлагаме?

Подбирайки една сериозна колекция, ние сме се погрижили да ви предложим оптимален избор от уреди за масаж, пригодени да въздействат на различни части от тялото – гръбнак, крайници, врат, лице. Различните приспособления имат различен принцип на работа. Някои от тях са електрически, други са импулсни, а трети – механични. Това ви позволява да изберете най-удачното решение за своите нужди.

При нас ще намерите:

Масажори за тяло

С подходящия масажор за тяло, вие можете да постигнете бързо и лесно желанието резултати. Ние ви предлагаме качествени и изгодни масажиращи уреди, които ще активират кръвоснабдяването в проблемните зони и ще подобрят подвижността на цялото тяло. От тази категория можете да закупите мултифункционален масажор за гръб, който да ви избави от болките и схващанията, затрудняващи дори най-елементарните движения.

От нас можете да закупите мултифункционален шиацу масажор с 4 въртящи се масажиращи глави, който можете да използвате у дома, в колата или на работното си място. Предлагаме ви също масажори с инфрачервено нагряване, както и турмалинови колани и яки, които също помагат ефективно за справяне с болките в кръста, врата и раменете.

Тук ще намерите и идеалните терапевтични масажори за гръб, които можете да носите дискретно навсякъде. Те ще се погрижат за правилната ви стойка и със сигурност ще се отразят чудесно на проблемните участъци, страдащи от схващания и болки, поради физическо натоварване или възпаление.

За крака

Краката и стъпалата са тези, които подлагаме на изключително натоварване и следователно, тези, за които трябва да се погрижим навреме. Добре е да използвате подходящ масажор за крака, като превантивна мярка срещу болки в ставите, отоци и разширени вени, особено ако работата ви е свързана с продължително стоене на крак или изминаване на големи разстояния. Предлагаме оптимален избор от масажори за крака – от колани за подобряване на кръвообращението до магнитни наколенки, чорапи и чехли за акупунктурен масаж на стъпалата.

За лице

Лицето е онази част от нас, върху което първи се появяват признаците на стареене. Повяхнала и отпусната кожа, липса на тонус, белезникав тен, фини и дълбоки мимически бръчки – всичко това може да добави 5 – 10 години към реалната ни възраст. При нас ще намерите подходящ масажор за лице, с чиято помощ ще коригирате бързо и лесно различни проблеми и то изцяло в домашни условия. Вече не е необходимо да пилеете време и пари за посещения в салоните за красота. Домът ви ще бъде вашият собствен козметичен и спа салон.

За отслабване

Както жените, така и голяма част от мъжете се нуждаят от ефективно помощно средство за премахване на мазнините в проблемните зони – корем, ханш и бедра. В това отношение масажорите са най-удачен вариант, защото притежават свойството да подобряват кръвообращението и да осъществяват добър лимфен дренаж. Образуването на мастни депа често е в следствие на неправилна микроциркулация – проблем, който е лесно решим с редовен и добре направен масаж.

При нас ще намерите идеалните масажори за премахване на мастните натрупвания, сред които целулитът е като че ли най-неприятното състояние. Нашите уреди са компактни и удобни за използване в домашни условия и в същото време – на символична цена. Само си помислете колко средства и време ще можете да спестите с помощта на един качествен електрически масажор, способен да разбие дълготрайните мастни натрупвания за няколко сеанса.

Вакуумните и вибриращите ни уреди за антицелулитен масаж са не по-малко ефективни. Разполагаме с вакуумни масажори с различен брой приставки, както и със специално разработени електроимпулсни уреди, способни да подобрят състоянието на мускулната тъкан. Ако искате добре оформено релефно тяло, но нямате възможност да тренирате активно, те са идеалното решение за вас.

Вибриращите ни колани и мускулни стимулатори ще ви помогнат да заблудите всички, че прекарвате голяма част от времето си във фитнес залата. Разработени по специална технология, те изпращат импулси, предизвикващи мускулни контракции. Тези контракции водят до оптимална мускулна активност и перфектно оформен мускулен релеф. Ако натоварващите тренировки не са любимото ви занимание, не се обвинявайте. Идеално изваяното тяло може да се постигне и по съвсем лесен начин.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ