0
0
.00
BGN

Масажори

Покажи

-41%

17.0000, 29.0000

Комплект Вендузи и вакуумен пистолет
29
00
лв.
17
00
лв.
46
00
лв.

2 магнитни наколенки + магнитна лента за ръка

12
50
лв.
2 магнитни наколенки + магнитна лента за ръка

Easy Feet чехъл за почистване и масажиране на краката в банята

18
00
лв.
15
00
лв.
Easy Feet чехъл за почистване и масажиране на краката в банята
17
00
лв.
39
00
лв.
39
00
лв.
27
00
лв.
42
00
лв.
95
00
лв.
-7%

79.0000, 85.0000

Вибриращ колан за отслабване със сауна ефект Vibro Slim
85
00
лв.
79
00
лв.
37
00
лв.

В тази категория е събрана огромната ни колекция от качествени, удобни и изгодни масажори за тяло и всички зони, нуждаещи се от специално внимание. С тяхна помощ ще се насладите на ползите от лечебния и разкрасителен масаж, без да се налага да посещавате масажно студио, център за физиотерапия или козметичен салон.

Имайки под ръка подходящия масажор за тяло, какъвто в каталога ни ще откриете в изобилие и на изгодни цени, вие сте напълно подготвени за борбата с времето, излишните килограми и болката. Подбирайки една сериозна колекция, ние се погрижихме да ви предложим оптимален избор от приспособления за масажиране.

Уредите са пригодени да въздействат на различни части от тялото – гръбнак, крайници, врат, лице. Различните приспособления имат различен принцип на работа. Някои от тях са електрически, други са импулсни, а трети – механични. Това ви позволява да изберете най-удачното решение за своите нужди.

Въздействие върху различните части от тялото

С подходящия масажор за тяло, вие ще постигнете бързо и с лекота желаните резултати. Ние ви предлагаме качествени и изгодни масажиращи разработки, способни да активират кръвоснабдяването в проблемните зони и да подобрят подвижността на индивида.

От тази категория е лесно да си изберете мултифункционален масажор за гръб – електрически или механичен, който да ви избави от болките и схващанията, затрудняващи дори най-елементарните движения. При нужда ще ви доставим мултифункционален шиацу масажор за гръб с 4 въртящи се масажиращи глави, който да използвате навсякъде - у дома, в колата и дори на работното си място.

Предлагаме ви също масажори за гръб с инфрачервено нагряване, както и турмалинови колани и яки, които също помагат ефективно за справяне с болките в кръста, врата и раменете. Тук ще намерите и идеалните терапевтични колани, които можете да носите дискретно навсякъде.

Те ще се погрижат за правилната ви стойка и със сигурност ще се отразят чудесно на проблемните участъци, страдащи от схващания и болки, поради физическо натоварване или възпаление. Краката и стъпалата си подлагаме на изключително натоварване и следователно трябва да се погрижим навреме за тяхното здраве.

Добре е да използвате подходящ масажор за крака, като превантивна мярка срещу болки в ставите, отоци и разширени вени, особено ако работата ви е свързана с продължително стоене на крак и изминаване на големи разстояния. Предлагаме оптимален избор от масажори за крака – от колани за подобряване на кръвообращението до магнитни наколенки, чорапи и чехли за акупунктурен масаж на стъпалата.

За вашата визитна картичка - лицето

Лицето е онази част от нас, върху която първи се появяват признаците на стареене. Повяхнала и отпусната кожа, липса на тонус, белезникав тен, фини и дълбоки мимически бръчки – всичко това може да добави 5 – 10 години към реалната ни възраст. Процесът е лесно и бързо обратим с добър електрически масажор за лице, проектиран да подобри еластичността на кожата.

В каталога ни ще намерите модерен масажор за лице на ексклузивна цена, с чиято помощ ще коригирате бързо и лесно различни проблеми и то изцяло в домашни условия. Вече не е необходимо да пилеете време и пари за посещения в салоните за красота. Домът ви ще бъде вашият собствен козметичен и спа салон.

Искате ли да изваете лесно мечтаната фигура?

Както жените, така и голяма част от мъжете се нуждаят от ефективно помощно средство за премахване на мазнините в проблемните зони – корем, ханш и бедра. В това отношение масажорите са най-удачен вариант, защото притежават свойството да подобряват кръвообращението и да осъществяват добър лимфен дренаж.

Образуването на мастни депа често е вследствие на неправилна микроциркулация – проблем, който е успешно решим с редовен и добре направен масаж. В онлайн магазина ни ще намерите идеалните масажори за премахване на мастните натрупвания, сред които целулитът е като че ли най-неприятното състояние.

Уредите ни са компактни и удобни за използване в домашни условия и в същото време – на символична цена. Само си помислете колко средства и време ще можете да спестите с помощта на един качествен електрически масажор, способен да разбие дълготрайните мастни натрупвания за няколко сеанса.

Вакуумните и вибриращите модели за антицелулитен масаж са не по-малко ефективни. Предлагат се с различен брой приставки, както и със специално разработени електроимпулсни функции, способни да подобрят състоянието на мускулната тъкан. Ако искате добре оформена фигура с релефна мускулатура, но нямате възможност да тренирате активно, те са идеалното решение за вас.

Вибриращите ни колани и мускулни стимулатори ще ви помогнат да заблудите всички, че прекарвате голяма част от времето си във фитнес залата. Разработени по специална технология, те изпращат импулси, предизвикващи мускулни контракции.

Същите контракции водят до оптимална мускулна активност и перфектно оформен мускулен релеф. Ако натоварващите тренировки не са любимото ви занимание, не се обвинявайте. Идеално изваяното тяло може да се постигне и по съвсем лесен начин.

Прочетете повече