0
0
.00
BGN

Пъзел с дървени фигури на животни

Модел: sz0701

Наличност: В наличност

 


29
00
лв.
16
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Пъзел с дървени фигури на животни - 1 бр. Общо: 16лв.

Гледайте въображението на вашето дете да оживее: Комплектът съдържа 36 дървени парчета и 36 карти с шарки, включително животни, превозни средства и т.н. , разпознаване на цвят и форма, координация око-ръка и решаване на проблеми!
Направете обучението забавно: Чувстват ли се децата ви отегчени, когато рисуват по традиционния начин? Нека опитаме това, това ще предизвика интереса им, ще стимулира креативността им и развитието на фини двигателни умения, докато те се научат да сортират дървените парчета по форма и цвят и да правят модели.
Поддържа децата тихи и ангажирани по добър начин: нетърпеливи да дадете на детето си почивка да играе глупави игри на таблет или да гледа видеоклипове по телевизията? Подарете им тази играчка, която ще ги радва и забавлява с часове, докато вие имате часове на спокойствие и тишина, за да правите каквото трябва.
Играйте заедно с децата си: 36-те карти с форми могат да се използват като флаш картички с „прицелни думи“, можете да направите играта с флаш карти с детето си или просто да изберете една карта на случаен принцип и да им позволите да изграждат това, което е показано в модела. Ще прекарате чудесно с детето си и двамата ще се сближите.
Направете страхотен подарък: Децата ще харесат този пъзел и ще ви обичат заради него. Той е нетоксичен и добре изработен. Перфектен за малки деца и деца в предучилищна възраст на възраст 3+;
  • Материал: Дървен
  • Размер: 17 х 12 х 3см
  • стил: A
Съдържание на пакета:
36 х Дървени фигурки с различна форма
50 х Карти
Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти