0
0
.00
BGN

Сушилни за дрехи

Покажи

-28%

49.0000, 69.0000

Сушилник за дрехи хоризонтален сгъваем на 3 нива
129
00
лв.
69
00
лв.
160
00
лв.
18
00
лв.
31
00
лв.
-16%

99.0000, 119.0000

Сушилния за обувки електрическа 80W Innovagoods
119
00
лв.
99
00
лв.
50
00
лв.
160
00
лв.

Дори ако живеете в просторна къща с двор, вие пак ще бъдете напълно доволни от една толкова полезна разработка, каквито са уредите, представени в този раздел на онлайн магазин Ontime. През студените и дъждовни дни, когато е напълно невъзможно прането да бъде изнесено на открито, нашите чудесни компактни сушилни за дрехи ще бъдат единствено спасение.

Те ви дават възможност бързо и без никакви усилия да изсушите дрехите, кърпите и спалното бельо, и да ги приберете по местата им. През лятото уредът може да остане неизползван, но през останалата част от годината, той ще участва активно в домакинската работа.

Любимата ви дреха е винаги в готовност

Всеки има любима дреха – Т-шърт, джинси, рокля, риза. На всички ни се е случвало да ни поканят на кафе, точно когато любимите ни джинси са в пералнята или на простора, а това може да разстрои и най-стабилния в емоционално отношение човек. Не унивайте – ние имаме перфектното решение.

Нуждата от бързо изсушаване на мокрото облекло засяга и голяма част от хората, при които носенето на служебна униформа е задължение. Дори да вали през почивните дни, вие ще бъдете в пълна готовност за следващата си работна смяна, стига да вложите малко разум и средства в сушилня на изключително достъпна цена.

Други плюсове на сушилните ни са:

Идеална алтернатива на конвенционалните електрически машини

Представените в категорията сушилни от серията Dry Balloon, предвид ниските им цени, са идеалната алтернатива на конвенционалните електрически машини и на комбинираните перални с функция за изсушаване. На първо място не можем да не забележим драстичната разлика в цената на двата уреда, а да не забравяме и нуждата от допълнително пространство за инсталирането на този вид битова техника.

Сериозен фактор е и състоянието на материите след обработка в двата вида сушилни – в единия случай имаме деформирани, захабени и избелели тъкани, а в другия – дрехите са запазени в отлично състояние. Времето, нужно за пълната абсорбация на влагата от тъканта в нашия случай е драстично намалено.

Оптимален SOS вариант за семейства с малки деца

Наличието на мини сушилня от ново поколение при отглеждане на малки деца е не просто удобство, а спасителен пояс. Децата се цапат непрекъснато и много родители често се оказват в ситуация, в която липсват чисти дрешки за преобличане на децата.

Покупката на икономична сушилня за дрехи ви позволява да реагирате светкавично, така че детето ви винаги да разполага с чисти блузки, ританки и бодита, с които да го преоблечете, когато се нацапа. По-ниската цена на нашите уреди е важен фактор за младите семейства. Самото отглеждане на дете е вече сериозен финансов разход, непозволяващ покупка на голяма сушилня машина.

Минимална консумация на електрическа енергия

Сметките за електричество са нещо, което може да предизвика сериозно сътресение в едно домакинство, когато се използват конвенционални сушилни машини или комбинирани перални. Нито една преносима малка сушилня за дрехи от серията Dry Balloon няма да натовари излишно сметките ви за ток.

Предвид краткосрочната работа на сушилните ни, консумираната енергия в процес на изсушаване на дрехите е минимална. Това е аргумент, който едва ли ще бъде подминат с лека ръка от големи семейства, които искат да намалят разходите за битови сметки.

Защо са идеалното решение за вашия дом?

Причините да закупите една мини сушилня за дрехи съвсем не са малко. Всъщност, аргументи против покупката на едно толкова полезно приспособление едва ли някой може да изтъкне. Ние се опитахме да ви посочим някои от най-големите ползи от наличието на един такъв уред, като сме уверени, че в процес на използване, вие сами ще можете да допълните списъка.

Сушилните ни са единствено решение за жилища, в които липсва място за простиране. Ако домът ви е твърде малък и в него напълно липсва място за простиране на прането, то покупката на една портативна сушилня за дрехи на достъпна цена от серията Dry Balloon е единственото вярно решение. С нейна помощ ще можете бързо да сушите дрехите на своето семейство, дори ако жилището ви не разполага с тераса или друго подходящо място за простиране.

Прочетете повече