0
0
.00
BGN

Лепачка за пликове

Покажи

-34%

19.0000, 29.0000

Машина за вакуумиране и запечатване на храна Fresh Pack Pro
-11%

369.0000, 419.0000

Машина за вакуумиране Laica VT3120
419
00
лв.
369
00
лв.
-14%

145.0000, 169.0000

Машина за вакуумиране, запечатване Gorenje VS120W
33
00
лв.
300
00
лв.
169
00
лв.
360
00
лв.
95
00
лв.
15
00
лв.

Ако ви е нужна лепачка за найлонови пликове, в тази категория на онлайн магазин Ontime със сигурност ще я намерите, при това без да правите абсолютно никакъв компромис. Подбрали сме най-добрите уреди за лепене на полиетилен, като сме се съобразили с изискванията и финансовите възможности на средното домакинство и на производителите.

В категорията ще откриете най-добрите съвременни разработки. Уредите ни са с компактни размери и минимално тегло, което позволява лесното им пренасяне навсякъде, където е възможно да бъдат необходими. Ако искате да съхраните правилно храната, докато сте на вилата, на къмпинг или на излет в планината – няма проблем, защото лепачките от тази категория са супер леки и с малка и ергономична конструкция.

Страхотни решения за домакинството

Може би не смятате, че не ви е нужна домашна лепачка за пликове, но истината е, че едно толкова практично приспособление винаги намира своето приложение в домакинството. С него бързо и лесно ще запечатвате хранителни продукти, по начин, позволяващ да се съхранят възможно най-дълго време. Край на развалените и изсъхнали колбаси, сирена и зеленчуци, за които сте платили куп пари. Вече не е нужно да изхвърляте храна.

Домакинските лепачки за полиетилен са изключително достъпни, при това ще ви помогнат да икономисате пари, като спрете да изхвърляте хранителни продукти. Те са достатъчно малки, за да не заемат излишно място в кухненския ви шкаф, но и достатъчно големи, за да се справят със стандартните домакински пликчета за опаковане и съхранение на храна.

Специални предложения за бизнес обектите

Ако произвеждате и пакетирате храна, определено са ви нужни нашите професионални лепачки за пликове. Имаме такива на разположение, при това в богат асортимент, който ще отговори на нуждите и изискванията на всички производствени и хранителни обекти. Имате избор между различни големини, функции и цени в продуктовия ни каталог.

Сред уредите за лепене ще откриете и такива с вакуум функция. С тях най-правилно и дълго се запазват растителни, животински и тестени храни. Разполагаме и с професионални уреди за запечатване на торби и опаковки, отговарящи на основните изисквания на контролните органи. ISEAL-15T е идеална професионална лепачка за полиетилен, както и импулсната машина за залепване с 25-сантиметрово рамо.

✅ За професионални цели ли са предназначени лепачките, които предлагате❓

Категорията предлага богат избор от лепачки за найлонови пликове, чието предназначение се определя от тяхната големина и капацитет на работа. Предлагаме както професионални уреди за лепене на пликове и вакуумиране на храна, така и непрофесионални модели, разработени изцяло за домашно ползване.

✅ Наистина ли е необходим в домакинството такъв уред❓

Колко често ви се налага да изхвърляте хранителни продукти, понеже са останали неупотребени, и с времето са изгубили свежестта си и добрите си вкусови качества Не се обвинявайте – повечето домакинства разхищават скъпа и качествена храна, поради неправилното ѝ съхранение, включително в хладилник. Лепачките ни ще ви помогнат да спрете да разхищавате и да се храните само с качествена, вкусна и свежа храна.

✅ На какъв принцип работят лепящите системи за полиетилен❓

Тези уреди използват термичен метод на залепяне – разтопяват определени части на найлона и ги спояват плътно, без възможност за проникване на въздух в опаковката. За работата си, те се нуждаят от електрическа енергия. Болшинството от нашите устройства се захранват директно в електрическата мрежа на 220V, но имаме и модели, захранвани от батерии, с които можете да работите и на открито.
Прочетете повече