0
0
.00
BGN

Образователни игри

Покажи

-30%

34.0000, 49.0000

Двустранни маркери Touch
49
00
лв.
34
00
лв.
-25%

29.0000, 39.0000

3D химикал за моделиране
39
00
лв.
29
00
лв.
12
00
лв.
-44%

16.0000, 29.0000

Пъзел с дървени фигури на животни
29
00
лв.
16
00
лв.
3D пъзел Hello Kitty

РАЗПРОДАДЕНО

16
00
лв.
67
00
лв.
27
00
лв.
15
00
лв.
12
00
лв.
120
00
лв.
19
00
лв.
25
00
лв.
25
00
лв.
19
00
лв.

Днес от децата се очаква да знаят и умеят толкова много неща, и то още от най-ранна възраст. Съвсем логично, малчуганите започват да се съпротивляват на опитите на родители и възпитатели да влеят в мъничките им главици едно огромно количество информация. Ние от Ontime ви предлагаме една ефективна стратегия да подобрите когнитивните умения на любимите си същества – образователни игри, които малките ни клиенти ще харесат.

Кога е желателно да започнете да ги използвате?

Родители, учители и детски психолози са единодушни, че едно дете трябва да започне да опознава света, колкото е възможно по-скоро. Децата по природа са любопитни, затова от нас се иска просто да им поднасяме отговорите по начин, който биха могли да разберат –като забавна, увлекателна игра.

Ако потърсите в някои специализирани магазини, включително в нашия, ще откриете страхотни образователни игри за най-малките. Те целят да подпомогнат не само интелектуалното, но и физическото израстване на малките човечета. Някои от игрите могат да помогнат на детето ви да пази равновесие, други – да постигне синхрон в движението на крайниците си, а трети – да разпознава цветове и форми.

Винаги е добре да се развие творческата фантазия на мъничките ни приятели на по-ранен етап. Така те ще могат да изразят скритите си/несъзнавани емоции и потенциал. Кубчета, пъзели, конструктори, помагала за рисуване – всички те ще ви помогнат да видите света през очите на любимото си същество. След това е лесно да компенсирате недостига и да поработите повече там, където виждате потенциал – с нашите детски образователни игри е възможно.

Препоръчваме на родителите, както и на всички близки (баби, дядовци, лели и т.н) да изберат именно образователни игри за деца за следващия специален празник. Вместо колички, плюшени играчки, кукли, бихте могли да подарите игра с образователен характер. Така няма да се дублирате с останалите гости на празника, а освен това ще останете приятно изненадани от факта, че вашият подарък е най-забавен на детето и се използва ежедневно.

Не подценявайте детската интелигентност. Малките палавници обичат предизвикателствата, дори повече от нас възрастните. Затова простите механични играчки им омръзват толкова бързо, а игрите, чрез които създават, творят и придобиват нови знания и умения – не.

Игрите с образователен характер са най-лесният начин да подготвите наследника си за предизвикателствата на образователната система. Писането, четенето, смятането и възприемането на информацията изобщо, са по-лесни за онези деца, които са подготвени у дома под формата на игра.

Как да изберете?

Ако сте се вслушали в нашите съвети, или сами сте стигнали до извода, че играта е правилният начин да обогатите знанията и уменията на любимото си същество, значи сте на прав път. Сега остава само да изберете някоя от интересните ни детски образователни игри. Правилно е да се съобразите на първо място с възрастта на самото дете. След това се насочете към играта, съвпадаща с неговите интереси.

Ние можем да ви предложим образователни игри за малки деца, показващи афинитет към рисуването, пеенето, овладяването на чужди езици. Имаме таблети – самоучители по английски, маркери за рисуване на триизмерни образи и детски пиана за музикалните натури. Категорията съдържа не само богат асортимент от продукти, а цялата любов и внимание, които любимите ни клиенти определно заслужават.

Прочетете повече