Лепачка за пликове

Ред:
Лепачка за пликове

Ако ви е нужна лепачка за найлонови пликове, в тази категория на електронния ни магазин със сигурност ще я намерите, при това без да правите абсолютно никакъв компромис. Подбрали сме най-добрите уреди за лепене на полиетилен, като сме се съобразили с изискванията и финансовите възможности на средното домакинство и на производителите.

В категория Лепачки за пликове ще откриете най-добрите съвременни разработки. Уредите са с компактни размери и минимално тегло, което позволява лесното им пренасяне навсякъде, където е възможно да бъдат необходими. Ако искате да съхраните правилно храната, докато сте на вилата, на къмпинг или на излет в планината – няма проблем, защото лепачките от тази категория са супер леки и с минимална по размер конструкция.

Сред уредите за лепене на найлонови пликове ще откриете:

Домакински

Може би не смятате, че ви е нужна домашна лепачка за пликове, но истината е, че едно толкова практично приспособление винаги намира своето приложение в домакинството. С него бързо и лесно ще запечатвате хранителни продукти, по начин, позволяващ да се съхранят възможно най-дълго време. Край на развалените и изсъхнали колбаси, сирена и зеленчуци, за които сте платили куп пари. Вече не е нужно да изхвърляте храна.

Домашните лепачки за пликове са изключително достъпни, при това ще ви помогнат да икономисате пари, като спрете да изхвърляте хранителни продукти. Те са достатъчно малки, за да не заемат излишно място в кухненския ви шкаф, но и достатъчно големи, за да се справят със стандартните домакински пликове за опаковане и съхранение на храна.

Професионални

Ако произвеждате и пакетирате храна, определено ви е нужна професионална лепачка за полиетилен. Имаме такива на разположение, при това в богат асортимент, който ще отговори на нуждите и изискванията на всички производствени и хранителни обекти. Различни големини, функции и цени са изцяло на ваше разположение.

Сред уредите за лепене ще откриете и такива с вакуум функция, с които най-правилно и дълго се запазват растителни, животински и тестени храни. Разполагаме и с професионални уреди за запечатване на торби и опаковки, отговарящи на основните изисквания на контролните органи. ISEAL-15T е идеална професионална лепачка за пликове, както и импулсната машина за залепване с 25-сантиметрово рамо.