0
0
.00
BGN

Маски за лице

Покажи

9
00
лв.
17
00
лв.
9
00
лв.
12
00
лв.
12
00
лв.
12
00
лв.
8
00
лв.
Маска за мазна кожа

РАЗПРОДАДЕНО

12
00
лв.

Маска за очи против тъмни кръгове

4
00
лв.
Маска за очи против тъмни кръгове

Маска за очи с био злато и колаген

3
00
лв.
Маска за очи с био злато и колаген
4
00
лв.
5
00
лв.
12
00
лв.
8
00
лв.
10
00
лв.
Маска за суха кожа

РАЗПРОДАДЕНО

12
00
лв.
2
00
лв.
9
00
лв.

Качествените грижи за кожата изискват редовно поддържане и хубава козметика. Продуктите, нанасяни на лицето трябва да се подбират много внимателно, и да съдържат най-значимите хранителни вещества и микроелементи. За професионална козметична грижа е необходимо ежедневно използване на почистващи и хидратиращи средства, както и периодично дълбоко почистване на кожата със специални маски за лице. 

Защо готовият продукт е по-доброто решение?

Известните козметични марки предлагат огромно разнообразие от готови почистващи продукти. Повечето от тях съдържат силни химически вещества, които въздействат активно, но понякога оказват силно изсушаващо действие, което уврежда епидермиса. През последните години голяма популярност придобиха специалните готови маски за лице, с високо съдържание на натурални съставки.

Много дами предпочитат да си ги приготвят самостоятелно, но повечето закупуват продуктите от утвърден производител. Нашият магазин разполага с първокласни готови маски за лице онлайн, за различни типове кожа, и разнообразни дерматологични състояния, както и универсални продукти, за освежаване тена на лицето. 

Присъствието на натурални съставки в козметиката винаги осигурява трайни резултати, без негативни последствия във времето. Световноизвестните козметични марки често използват чисти растителни есенции и с тяхна помощ създават усъвършенствани формули на маски за красиво лице.  Продуктите в онлайн магазина ни се отличават с видими трайни резултати при редовна употреба и успешно предотвратяване бъдещата поява на кожни проблеми.

Какви съставки се съдържат в козметичните ни продукти и как ще ви помогнат те 

Високото съдържание на растителни екстракти, колаген и други полезни елементи оказва силно лечебен, хидратиращ и подмладяващ ефект върху кожата. В каталога ни са специално подбрани маски за лице на изключително достъпни цени, за третиране на най-значимите кожни проблеми, предотвратяване стареенето и увреждането на кожната структура. В техния състав влизат уникални природни съставки, сред които:

  • Бамбукови въглища - натурален продукт със силен почистващ и избелващ ефект, изключително ефективен за премахване на комедони;
  • Хиалуронова киселина - едно от основните средства в борбата против бръчките; 
  • Натурална коприна - съставка с широко приложение в медицината и козметиката, със силен антиоксидантен и подмладяващ ефект;
  • Колаген - друга популярна подмладяваща съставка, която изглажда бръчките и предотвратява появата на нови;
  • Алое Вера - един от най-мощните природни антисептици, с успокояващо, хидратиращо и подмладяващо действие;
  • Хамамелис - билка с антибактериални свойства, изключително ефективна при възпаления и кожни раздразнения;
  • Екстракт от златно фолио / био злато – чистата златна есенция въздейства върху клетъчния обмен, засилва движението на лимфния поток и регулира водния баланс. Резултатът е трайно подмладяващ и освежаващ ефект.

Онлайн магазинът ни разполага с качествени маски за лице на невероятно ниска цена. Продуктите в каталога ни се предлагат в малки пакетчета или стандартни тубички за крем, но съдържанието им е достатъчно за дълготрайна употреба. Всички козметични средства са с доказан произход и ясен състав.

Прочетете повече