0
0
.00
BGN

Етажерки и поставки за обувки

Покажи

-14%

59.0000, 69.0000

Стелаж за дрехи и обувки ARMÄRI INNOVAGOODS
69
00
лв.
59
00
лв.
-43%

199.0000, 350.0000

Шкаф за обувки Седеф
350
00
лв.
199
00
лв.
ГОРЕЩО Етажерка ПДЧ в ретро стил Art
69
00
лв.
-10%

44.0000, 49.0000

Закачалка за дрехи с рафтове за обувки - портманто
80
00
лв.
-18%

45.0000, 55.0000

Стелаж органайзер за обувки и пантофи, метал и текстил

Разтегателна стойка за обувки Carousel Shoes Tree, 40 чифта

69
00
лв.
Разтегателна стойка за обувки Carousel Shoes Tree, 40 чифта

Етажерка 5 рафта Канто, метал и дърво

55
00
лв.
Етажерка 5 рафта Канто, метал и дърво
64
00
лв.
49
00
лв.
25
00
лв.
5
00
лв.
19
00
лв.
-17%

2.4000, 2.9000

Органайзер платформа за чифт обувки
2
90
лв.
2
40
лв.
38
00
лв.
79
00
лв.

Колко чифта обувки притежавате в момента? Ако те са се превърнали в цяла колекция, вероятно изпитвате затруднения при съхранението им. Каталогът на Онтайм представя оригинални етажерки и поставки, предназначени за подредба на всички чифтове в частната ви колекция, с които нямате сили да се разделите.

Устройствата са с различен капацитет, размер и дизайн. Някое от тях със сигурност ще сложи край на хаоса в шкафовете и стелажът в антрето ви, а други модели са изключително подходящо обзавеждане за магазин за обувки. Повечето от тях са налични със солидна отстъпка от реалната им цена.

Магазинни етажерки

Магазинът ви има нужда от стабилни устойчиви конструкции, които същевременно ще излагат на показ всички предимства на визията им. Нашият елекронен мол разполага със сглобяеми етажерки за обувки с основа от висококачествена ABS пластмаса, и рафтове от стоманена тръбна конструкция. Те се разгъват за броени минути в устройство с височина 1,40 м.

Поставките разполагат с 10 рафта, като върху всеки рафт се вместват от 3 до 5 чифта. Пластмасовата база е удобна поставка за няколко кутии. Етажерката е с изключително стабилна конструкция и е невъзможно да се обърне, освен в резултат на целенасочен удар. Визията й е съвместима с всеки луксозен магазин, а рафтовете са конструирани с достатъчно разстояние, за да не притискат отделните чифтове.

ПДЧ поставки и ковано желязо

Солидният материал обикновено изглежда красиво. Всеки магазинен интериор би изглеждал невероятно ефектно и автентично със стабилна дървена етажерка за обувки. ПДЧ плочите са устойчиви на деформиране, обезцветяване и чупене. Когато са украсени с красив страничен кант от ковано желязо, щандовете започват да се отличават с невероятна здравината и елегантна визия.

Магазинът ни предлага стелажи от посочените материали с 4 или 5 рафта, в различен размер. Цветовете са бяло и кафяво, с възможност за искрящо бял обков с листенца. Подметките на обувките не нараняват и не оцветяват ламинираната плоскост, която задълго се запазва в отлично състояние. Тези модели органайзери са много предпочитани и за домашен интериор.

Домашни органайзери

В Онтайм ще откриете етажерки за монтаж върху врата с 12 рафта, която вмества до 4 чифта на рафт. Съберете цели 36 чифта върху здравата конструкция от стомана и пластмаса, която можете да поставите върху всяка врата в дома си, с помощта на регулируема основа за прикрепване! Конструкцията се мести бързо и лесно, като е устойчива и не се деформира от силни механични сблъсъци при отваряне и затваряне на врата.

Един от най-оригиналните и практични поставки сред предложенията ни е ротационният модел с текстилни отделения и кука за закачане. 30-те странични джобове са идеалното място за стари, небрежни или спортни модели обувки, както и за изключително разнообразни аксесоари, лични вещи, детски играчки или сантиментални колекции.

Поставката разполага и с 5 големи пространства в средата, подходящи за  поставяне на обемни детайли и аксесоари от всякакъв тип - сезонни дрехи, големи чанти, раници, колани, постелки, шалтета и каквото още ви хрумне. Конструкцията се завърта лесно, така че веднага можете за откриете необходимият ви детайл или чифт обувки. Красивият висококачествен текстил в бежово-кафяви нюанси се вписва идеално и към по-екстравагантен магазинен интериор.

Прочетете повече