0
0
.00
BGN

Стоки за дома

Покажи

-12%

3.5000, 4.0000

Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
-38%

30.0000, 49.0000

Готови щори ден и нощ
49
00
лв.
30
00
лв.
59
00
лв.
-34%

8.5000, 13.0000

Декинг плочки за под WPC 30 х 30см
13
00
лв.
8
50
лв.
-13%

25.0000, 29.0000

Декоративно светещо дърво Бонсай
29
00
лв.
25
00
лв.

Детска палатка за игра Замък

39
00
лв.
25
00
лв.
Детска палатка за игра Замък

Електрическа помпа за източване на гориво и течности Flexcom

29
00
лв.
15
00
лв.
Електрическа помпа за източване на гориво и течности Flexcom
-21%

36.0000, 46.0000

Електрически дифузер за етерични масла Z12 - 500мл.
-20%

339.0000, 429.0000

Кафемашина DeLonghi 1300W EC685.R DEDICA
429
00
лв.
339
00
лв.
Кошница PVC Ратан

В наличност

6
00
лв.
-9%

190.0000, 210.0000

Кухненски бюфет шкаф единичен с кутия за хляб Cup cake

Това е категорията, която спокойно можем да наречем ‘’Магазин за дома’’, защото тя включва всички важни принадлежности, оборудване и аксесоари за домакинството и градината. В този раздел ще намерите продукти с отлично качество, доказана функционалност и огромно приложение в съвременния дом.

Тук ще намерите страхотни съвременни разработки, предназначени да направят живота ви по-лесен, по-организиран, по-безопасен и задължително много по-приятен. В категория Аксесоари за дома ще откриете:

Кухненски принадлежности

Кухнята е най-важното място за едно семейство, защото в нея се приготвя храната, която ще засити не само стомаха, но и всички останали сетива и преди всичко душата. Кухненските уреди и принадлежности са важни за всяка съвременна домакиня и следователно много по-често купувани, използвани и подменяни при амортизация.

Ако желаете да закупите необходимите стоки за домакинството онлайн, то при нас ще попаднете на чудесни предложения както по отношение на продуктите, така и по отношение на цените. Ние се стремим да предложим на всяко българско домакинство важните продукти за кухня, дело на утвърдени производители на възможно най-ниски цени.

Блендери, комплекти за рязане на храна, съдове за готвене, диспенсъри за напитки – това е само малка част от продуктовия ни асортимент, който ще превърне кухнята ви в още по-приятно и полезно жилищно помещение. Дори домакините, на които престоят в кухнята не се нрави изобщо, ще обикнат творческия процес, свързан с приготвянето на семейните закуски, обеди и вечери.

За домакинството

Всеки дом се нуждае от една специална категория домакински принадлежности, защото без тях хигиената, организацията на личните вещи и удобството не биха били възможни. Както в повечето магазини за домашни потреби, и тук ще откриете уреди за почистване, приспособления за по-добра организация на прането, сушилни, портативни уреди за гладене на дрехи, готварски уреди и т.н.

Ние ви даваме възможност да ги закупите бързо, лесно и удобно, без да губите ценно време в обикаляне по магазините. Няма значение в коя част на страната се намирате. Дори хората от закътаните местенца ще могат да се сдобият с качествени стоки, способни да направят техния дом, модерен, функционален и уютен.

Всичко за банята

Едни от най-важните за всяко жилище стоки, са тези, предназначени да направят банята по-организирано и приятно място. В специалната ни подкатегория, посветена на банята ще намерите принадлежности, необходими за нейното лесно почистване, както и основните аксесоари, сред които: смесители, душ слушалки, диспенсъри за сапун и паста за зъби, нагреватели за вода, осветители и др.

Сред най-атрактивните ни предложения за баня са светещите в различни цветове LED душ-пити, душ-слушалки и смесителни батерии за чешма. Сред продуктите ще попаднете и на страхотните ни сушилни за дрехи, осигуряващи бързо и лесно изсушаване на прането. Разнообразието от бързо нагряващи бойлери ще ви допадне, особено предвид високото качество на уредите и достъпната им цена.

Всичко за градината

Не по-малко важни аксесоари за дома са тези, предназначени за двора и градината. В категорията, посветена на градината ще откриете чудесни модерни разработки, създадени с цел да направят откритите площи непристъпни за вредители, по-атрактивни и лесни за поддържане.

Сред продуктите за двора ще откриете ефективни и напълно безопасни устройства за отблъскване на насекоми и други неприятели, градински осветители, приспособления за поддържане на двора в безупречно състояние, функционални маркучи от ново поколение и голям брой други полезни модерни разработки.

Забавление

Забавлението има за цел да сплоти и разведри цялото семейство, ето защо забавните ни продукти са нещо, което едва ли ще подминете с лека ръка. В тази подкатегория сме подбрали забавни игри за малки и големи, разноцветни лампи, без които не може да мине нито едно семейно парти, диспенсъри за напитки, с които ще смаете своите гости и още безброй атрактивни и забавни изобретения, способни да впечатлят малки и големи.

Категория ‘’Всичко за дома’’ ви очаква с пълна готовност да предложи това, от което вие и вашият дом се нуждаете. Това е мястото, в което е постигнат съвършен баланс между разнообразието от стоки, високото им качество и невероятно ниските им ниски цени.

Прочетете повече