ᐉ Всичко за градината и двора, аксесоари и стоки за градина на топ цени онлайн — Онтайм

Всичко за градината и двора

Ред:
всичко за градината онлайн

Категория “Всичко за градината” е съвкупност от необходимите устройства за поддръжка на открити пространства около вашата семейна къща или вила. Тя разполага и с достатъчно модерно и привлекателно оборудване за летни градини на ресторанти и плажни заведения, което създава приятен и уютен интериор.

Секцията включва прибори, аксесоари и декоративни акценти с различна насоченост – всичко за градината онлайн, което рядко се среща концентрирано в един магазин. Общата характеристика на артикулите, вместила ги в общ каталог, е умението им за преустройство и създаване на красиви, безопасни и значително по-функционални площи.

Продуктите ни са предназначени основно за поддръжка на засаждения, строеж на пейки, беседки или друг кът за срещи с любимите ни хора, ремонт на остарели и неугледни, дворни и архитектурни компоненти. Можете да осигурите приятна атмосфера, сигурност и спокойствие, само с няколко мощни акцента.

Значението на градинските аксесоари

Малцина късметлии обитават еднофамилна къща с голяма дворна площ. Обикновено те се занимават с поддръжката му самостоятелно и са най-добрите познавачи на качествените аксесоари за градина. Вероятността да се обърнат към нашият магазин е висока, особено след внимателен преглед на свръхразнообразието от артикули.

Идилията е пребиваване в пространство, в което всяка подробност в интериора носи усещане на радост, удовлетворение и покой. Разделът ни може  да ви съдейства в осъществяването й, тъй като в него присъства наистина цялото разнообразие, което е необходимо за изграждане на много и различни интериорни решения.

Цветна градина, кът за гости или елегантна лятна градина за партита

Красивият цветен килим е желание за почти всеки собственик на дворна квадратура, а плодните и зеленчукови насаждения са малък лукс. Те не бива да се пренебрегват, при явна възможност за осъществяване. Създаването на привлекателно и уютно кътче за отдих също е предимство, от което все повече потребители се възползват, създавайки прекрасни партита на открито.

Пролетните, летни и началото на есенните месеци е сезонът на откритите заведения. В случай че притежавате или планирате обзавеждането на такова, селекцията ни стоки за градина предлага най-ефектните и модерни декоративни акценти.

Приспособления и уреди за поддръжка, декоративни украшения и дори устройства за игра и забавление на децата -  те ще ви помогнат да преобразите голата земя в собствен оазис за прекарване на много приятни и вълнуващи часове наред. Освен градинско обзавеждане от прекрасни комплекти мебели, люлки и шатри, разполагаме с всичко за градина и двор, необходимо за поддържането на тревните площи, цветни лехи и ядливи насаждения.

Продуктите ни са предназначени основно за грижа за засаждения, строеж на пейки, беседки или друг кът за срещи с любимите ни хора, ремонт на остарели или неугледни дворни и архитектурни компоненти. Можете също да осигурите приятна атмосфера, сигурност и спокойствие с няколко мощни акцента.

Уреди за борба с насекоми и други вредители

Поддържаната градинска зона изисква прочистване от насекоми, подземни вредители и определени видове птици. Селекцията ни разполага с огромен асортимент ефективни и работещи продукти, които ограничават зловредното действие на животните и гарантират най-добрата защита на почвата и насажденията от бъдещата им поява. Тези устройства са абсолютно необходими за всеки собственик на дворно пространство.

Магазинът ни е проучил в подробности модерните ултразвукови уреди срещу комари и гризачи, както и прибори за пропъждане на птици. Птиците са привидно безобидни и красиви животни, които обаче причиняват поражения не само в дворната област, но често и върху градежниат материал на къщата ви. За да ви подарим сигурност, сме подбрали голямо разнообразие от защитни устройства. Сред тях са включени и  репеленти, предпазващи от ухапванията на насекоми – знаем, че те са не само неприятни, но понякога и настина опасни за здравето.

Поддръжка на цветните и зеленчукови лехи

Класическите аксесоари за градината вече са доста по-различни и модерни от старомодният гумен маркуч за поливане в тъмнозелено или сиво, или леко олющената градинска лейка. Те будят сантиментални чувства, но не се отличават с особено приятна визия. Магазинът ни е подбрал едни от най-качествените маркучи и накрайници за двойно по-прецизно и лесно напояване на тревните площи и лехи, които едновременно са и доста атрактивна гледка.

Такива са светещите ни LED маркучи, съчетали практичност с невероятна декоративна стойност. Магическият ни маркуч е още една нова разработка, която увеличава размерите си 3 пъти, при постъпване на струя вода в корпуса му. Допълнен с удобен пистолет за пръскане, той превръща поливането в удоволствие и забавление.

Осветители

Селекцията ни не може да пропусне градинските осветителни тела – необходим аксесоар за поддържаната дворна площ и задължителни детайли от градинската зона на заведение. Магазинът ни разполага с практични и икономични решения, изключително лесни и приятни за употреба.

Те не се нуждаят от монтаж и контакт с електрическа мрежа. Можете да ги използвате по всяко време, а компактната им конструкция позволява лесна промяна на местоположението при нужда. LED фенери и LED лампи със соларни панели, лазерни устройства с дистанционно управление – при нас се откриват модерни и разнообразни продукти на много изгодни цени.

Виж още