Мото ръкавици

Ред:
Мото ръкавици

Категория Мото ръкавици на онлайн магазин Ontime, ви отвежда към продукти с безупречно качество и разумна цена. Изключително важна част от екипировката на мотористите, ръкавиците следва да се избират много внимателно. В този случай пазарлъците и тънките сметки са напълно излишни. Ние ви предлагаме цената, която отговаря на финансовите ви възможности.

Кои са важните характеристики, за които трябва да следите?

При избора на ръкавици за мотор, трябва да се търси най-доброто съотношение между качество и цена. Цената често е показател за качеството на продуктите, но не винаги, затова винаги се информирайте какви характеристики са калкулирани в цените на различните модели. Понякога даден артикул е абсолютно идентичен по качества с други подобни, но цената му е в пъти по-висока. Марката често завишава цената.

На първо място ръкавиците, с които ще карате мотора трябва да ви пасват идеално. Изразът пасва като ръкавица не е просто празна фраза. Този компонент на екипировката, както и каската трябва да се избере по индивидуален размер. Да обхваща плътно, но без да ограничава движенията.

Помислете колко важна е защитата на ръцете. Те са основната част от тялото, която ви свързва с мотора, и не само това. Те са основен инструмент на управлението. Дори минимален дискомфорт по време на каране, може да доведе до загуба на контрол над мотора. При скорост над 100 км/ч, това би могло да бъде фатално.

Дори да не карате пистов, а стандартен, шосеен мотор, ръкавиците са задължителен аксесоар. Човешката ръка има изключително сложна конструкция, състояща се от голям брой ставни връзки и сухожилия. Студената въздушна струя при каране на мотор причинява сериозни възпаления и трайни увреждани, в случай че липсва надеждна защита.

Когато си избирате ръкавици за мотор, освен на размера, обърнете внимание и на материалите. За направата им обикновено се използва телешка кожа, кожа от кенгуру, изкуствена кожа или текстил. Всеки вид си има своите предимства, в зависимост от това какъв тип мотоциклет карате, колко често и в какви атмосферни и пътни условия.

Самата конструкция е от голямо значение. Някои модели са допълнително подсилени на стратегически места, за да осигурят максимална защита. Други имат перфорация за вентилиране, а трети са без пръсти. Мотористите обикновено ги избират на база визия, но по-важно е да се заложи на дизайн, съобразен със скоростта, която моторът развива и терена, върху който ще бъде каран.

Да избереш подходящите ръкавици за конкретния тип мотор не е лесна задача, но всеки запален моторист с времето се научава да различава подходящите видове от неудачните. В каталога ни са представени подходящи за болшинството мотористи решения. Модел FOX Dirtpow са леки, с ергономичен дизайн и изработени от текстил (ликра и микрофибър) за отлична вентилация.

ProBiker, от друга страна са нещо сериозно. Те са изработени от специални не-хлъзгащи се материали за максимален контрол над управлението на мотора. Имат допълнителна протекция за пръстите и ставите, и са представени в каталога ни в два размера, от които да избирате. Модел Monster, пък са предназначени за оф-роуд мотори и АТВ тип Monster. При нас ще намерите, точно каквото ви е нужно за едно супер изживяване, без никакъв риск.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ