Лепачка за пликове

Ред:
Лепачка за найлонови пликове

Ако ви е нужна лепачка за найлонови пликове, в тази категория на онлайн магазин Ontime със сигурност ще я намерите, при това без да правите абсолютно никакъв компромис. Подбрали сме най-добрите уреди за лепене на полиетилен, като сме се съобразили с изискванията и финансовите възможности на средното домакинство и на производителите.

В категорията ще откриете най-добрите съвременни разработки. Уредите ни са с компактни размери и минимално тегло, което позволява лесното им пренасяне навсякъде, където е възможно да бъдат необходими. Ако искате да съхраните правилно храната, докато сте на вилата, на къмпинг или на излет в планината – няма проблем, защото лепачките от тази категория са супер леки и с малка и ергономична конструкция.

Страхотни решения за домакинството

Може би не смятате, че не ви е нужна домашна лепачка за пликове, но истината е, че едно толкова практично приспособление винаги намира своето приложение в домакинството. С него бързо и лесно ще запечатвате хранителни продукти, по начин, позволяващ да се съхранят възможно най-дълго време. Край на развалените и изсъхнали колбаси, сирена и зеленчуци, за които сте платили куп пари. Вече не е нужно да изхвърляте храна.

Домакинските лепачки за полиетилен са изключително достъпни, при това ще ви помогнат да икономисате пари, като спрете да изхвърляте хранителни продукти. Те са достатъчно малки, за да не заемат излишно място в кухненския ви шкаф, но и достатъчно големи, за да се справят със стандартните домакински пликчета за опаковане и съхранение на храна.

Специални предложения за бизнес обектите

Ако произвеждате и пакетирате храна, определено са ви нужни нашите професионални лепачки за пликове. Имаме такива на разположение, при това в богат асортимент, който ще отговори на нуждите и изискванията на всички производствени и хранителни обекти. Имате избор между различни големини, функции и цени в продуктовия ни каталог.

Сред уредите за лепене ще откриете и такива с вакуум функция. С тях най-правилно и дълго се запазват растителни, животински и тестени храни. Разполагаме и с професионални уреди за запечатване на торби и опаковки, отговарящи на основните изисквания на контролните органи. ISEAL-15T е идеална професионална лепачка за полиетилен, както и импулсната машина за залепване с 25-сантиметрово рамо.

Виж още

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ