Картофобелачки

Ред:
Картофобелачки

Тук ще намерите идеалната професионална картофобелачка за целите на вашата бизнес дейност. Не само това – най-изгодната цена за този вид професионално оборудване ще откриете именно в тази категория на електронен магазин Онтайм. Предлагаме модерни и високопродуктивни уреди, с чиято помощ ще увеличите капацитета на работа в своя обект, а с това и финансовите си приходи.

Нашите професионални картофобелачки са идеалното решение за всички обекти, занимаващи се с производство, приготвяне, пакетиране и сервиране на храна. Това означава, че всички обществени кухни, ресторанти, закусвални, цехове за производство на картофен чипс и т.н., могат да се възползват от страхотните ни предложения.

Предимствата на картофобелачките ни са безспорни, а те са:

Спестявате време и човешки ресурс

Беленето на картофи съвсем не е трудна задача, но за жалост, тя отнема значително време, когато се извършва с обикновените белачки, предназначени за домашна употреба. За приготвянето на голямо количество от това любимо на всички ни кореноплодно, е нужен и сериозен човешки ресурс. Тази група фактори доведе до изобретяване на картофобелачката тип професионална. Тя става все по-съвършена и все по-необходима в различни сфери на търговията с храна.

Тъй като всяко търговско и производствено предприятие има различен капацитет на дейност, нашите картофобелачки на конкурентни цени са с различен диапазон на полезно действие. Имаме уреди с обем на еднократно зареждане от 10, 15 и 30 кг. Уредът с най-малък обем – 10 кг, е способен да обработи до 240 – 280 кг зеленчук в рамките на един час.

Елиминиране на загубите

Картофът се продава на килограм, като теглото му се измерва заедно с външната обвивка – кората. По същия начин той се продава и в обработен вид – спрямо моментното му тегло. За да не губите от теглото на зеленчука, следователно за да намалите финансовите загуби, всяка професионална картофобелачка, включена в този раздел е пригодена да премахва прецизно малка част от кората с минимална загуба на използваема маса.

Как е възможно да се постигне толкова ефективно и прецизно белене на картофите? Благодарение на релефната повърхност на контейнера и въртящия се барабан, осигуряващ равномерна обработка на цялото количество зеленчук от всичките му страни. Вътрешните стени са с покритие, наподобяващо шкурка, предназначено да отнема минимално количество от външния слой на зеленчука.

Качество и дълготрайност

Професионалните ни картофобелачки са произведени по специална технология, гарантираща не само високата им продуктивност, но и здравина. Конструкцията на корпуса е пригодена за дългосрочна работа, и то при интензивно натоварване. Материалите, използвани за направата на тази група професионално кухненско оборудване, са доказано неподлежащи на корозия, захабяване и деформиране.

Корпусът на всяка картофобелачка, намерила място в продуктовия ни каталог, е направен от неръждаема стомана. Тя позволява лесно и детайлно почистване с вода и предназначените за целта препарати. Следването на указанията за поддържане на високо ниво на хигиена в промишлените предприятия и обществени кухни е възможно с нашите уреди.

Размерът на дори най-големите модели картофобелачки, предлагани от нас е компактен, за да не се отнема от полезната работна площ в нито едно работно помещение. Теглото им е достатъчно голямо, за да се осигури стабилност на машината по време на работа, но и такова, че да позволи лесно преместване и транспортиране на друго място.

С максимално улеснено управление на операциите, предлаганите от нас професионални картофобелачки могат да се използват от всеки член на персонала. По този начин няма да бъде нужно провеждане на специално обучение и назначаване на квалифициран оператор, който да следи и контролира процеса по подготовка на хранителния продукт.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ