Тестомесачки

Ред:
Тестомесачки

Нужна ви е високопродуктивна професионална тестомесачка на достъпна цена? Ще я откриете в тази категория на електронния ни магазин. В нея са включени най-модерните уреди тип тестомесачки, с каквито трябва да разполага всеки обект, чиято дейност включва и собствено производство на тестени изделия.

Машините за месене на тесто са с различна вместимост, така че всеки да намери уреда, който ще му върши най-добра работа. За ресторантите, малките сладкарници и пицарии имаме компактни тестомесачки на много изгодни цени. Те не само няма да заемат значително пространство от работната площ в помещението, но и ще приготвят тестото в количеството, което е необходимо.

Различните модели тестомесачки са с различна вместимост – от 10 до 40 литра. Налични са различни скорости на месене в зависимост от това дали се приготвя по-меко или по-твърдо тесто. Определяйки прецизно скоростта на месене и използвайки точните продукти в правилното съотношение, вие ще можете да местите лесно и без проблеми тесто за пици, сладкиши, паста, хляб и тестени закуски.

Стандартно захранване

Макар и супер мощни, нашите професионални тестомесачки работят на монофазен ток. Това ви спестява нуждата да променяте електрическата инсталация в обекта, както и да плащате значително по-високите сметки за двуфазен ток. Уредите могат да се използват във всяка част на работното помещение, като се включат в намиращ се в близост контакт.

Мощният електромотор на всяка от машините разполага със защита срещу прегряване. Това ви дава допълнителна гаранция, че средствата вложени в професионалното оборудване не са похарчени напразно. Покупката на тестомесачка от електронния ни магазин е една много разумна инвестиция с краткосрочна възвръщаемост.

Висока производителност

Професионалното кухненско оборудване се отличава с висока производителност, което е напълно валидно за нашите тестомесачки. Те предлагат производителност над 20 кг за час при 10 литровите модели и 75 кг за машините с над 30 литра вместимост. В зависимост от скоростта, оборотите могат да бъдат 90 и 180 оборота в минута.

Фиксираната глава тип стационарен басан е характерна за всичките ни модели. Тя гарантира удобно управление на процеса по замесване на тестото. Здравият корпус и особено купата, изработена от неръждаем метал са гаранция за дългосрочно използване на професионалното кухненско оборудване.

Здравината на всяка от нашите тестомесачки се дължи на висококачествените материали. Освен корпуса и купата, от здрав неподлежащ на корозия материал са изработени също спиралата и предпазната решетка. При нашите тестомесачки те са направени от висококачествена неръждаема стомана.

Макар и мощни, машините за изработка на теста са с ниско ниво на шум, благодарение на вградената в корпуса скоростна кутия с трансмисионно масло. Така се гарантира и надеждната работа на всяка тестомесачка от нашата колекция. Наличен е и ключ за аварийно спиране, когато се налага да бъде прекъсната предварително зададената програма.

Всеки от уредите е с намалена вибрация за максимална стабилност. Значителното тегло на тестомесачките, в комбинация с гумираната основа на крачетата, ви дават пълното спокойствие, че машината ще остане здраво фиксирана върху работния плот в процес на работа. Почистването на професионалните ни тестомесачки е значително улеснено.

Професионалните уреди за месене на тесто се предлагат с гаранция от една година. Оборудвайте още днес своята професионална кухня с качествен уред с висока функционалност и елегантен дизайн.