Борба с вредители

Ред:
Борба с вредители

В този раздел са събрани всички модерни и ефективни средства за борба с вредители, които ще направят вашия дом, двор и градина по-безопасно и по-приятно място за живеене. Насекомите и гризачите могат да нанесат сериозни поражения не само на перфектно оформената ви цветна и зеленчукова градина, но и на вашето здраве. В най-добрия случай те ще намалят удоволствието ви от времето, прекарано на открито.

В тази категория ви предлагаме:

Мрежи и комарници

Мрежите за външни врати и комарниците за прозорци са сред най-достъпните и удобни приспособления за борба с вредителите. Всеки дом трябва да разполага с качествени защитни бариери срещу комари и други насекоми, защото тази група неприятели е преносител на едни от най-опасните вирусни и бактериални инфекции. Ние ви предлагаме иновативни разработки на невероятно ниски цени, които ще предотвратят проникването на летящи и пълзящи насекоми в дома ви и ще го направят уютно и сигурно място за живеене.

Електромагнитни и ултразвукови устройства за отблъскване на вредители

Вече не е необходимо да използвате отрови и капани, за да се преборите успешно с едни от най-опасните и нежелани вредители. Благодарение на модерните научни разработки бяха създадени качествени и ефективни устройства, излъчващи електромагнитни или ултразвукови вълни, които са изключително неприятни за вредителите. Този метод на действие е изключително ефективен, а освен това и напълно безопасен за хората и домашните им любимци. Устройствата имат много голям периметър на действие и много дълъг работен живот.

Електрически мултифункционални устройства

В тази категория ще намерите и полезни универсални електрически устройства за борба с вредители от различни видове. Един такъв уред има свойството да прогонва ефективно както гризачите (мишки и плъхове), така и повечето видове насекоми, включително летящи и пълзящи. Тези устройства са с ниска консумация на енергия, но в същото време се справят успешно със задачата да държат неприятелите на безопасно разстояние.

Звуково и светлинно въздействащи уреди

Сред успешните методи за борба с нашествието на птици са уредите, използващи звуково и светлинно въздействие. Те също са напълно безопасни за хора и домашни животни, но в същото време работят безотказно при нашествие на птици, които гнездят в стрехите на къщите и освен солидно замърсяване и пренасяне на кърлежи и бълхи, могат да причинят също сериозни поражения върху дворните и градински насаждения.

Лампи, лепенки и гривни против комари

Комарите са кръвосмучещи насекоми, пренасящи едни от най-смъртоносните зарази. Тяхното ухапване може да развали удоволствието от времето, прекарано на открито, поради което сме се постарали да ви предложим оптимален брой решения за максимална защита срещу летящите кръвопийци. Като най-ефективни и достъпни средства за борба с вредителите от този тип са репелентите под формата на лепенки и гривни, способни да ви предпазят от опасните насекоми. Предлагаме и богат избор от лампи, чието свойство е да привличат и унищожават комарите.