ᐉ Детски образователни игри, подходящи за малки деца — Онтайм

Образователни игри

Ред:
образователни игри за деца

Днес от децата се очаква да знаят и умеят толкова много неща, и то още от най-ранна възраст. Съвсем логично, малчуганите започват да се съпротивляват на опитите на родители и възпитатели да влеят в мъничките им главици едно огромно количество информация. Ние от Ontime ви предлагаме една ефективна стратегия да подобрите когнитивните умения на любимите си същества – образователни игри, които малките ни клиенти ще харесат.

Кога е желателно да започнете да ги използвате?

Родители, учители и детски психолози са единодушни, че едно дете трябва да започне да опознава света, колкото е възможно по-скоро. Децата по природа са любопитни, затова от нас се иска просто да им поднасяме отговорите по начин, който биха могли да разберат –като забавна, увлекателна игра.

Ако потърсите в някои специализирани магазини, включително в нашия, ще откриете страхотни образователни игри за най-малките. Те целят да подпомогнат не само интелектуалното, но и физическото израстване на малките човечета. Някои от игрите могат да помогнат на детето ви да пази равновесие, други – да постигне синхрон в движението на крайниците си, а трети – да разпознава цветове и форми.

Винаги е добре да се развие творческата фантазия на мъничките ни приятели на по-ранен етап. Така те ще могат да изразят скритите си/несъзнавани емоции и потенциал. Кубчета, пъзели, конструктори, помагала за рисуване – всички те ще ви помогнат да видите света през очите на любимото си същество. След това е лесно да компенсирате недостига и да поработите повече там, където виждате потенциал – с нашите детски образователни игри е възможно.

Препоръчваме на родителите, както и на всички близки (баби, дядовци, лели и т.н) да изберат именно образователни игри за деца за следващия специален празник. Вместо колички, плюшени играчки, кукли, бихте могли да подарите игра с образователен характер. Така няма да се дублирате с останалите гости на празника, а освен това ще останете приятно изненадани от факта, че вашият подарък е най-забавен на детето и се използва ежедневно.

Не подценявайте детската интелигентност. Малките палавници обичат предизвикателствата, дори повече от нас възрастните. Затова простите механични играчки им омръзват толкова бързо, а игрите, чрез които създават, творят и придобиват нови знания и умения – не.

Игрите с образователен характер са най-лесният начин да подготвите наследника си за предизвикателствата на образователната система. Писането, четенето, смятането и възприемането на информацията изобщо, са по-лесни за онези деца, които са подготвени у дома под формата на игра.

Как да изберете?

Ако сте се вслушали в нашите съвети, или сами сте стигнали до извода, че играта е правилният начин да обогатите знанията и уменията на любимото си същество, значи сте на прав път. Сега остава само да изберете някоя от интересните ни детски образователни игри. Правилно е да се съобразите на първо място с възрастта на самото дете. След това се насочете към играта, съвпадаща с неговите интереси.

Ние можем да ви предложим образователни игри за малки деца, показващи афинитет към рисуването, пеенето, овладяването на чужди езици. Имаме таблети – самоучители по английски, маркери за рисуване на триизмерни образи и детски пиана за музикалните натури. Категорията съдържа не само богат асортимент от продукти, а цялата любов и внимание, които любимите ни клиенти определно заслужават.

Виж още