Машинки за подстригване на кучета и котки

Ред:
Машинки за подстригване

Ако сте горд собственик на куче или котка от порода, за която е характерна дългата козина, вероятно се оглеждате за качествена машинка за подстригване на кучета на изгодни цени. Е, можем да ви зарадваме, че на този вид удобни приспособления сме посветили специална категория. Стопаните на пухкави домашни любимци ще бъдат очаровани не само от богатия избор на уреди, който им предлагаме, но и от невероятно атрактивните им цени.

Сигурни ли сте, че знаете как да се грижите за домашния си любимец?

Много стопани на дългокосмести домашни любимци пренебрегват напълно грижата за козината на своите четириноги приятели. Те следват правилото, че дългата козина е постоянно нужна на тяхното пухкаво приятелче, но с това допускат една сериозна грешка, с която обричат своя любимец на сериозни мъки и постоянен дискомфорт.

Съвременните машинки за подстригване на кучета са изобретени неслучайно. Те ще ви помогнат да намалите дължината на козината на своя любимец през твърде горещите летни месеци. Не се притеснявайте, че по този начин променяте естественото състояние на любимия си питомец. Повечето породи с дълга козина произхождат от региони със суров и студен климат, където тя е наистина необходима. За горещия летен климат в България ви е нужна добра машинка за подстригване на куче.

Какви машинки за подстригване сме ви подготвили?

Подстригването на домашния любимец съвсем не е лесна работа. Самата структура на животинския косъм е различна от човешкия, затова не се заблуждавайте, че можете да изпълните операцията с обикновена машинка. Нужна ви е специална машинка за подстригване на животни, с много по-голям капацитет на работа, по-ниско ниво на шум в работен режим и по-прецизно рязане.

Машинки за подстригване на домашни любимци

Ние сме ви подготвили специално създадени за целта машинки за подстригване с ниско ниво на шум и вибрации, благодарение на което вашето куче или котка ще бъдат напълно спокойни, докато извършвате манипулацията. Те са оборудвани с достатъчен брой приставки, от които да избирате спрямо дължината и вида на косъма, както и с режещи ножчета с висока твърдост, които няма да се захабят и скубят козината на животното. Моделите работят с кабел и на батерия, което ги прави подходящи за работа на открито.

Тримери за нокти

Както кучетата, така и котките са надарени с дълги остри нокти, които да им помагат срещу неприятели в естествената им среда. В домашни условия, обаче те могат да създадат куп неприятности. Неволните одрасквания по кожата на стопаните и повреждане на жилищните мебели са все проблеми, с които тримерът за деликатно заглаждане на ноктите ще ви помогне да се справите.

Четки за козината на домашните любимци

Освен от качествена машинка за подстригване на кучета, със сигурност ще имате нужда и от специална четка за козината на вашия домашен любимец. Тя влиза в употреба в преходните сезони, когато животните сменят космената си покривка. Вместо да чакате животното само да се справи с оплетените в козината му валма косми е добре да включите в употреба функционалните четки, които ви предлагаме в тази категория. Те са леки, практични и ергономични и ще ви помогнат да намалите основното почистване на килима и мокета.

Ролери за почистване на косми

Ако сте били достатъчно разумни да закупите машинка за подстригване на котки, това означава, че сте горд стопанин на животно с дълга и пухкава козина. Колкото и красиви да са дългокосместите породи, те носят със себе си и един голям недостатък – постоянно падане на косми по пода, мебелите  и вашите дрехи. Специално проектираните за целта ролери ще ви помогнат да поддържате дома си в перфектно състояние.