0
0
.00
BGN

Аксесоари

Покажи

Огледало за грим сгъваемо и с LED осветление

18
00
лв.
Огледало за грим сгъваемо и с LED осветление

Органайзер за бижута The Little Black Dress

7
00
лв.
Органайзер за бижута The Little Black Dress
49
00
лв.
13
00
лв.

Нашата колекция от аксесоари ще предложи на всекиму по нещо полезно и необходимо. Тя включва широк спектър продукти с различно предназначение и функции. Това е мястото, което спокойно можем да наречем „Всичко на едно място”, защото всеки има различна представа какво представляват и за какво служат аксесоарите.

Характеристиката, обединяваща всички продукти от тази секция на електронен магазин Онтайм, е високото качество и невероятно достъпната им цена. Цените на различните видове аксесоари ще ви позволят да се снабдите с всичко, което винаги сте искали да имате, но за което все не сте успявали да заделите нужното количество пари.

Колекцията ни от аксесоари включва:

Продукти за разкрасяване

Независимо дали искате стилно оформена прическа, изящен грим, стилен маникюр, масаж или продукт, улесняващ отслабването, вашето желание ще бъде напълно удовлетворено. В раздела са подбрани страхотни уреди за стилизиране и оформяне на косата, с които създаването на идеалната прическа е лесно като детска игра.

Гримът е важно средство за постигане на перфектната визия, и по тази причина сме подготвили оптимален избор от гримове и приспособления за гримиране. Конкретната група аксесоари е представена от най-добрите съвременни продукти дело на утвърдени производители. Освен като опитен гримьор, бихте могли да се изявите и като професионален маникюрист. Средствата за създаване на модерен маникюр и педикюр в тази секция са твърде много на брой.

Органайзери

Организацията на различните принадлежности ви помага не само да ги намирате лесно, но и да ги съхраните по правилен начин. Ако не разполагате с достатъчно пространство у дома, то огранайзерът е нещото, което ще ви помогне да въдворите ред и идеална организация на продуктите си за разкрасяване.

Имаме много удобни функционални организатори за козметика, от които могат да се възползват както професионалните гримьори, така и дамите, притежаващи богата колекция от гримове и четки за гримиране. Те имат способността да се сгъват и придобиват компактни размери, и по този начин стават лесно преносими и много лесни за съхранение в малкото ви жилищно пространство.

С помощта на част от нашите аксесоари бихте могли да подредите старателно и скъпите си бижута. Кутиите за накити отдавна доказаха своята неефективност в това отношение, тъй като в тях колиета, гердани и гривни често се оплитат и повреждат. Не намирате една от любимите си обеци, скъп пръстен или колие? Време е да се сдобиете с идеалния органайзер за вашите нужди.

Имаме в наличност и разнообразие от средства за организиране на вещите, носени в дамската чанта. Ако любимата ви чанта не разполага с достатъчно прегради и джобове, сте изправени пред риск да не намирате никога търсената в момента вещ. Органайзерът за дамска чанта притежава предимството да е съвместим с болшинството от чантите, които са актуални в момента. Лесно можете да го премествате в чантата, която смятате да вземете със себе си днес.

Разполагаме и с аксесоари, отговарящи най-точно на това определение. Гривни, часовници, стилни чантички клъч – все неща, предназначени да бъдат елегантно допълнение към цялостната ви визия. Аксесоарът по дефиниция има помощна функция, но предвид безупречното качество и големия брой полезни свойства на продуктите от този раздел, можем да ги причислим към вещите с първостепенно значение.

Прочетете повече