0
0
.00
BGN

Външни батерии Power Bank

Покажи

28
00
лв.
16
00
лв.
Външна батерия 3000 mAh

РАЗПРОДАДЕНО

22
00
лв.
25
00
лв.
18
00
лв.
39
00
лв.
10
00
лв.
36
00
лв.
29
00
лв.

В този раздел на онлайн магазин Ontime ще намерите подходяща външна батерия за всеки един телефон, създадена с идеята да ви осигури едно допълнително спокойствие и възможност за продължителната работа с вашия смартфон. Нашите продукти са на достъпни цени, и се стараем постоянно да разширяваме гамата от налични power bank зарядни.

Чрез този раздел получавате оптимален избор от външни батерии за телефони на всички марки от последно поколение. С подходящия модел, си гарантирате непрекъсната връзка с външния свят и възможност да завършите работните си и учебни проекти. Безценен е и шансът да бъдете онлайн, намирайки се в напълно откъсната от цивилизацията среда.

С покупката на качествена външна батерия power bank, вие си осигурявате не само удобство, но и спокойствие. Едва ли бихте желали да се окажете с неработещ смартфон / таблет в момент, в който устройството ви е изключително необходимо. Планирайки пътуване до екзотична дестинация и екскурзия сред дивата природа, въпросният дивайс е редно да присъства в списъка с важните покупки.

Защо тази разработка е толкова необходима?

Вероятно смятате, че покупката на енергийна банка е излишен разход на финансови средства, но истината е, че няма ситуация, в която едно такова приспособление да не влезе в употреба. Дори да не напускате цивилизацията, нищо не ви гарантира, че няма да възникне продължително прекъсване на електроподаването, което може да ви лиши от телефона в изключително неподходящ момент.

Чудесните външни батерии за мобилни телефони могат да се окажат изключително необходими, когато:

Сте на поход / излет в планината и възникне спешна нужда да потърсите помощ или комуникация с други лица;

Аварирате на пътя и се нуждаете от техническа и медицинска помощ;

Намирате се на открито и се налага да проведете важен разговор и завършите спешен проект;

В случай на прекъсване на електроподаването за дълъг период от време.

Във всяка от тези ситуации, практичните външни батерии за телефони и таблети могат буквално да ви спасят живота, а в идеалния случай – професионалната кариера. Истината е, че рядко осъзнаваме до каква степен сме зависими от своите високотехнологичните разработки, и каква важна част от ежедневието ни заемат те.

На какъв принцип да ги избираме?

Избирайки power banks устройствата, е важно да вземем предвид няколко важни фактора. Предвидливостта ни гарантира не само разумно инвестиране на известна парична сума, но и възможност да се възползваме от полезните свойства на тази модерна разработка. Няма никакъв смисъл да закупим най-евтиния, както и супер скъп модел, ако той няма да успее да изпълни своето предназначение.

Общото между всички външни батерии за gsm и други преносими електронни устройства е, че те са универсални акумулатори. Технологично представляват сбор от захранващи елементи, съединени в общ корпус, който се свързва към устройствата посредством универсален, предимно USB конектор.

Това, което отличава всяка отделна външна батерия за телефон, освен нейната цена, е капацитетът ѝ на работа. Разбира се, различните модели се отличават и като дизайн, материали, вид и качество на вградените клетки, брой и вид на портовете и т.н., но основната разлика се състои именно в работния капацитет. Той е този, който трябва да отговаря на вашите нужди, и на който следва да обърнете особено внимание.

Капацитетът на захранващите елементи се отбелязва с милиампер часове (mAh) и той е една от най-важните характеристики, на които следва да базирате своя избор. Тъй като има сериозна разлика в консумацията на електроенергия у различните видове устройства, вие трябва да изберете подходящата външна батерия за таблет, търсейки начин да удължите работната способност на своя мини компютър.

Правилото важи и за степента на консумация на устройствата от всеки друг вид. Трябва да вземете предвид и степента на саморазряд, енергоемкост и дори размера на външния акумулатор, колебаейки се между различни модели външни батерии за таблет и всеки друг мобилен апарат.

Добре е да се насочите към по-мощните разработки, ако се налага да работите с различни устройства, но имайте предвид, че те са по-тежки и обемни, в случай че ще ги използвате по време на трудни планински преходи. Туристическата ви раница трябва да може да осигури място и за зарядно устройство с по-масивен корпус.

Какво ви предлагаме ние?

Ние ви предлагаме едни от най-практичните и изгодни решения по отношение зареждането на вашия телефон и таблет под формата на различни като функция и капацитет Power Bank зарядни на достъпна цена. В каталога ни ще намерите мощни външни батерии, с които ще можете да възобновите незабавно работата на телефона и таблета по всяко време и навсякъде.

Ще ви предложим компактна външна батерия на ексклузивна цена, която можете да носите със себе си навсякъде, в случай че се налага да бъдете по-комуникативни и в непрекъснат контакт с външния свят. Това са устройства от ново поколение, отличаващи се с модерен дизайн и висока функционалност. При тях съотношението между цена и качество е перфектно – най-важният фактор за всеки потребител.

Не бива да се притеснявате относно работния капацитет на своята външна батерия за смартфон. Ние ви предлагаме уреди, при които параметрите на работа варират от 2600 до 10400mAh - един оптимален избор за динамичния модерен човек. В асортимента ни влизат и модели с органайзер-портмоне, както и такива със соларен панел за зареждане от дневна светлина с мощност 1.5W.⇒ Входящо напрежение DC 5V.

Прочетете повече