0
0
.00
BGN

Машинка за подстригване на кучета BaoRun P6 с керамична глава

Модел: sv321

Наличност: В наличност

 


55
00
лв.
45
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Машинка за подстригване на кучета BaoRun P6 с керамична глава - 1 бр. Общо: 45лв.

Всеки, който има домашен любимец, знае колко трудно се поддържа козината на любимото животно. Предлагаме Ви професионална машинка за подстригване на кучета, с която можете да се грижите за козината на любимеца си лесно и в домашни условия. Уредът е специално устроен, така че да работи плавно и без да наранява кожата на животно.

Изключително тиха с много мощен електрически мотор 3.7V 8200 оборота/минута + резервен нож

Друго преимущество на машинката е фактът, че работи доста безшумно, за да не плаши четириногият Ви приятел. Устройството функционира както с включен към захранването кабел, така и без, благодарение на вградената акумулаторна батерия, която издържа до 3 часа работа. Благодарение на различните скорости и четирите гребена с различен размер, машинката е подходяща за различни породи с различна дължина на косъма.

Край на гъстата козина, която се явява бреме за всяко животно по време на летните горещини! Край на скъпите фризьори за животни. С помощта на машината можете бързо, лесно, без необходимост от коафьорски умения да подарите на Вашето куче една нова и красива прическа. По-бързо, по-лесно и по-евтино, закупувайки този продукт, Вие сами можете да допринесете за комфорта на домашния си любимец!

Технически характеристики:

 • Литиево-йонна акумулаторна батерия - 2000 mAh
 • Титаново покритие и керамични перки
 • Сменяема глава за лесно почистване
 • Специален дизайн на острието, за да предпазва кожата на Вашето куче
 • Мощен електромотор
 • Изключително ниско ниво на шума под 60dB
 • Пет скорости и 4 различни по размер гребена (3/6/9/ 2mm)
 • Време за зареждане: 2-3 часа
 • Вход: 100-240 V 50 / 60Hz
 • Дължина на захранващия кабел: 1,75 метра
 • Тегло на опаковката: 0.630 кг
 • Размери на продукта: 18х4,50х3,20 см

Комплектът съдържа:

 • 1 x BaoRun P6 Електрически машинка
 • 1 x Захранващ адаптор
 • 1 x Резервно острие
 • 4 x Гребен с различни размери 3; 6; 9 и 12мм.
 • 1 x Четка за почистване

Възможност да осигурите най-добрата грижа на домашния си любимец

Зоо-тримерът BaoRun P6 е предназначен за собствениците на кучета, които са изцяло посветени на грижите за тях. Премахването на част от космената покривка на четириногите е задължителна процедура, която трябва да изпълнявате поне веднъж годишно. В някои случаи подстрижките се правят 2 – 3 пъти годишно, което е значителен разход, ако се прави в салон.

Машината за кучешки подстрижки BaoRun ви дава възможност не само да спестите пари, но и да осигурите най-добрите грижи за домашния си любимец. Нека не се заблуждаваме – никой няма да се погрижи за кучето ви така, както бихте го направили вие. Натоварените зоо-асистенти не биха могли да следят за всеки признак на дискомфорт, който приятелят ви изпитва.

Дизайн, съобразен с нуждите на кучето

Машинките, предлагани на пазара, са много различни. Има модели с отлично качество и работни възможности, като уредът, представен в каталога ни, но има и такива, които могат да стресират излишно кучетата. Ние ви предлагаме тример, чийто дизайн е изцяло проектиран за рязане на кучешка козина.

Корпусът на уреда е гладък и лек, но в същото време има противоплъзгащи се уплътнения на точните места. Възможността за безкабелно използване е друго съществено предимство. При по-дългокосместите породи е по-добре козината да се намали на открито, за да се избегне замърсяването на жилището.

Електрическата машинка за кучета BaoRun ви дава избор кой метод на захранване да използвате в конкретния момент. По-спокойните породи могат лесно да се подстрижат с кабелно захранване, но в повечето случаи кабелът единствено пречи и се усуква. Моделът е оборудван с висококачествена Li-Ion батерия, осигуряваща непрекъсната работа за 3 часа. Времето за зареждане е 2 -3 часа.

Друг детайл на дизайна, който заслужава адмирации, е защитеното острие. Благодарение на него дори по-неопитните стопани могат да подстригват любимците си без опасност от порязване на кожата. Перфектно заточените керамични ножове с титаниево покритие допълнително гарантират, че козинката на косматкото няма да бъде оскубана.

Портативната машинка за подстригване на кучета е оборудвана със сменяема глава, като от нас получавате и резервен режещ детайл, с който бързо да замените основния в случай на нужда. Свалянето на ножа е изключително полезно дизайнерско решение, защото по този начин премахването на космите от пространството между ножовете е много по-ефективно и лесно.

Основните предимства на машинката включват:

 • Силна мощност: специален двигател;
 • Остър керамичен връх на инструмента: Керамичният нож е остър и устойчив на износване. Титановият фиксиран нож няма да причини кожна алергия;
 • Пет фини регулировки на скоростта + четири ограничения на дължината на рязане чрез гребен: според дължината на козината, гребен за подстригване на главата или зададен ограничителен гребен. Дължината на ограничението може да се променя;
 • Изключително ниско ниво на шум и вибрации: Намаляването на шума, наречено Q-SUS, прави шума по-малък от 60dB, много по-нисък от стандартите на ЕС от 70dB.

В комплект заедно с ръчната машинка за кучета ще получите 4 гребена с различна дължина на върха, които изпълняват ролята на ограничител. С тях не само ще подстригвате до нужната дължина на косъма, но и ще подстригвате равномерно. Приставките имат различен размер, за да могат да се обработят правилно различните породи и различните части на тялото на животното – глава, крака, корем и гръб.

Тиха работа за ниски нива на стрес у животните

Кучето е особено чувствително към шум, заради изострения си слух и изобщо сетива. Поради тази причина е важно да изберете ръчна машинка за подстригване на кучета, която е максимално безшумна. С нея няма да стресирате животното излишно и ще го държите спокойно, за да можете да изпълните процедурата бързо и максимално качествено.

Безшумната работа на тримера е важна и за вашата собствена безопасност. Някои животни стават силно раздразнителни при дразнещи шумове, което ги прави агресивни. В никакъв случай не бива да допускате животното да се уплаши. В такава ситуация то може да ви нарани или да намрази завинаги манипулацията.

Качествени материали и изработка – гаранция за дългосрочна работа

Покупката на тази безжична машинка за подстригване на кучета е една добра инвестиция. Благодарение на високото качество на изработка и материали, тя ще ви служи изключително дълго и вярно. Особено важно е качеството на режещата глава. Ножовете от керамика не се износват, особено ако имат титаниево покритие.

Както електрическите компоненти, така и външните детайли са изработени от здрави и надеждни материали. Пластмасовите елементи са устойчиви на удар и не биха се счупили в случай че изпуснете уреда от незначителна височина. При силен удар/падане от високо върху по-твърда настилка обаче, е възможно счупване на корпуса. Препоръчваме да използвате и съхранявате своята машинка за подстригване кучета внимателно.

Още една причина да вложите малка сума пари в покупката на една от най-добрите ни машинки за кучета е пълната окомплектовка. От нас ще получите комплект, включващ всичко необходимо за изпълнение на домашните фризури. Комплектът съдържа захранващ кабел с адаптер, резервен нож, 4 гребена с различни размери (3; 6; 9 и 12мм) и четка за почистване на главата.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти