Всичко за градината

Филтрирай по категория
Ред:
Градина

Това е категорията, в която ще откриете всичко за градината и двора на вашата семейна къща или вила. В раздела присъстват уреди и аксесоари с различно предназначение, но това, което ги обединява е способността им да направят откритите площи по-приветливи, по-безопасни и значително по-функционални за вас и вашите гости.

Какво е значението на градинските аксесоари?

Ако сте сред щастливците, които живеят в собствен дом с достатъчно като площ дворно място, то вероятността да потърсите качествени аксесоари за градината е просто въпрос на време. Всеки двор, дори най-малкият, трябва да разполага с красива цветна, а защо не и зеленчукова градина и по възможност с удобен и уютен кът за отдих. Едва ли има по-приятно място за посрещане на близки и приятели през топлите месеци от годината от един добре подреден двор с приятно ухаещи свежи цветя в него.

За да постигнете така желаната идилия е необходимо да посетите нашата категория, която можем условно да наречем Всичко за градината. В нея ще откриете практични и качествени приспособления, които ще ви помогнат да превърнете дори зле поддържаното и скучно дворно място в приятно кътче сред природата, в което ще прекарвате часове наред и то с удоволствие.

Качествените аксесоари за градина ще ви позволят да поддържате засадените растения в добро състояние, да построите беседка или друг кът, в който да посрещате любимите си гости, да ремонтирате наличните дворни и архитектурни компоненти, да осигурите приятна атмосфера, сигурност и спокойствие.

В тази категория ви предлагаме:

Уреди и приспособления за борба с насекоми и други вредители

За да направите своята градина напълно защитено от вредители място е необходимо да закупите най-ефективните средства за борба с насекоми, птици и подземни вредители. В раздела сме подбрали голям асортимент от ефективни и напълно безопасни решения, които ще държат неприятелите далеч от вашия имот и ще ви гарантират максимална защита. Те са нужни както на вас и вашите близки, така и на растенията, които отглеждате.

Заложили сме на голям брой компактни и удобни за употреба ултразвукови устройства срещу комари и гризачи, както и уреди за пропъждане на птици – наглед безобидни животни, които могат да нанесат сериозни поражения не само в двора, но и върху различните части от вашата къща. За вашата надеждна защита сме се постарали да предложим и не малък брой репеленти, предпазващи от ухапванията на насекоми, които могат да бъдат не само неприятни, но и настина опасни за здравето.

Аксесоари за поддържане на цветните и зеленчукови лехи

Когато говорим за аксесоари за градината, почти винаги в съзнанието изникват инструментите за обработка на почвата и маркучите за поливане. Ние ви предлагаме едни от най-качествените маркучи и накрайници за по-прецизно и лесно напояване на тревните площи и лехите. В раздела ще откриете чудесния ни светещ маркуч, притежаващ не само практична, но и голяма декоративна стойност.Магическият ни маркуч е една нова разработка, която ще превърне поливането в детска игра.

Осветители

В секция Всичко за градината ще откриете и голям избор от осветителни тела – задължителни за всеки добре поддържан двор. Ние ви предлагаме практични и икономични решения, чието използване е максимално улеснено. За да ги използвате не е необходимо да ги монтирате и свързвате към електрическата мрежа. Можете да ги използвате по всяко време и лесно да променяте тяхното местоположение при нужда.