0
0
.00
BGN

Маси за лаптопи

Покажи

-34%

79.0000, 120.0000

Комплект помощни маси на колела Хармония
-15%

80.0000, 95.0000

Голяма бамбукова маса за лаптоп с охладители
-15%

33.0000, 39.0000

Масичка за лаптоп 60 х 40см, отделение за таблет и чаша
-7%

48.0000, 52.0000

Мултифункционална маса за лаптоп T8
52
00
лв.
48
00
лв.
Помощна маса Вибор

В наличност

60
00
лв.
Помощна маса Мало

В наличност

60
00
лв.

Помощна маса Осло

60
00
лв.
Помощна маса Осло

Мултифункционално бюро, 45/30/65, колела

55
00
лв.
Мултифункционално бюро, 45/30/65, колела
79
00
лв.
39
00
лв.
79
00
лв.
-25%

48.5000, 65.0000

Лаптоп маса Air Space, вграден охладител, регулируема височина
65
00
лв.
48
50
лв.
22
00
лв.
Маса за лаптоп Laptray Pro

РАЗПРОДАДЕНО

79
00
лв.
16
00
лв.
39
00
лв.

Все по-често в ежедневието се налага да използваме нашите компютри и с колкото по-малки размери са те, толкова по-мобилни ще сме ние. Затова е необходимо да ги имате и ние от Ontime ви ги предлагаме - удобни маси за лаптопи, поставки, мобилни на колела, охладители и дори масички за легло.

Също така трябва да осигурим и необходимия комфорт за тези устройства, тогава на помощ идват мултифункционалните масички тип охладители, а много от масите за лаптопи са вече снабдени и с вентилатори. Тук ще намерите и много масички за работа в легнало положение. Те могат да се използват и като табли за поднасяне на закуска в леглото, например.

Защо са ви нужни?

Изобретяването на преносимия персонален компютър е сред важните открития за съвременния човек. Лаптопът е средството, чрез което общуваме, учим, информираме се и се забавляваме. Той е основен работен инструмент за една огромна група хора. Предимството му се състои в това, че може да се използва буквално навсякъде – докато пътуваме, в парка, на дивана и дори в леглото.

За да се насладим максимално на тази революционна придобивка е важно да я използваме по правилния начин. За да ви помогнем да си осигурите удобство и да предпазите скъпото устройство от прегряване, сме ви подготвили цяла категория, съдържаща удобни, функционални и изгодни маси за лаптоп. Някоя от тях бихте могли да закупите веднага.

Какви модели ви предлагаме?

Ако целта на вашето посещение в категорията е реална покупка на маса за лаптоп, то предупреждаваме, че ще бъдете максимално затруднени в избора си, тъй като изобилието от разновидности при нас е наистина голямо. Преди да се спрете на конкретен продукт, е добре да определите по кой начин и къде предпочитате да използвате устройството – в спалнята, на верандата, на дивана или навсякъде.

Изделията имат задължителния ергономичен дизайн, като всеки модел е разработен и конструиран така, че да бъде съвместим с болшинството преносими компютри и ноутбуци, използвани в момента. Относно материалите, разнообразието е голямо – пластмаса, метал и бамбук. Помислете какво е за вас комфорта. Това ще ви помогне да се насочите към подходящия продукт за вашите нужди.

Тук ще откриете:

Подходящи решения за хората, обичащи да се излежават

Ако сте от хората, които работят, учат и се забавляват на компютъра, докато лежат в топлото си легло, определено ще ви бъде необходима удобна и практична маса за лаптоп за легло. Разполагаме с изобилие от подобни модели, изработени от леки и здрави материали.

Бихте могли да закупите масичка от бамбук, който е лек и удобен материал, а също и модел с два плота и регулируема височина, с вграден охладител. Ще ви предложим и чудесна сгъваема маса за лаптоп, която няма да заема излишно място в дома ви и можете да вземате със себе си навсякъде.

Подвижни – на колелца

Ако сте от хората, изпитващи трудност да се задържат дълго на едно място, ще ви е нужна мобилна, преносима масичка, която да бъде максимално удобна, където и да решите да я използвате. Разполагаме и с чудесни модели на колелца, които лесно можете да придвижвате до следващата си локация.

Можете да изберете сгъваем модел или компактно мобилно бюро за компютър. Който и дизайн да изберете, се уверете, че ще ви бъде удобен както на дивана, така и в леглото, на терасата и навсякъде, където обичате да отсядате. Масите ни на колела са страхотно решение за трудно подвижни хора, за които лаптопът не само дава възможност да се решат текущите задачи, но е и основно средство за забавление.

Не забравяйте да помислите за охлаждането

Когато използваме лаптопа върху скута си, в леглото, на дивана, както и върху покривката на кухненската маса, ние ограничаваме неговата възможност за самоохлаждане. Това може да доведе до прегряване и сериозна повреда на устройството, затова е важно при използване да му осигурим перфектна вентилация.

В това отношение най-много ще ви помогне една удобна и практична маса за лаптоп с вентилатор, която ще се погрижи за безпроблемното охлаждане на мобилния ви компютър. Предлагаме ви голямо разнообразие от изделия с охлаждаща функция. Те ще се погрижат не само за вашия комфорт, но и за този на компютъра.

От нас можете да закупите маса с вграден охладител, която да използвате в уютния си дом или на открито през горещите месеци. Предлагаме също стойки с охлаждаща функция, както и универсални охладители за всички модели преносими компютри. Всички изделия се предлагат с гарантирано качество и на възможно най-изгодна цена.

Прочетете повече