0
0
.00
BGN

Борба с вредители

Покажи

Buzz Zapper край на комарите!

9
00
лв.
Buzz Zapper край на комарите!

Брошка против комари за деца и възрастни bikit

1
60
лв.
Брошка против комари за деца и възрастни bikit
5
00
лв.
12
00
лв.
12
00
лв.
10
00
лв.
11
90
лв.
40
00
лв.
29
00
лв.
19
00
лв.

Категорията концентрира всички модерни и ефективни устройства и методи за борба с вредители, които се срещат в почти всяко градина, открито дворно пространство и вътрешните зони на дома. Насекомите, малки гризачи и птици са в състояние да нанесат трайни щети не само върху грижливо поддържаните цветни, зеленчукови и лозови насаждения, но и на собственото ви здраве.

В случай на късмет, те просто ще съкратят слънчевите ви бани или спортуването на открито, покривайки повърхностният слой на кожата с малки сърбящи мехурчета, петна или пъпки. Сериозните случаи (например ухапване от кърлеж) обаче може да предизвикат тежка инфекция, която трайно ще намали удоволствието ви от времето, прекарано на открито.

Мрежи и комарници

Устройствата против комари са големи мрежи за отвори на балконски и външни врати, и комарници за прозорец. Те са сред най-известните и удобни бариери срещу кръвосмучещите твари, които спадат към категорията преносители на бактериални и вирусни инфекции, които не са безобидни. Поставянето им в дома ви е крайно препоръчително, особено в най-топлите летни дни, защото ще предпази пространството на дома ви от малките летящи и пълзящи насекоми, чийто пик на нашествие е точно тогава.

Каталогът ни предлага иновативни разработки на невероятно ниски цени, които ще предпазят апартаментът или вилата ви по професионален начин, повишавайки уютът в помещението. Мрежа против комари от висококачествен полиестер и магнитна закопчалка ще задържа дребните насекоми много далеч от стаята ви.

Електромагнитни и ултразвукови устройства

Химическата отрови и капаните са вече старомодни средства за борба с досадните насекоми, мравки, гризачи и хлебарки. Модерните научни постижения доведоха до създаването на високофункционални уреди, работещи на принципа на електромагнитни или ултразвукови вълни.

Те са предназначени за включване в електрически контакт. След захранване с електроенергия започват да излъчват ултразвукови вълни с определени децибели, които не въздействат върху човешки слух или този на големи домашни любимци, но  е силен дразнител за нервната система на дребните вредители. След кратък период на излъчване, съответните гризачи, хлебарки, мравки или комари започват да мигрират извън територията на обхват на ултразвуковите вълни, докато напълно я напуснат.

Селекцията ни предлага компактни  и преносими модели за различни видове вредители, дори и устройство-часовник. Вълните не излъчват никакъв мирис, субстанция или звук, и са напълно безвредни за човешкото тяло, както и изключително хуманен при борба с вредителите. Те имат доста обширен периметър на действие и много дълъг работен живот.

Електрически уреди

Разделът включва  полезни универсални електрически устройства за отблъскване на летящи и лазещи насекоми от различен вид, най-вече мухи и комари. Тези устройства са с ниска консумация на енергия и представляват ефективна комбинация от нощна лампа и инсектицид. След включване в електрозахранващата мрежа, ярки LED диоди привличат летящите гадинки, които в крайна сметка попадат върху лампата- капан, след което биват унищожавани с високоволтова дъга. Продуктите се предлагат с малка четчица за почистване в комплекта.

Електрическата ракета също е особено ефективен метод за изтребване на насекоми. Тя също работи с електрическо напрежение и акумулаторна батерия с голям брой работни цикли. Високоволтовата дъга изгаря всяка малка твар, влязла в пряк контакт с нея, което я прави изключително подходяща за къмпинг и пътешествия сред природата. Задействането й става с бутон.

Уреди със соларен панел за градина и полски посеви

Уредите, използващи звуково и светлинно въздействие, са напълно безопасни за хора и домашни животни. Предназначени са за безотказно изтребване на дребни летящи и пълзящи вредители, но също така по-едри гризачи (мишки, плъхове), както и птици, които гнездят в стрехите на къщите. Освен замърсявания и пренасяне на кърлежи и бълхи, птиците обикновено са отговорни за пораженията върху дворни и градински лехи. Специално за тях сме подбрали птицегони с комбиниран звуков и светлинен ефект.

Захранването посредством батерии и слънчевите лъчи позволява поставянето му в близост до посеви и цветни лехи в напълно лишена от електричество местност. Уредите са с водоустойчив корпус и въздействат чрез звук, внушаващ на птиците и гризачите опасност, който принуждава вредителите да напуснат периметърът на устройството, който достига цели 1,5 дка. Светлинната сигнализация се задейства нощем посредством датчик, като също държи вредителите извън обхватът на уреда.

Лампи, лепенки и гривни против комари

Комарите са кръвосмучещи насекоми, пренасящи опасни вируси и зарази. Магазинът ни се постарал в подборът на прибори и устройства, предоставящи максимална защита срещу летящите твари. Като най-ефективни, компактни и достъпни остават репелентите под формата на лепенки, гривни и дори брошки, изработени в свежи цветове и картинки, харесвани от децата.

Те са напоени с парализиращ и прогонващ летящите насекоми екстракт от цитронела, чието полезно действие продължава в рамките на 240 часа. Растение от тропическите ширини, то е напълно безвредно, антиалергично и противогъбично вещество. Предлагаме и богат избор от лампи с LED диоди, чието свойство е да привличат и унищожават комарите.

Прочетете повече