Детски шейни

Ред:
шейни с кормило

Детето ви обича зимата, за разлика от вас. Снегът е пръв приятел на малчуганите, макар за нас, възрастните той да е просто досаден фактор, затрудняващ придвижването. Подарете шейна на любимото си същество. Тя ще го направи щастливо и ще бъде причина то да прекарва повече време навън, вместо пред монитора на компютъра. Шейните в Ontime са страхотни, а освен това – на разумна цена.

Какъв избор ви даваме?

Колекцията ни ще се хареса и на малките ни приятели и на вас – техните родители и роднини. Коледа наближава, а вие нямате идея какво да сложите под елхата? Ние имаме страхотна идея – една от детските ни шейни ще изпълни цялото пространство около празнично украсената елха и ще засенчи всички останали подаръци. Не бъдете скромни и не лъжете. С гордост съобщете на детето, че шейната е подарък от вас, а не от дядо Коледа.

Изборът от детски шейни в колекцията ни ще ви позволи да зарадвате истински любимото си същество. С един от страхотните ни модели малкият ви наследник ще покорява заснежените писти, докато стане готов да се качи на ските или на сноуборда. Всеки артикул, който ще видите е подбран внимателно с идеята да покрива най-високите изисквания за качество, дизайн и безопасност.

От категорията можете да изберете?

Модел за момче или момиче

Децата държат играчките и всичките им принадлежности да отговарят на собствения им пол. Момчетата държат да имат не друга, а точно момчешка играчка, затова ви съветваме за момчето си да изберете детска шейна Spiderman или шейната с дизайн Yamaha. С един от двата модела ще превърнете малкия мъж в звездата на заснежената писта.

За момичетата също имаме приятна изненада. На малката си принцеса може да подарите шейна с апликация Дисни принцеса, която ние ви предлагаме на супер изгодна цена.  И момчешката и момичешката принадлежат към Чук и Гек дизайна. Той се е доказал, през годините като най-надежден, най-лесен за управление и осигуряващ максимален комфорт.

С нестандартна визия

Някои от чудесните ни шейни за деца са по-нестандартни, не само визуално, но и като възможности. Репликата на снегоходът Yamaha е една от тях. Тя не само изглежда впечатляващо, но и вози по същия начин. Преди всичко е със здрава и стабилна стоманена рама и с регулируема височина на седалката, за да радва децата ви в продължение на години.

Въпросната шейна е за деца на възраст от 6 до 11 години и с максимално натоварване до 40 кг. Цветовете, както и дизайнът са неутрални, така че грабвайте я смело, защото в момента цената ѝ е намалена. За да ви убедим в нейните предимства, ще споменем, че може да се сгъва и достига компактни размери за лесно превозване в лек автомобил и съхранение у дома.

За сняг и асфалт

Ако детето ви е вече по-голямо, и се налага да смените старата шейна с кормило с нещо по-удачно, препоръчваме ви всесезонния скутер, който може да се кара и на сняг и на асфалт. Той е със здрава и устойчива конструкция, комбинация от стомана и алуминий. Предлага се с комплект гуми и с чифт ски, като ските са са с релефна повърхност за по-добро сцепление и повече стабилност.

Единствената разлика между скутера и детските ни шейни на изгодни цени, е че скутерът не е предназначен за спускане под голям наклон, поради риск от развиване на прекалено висока скорост. Шейната тип тротинетка е също със сгъваща се конструкция. Това ще ви улесни в превозването ѝ в семейния автомобил и при съхранението, когато не се използва.

Пълна безопасност за любимите ви същества

Силно препоръчваме да заложите на нашите шейни с кормило, защото те не просто дават несравнимо усещане при спускане по снежния склон. Те са проектирани и конструирани с идеята безопасността на любимите ви същества да бъде 100% гарантирана. Шейните разполагат с надеждна спирачна система за сняг.

Благодарение на спирачките, опасността от удар и евентуално преобръщане на шейната е елиминирана. Ръкохватките на всичките ни шейни за деца са орелефени, за да се избегне загубата на контрол над управлението. Предната ска е с пружинен амортисьор, осигуряващ плавно плъзгане при преминаване по неравни участъци.

За разлика от нискокачествените пластмасови шейни, нашите не могат да се счупят лесно при удар. Те са едно дългосрочно решение, не само защото са здрави, но и защото болшинството от тях са с регулиране на седалката, позволяващо конструкцията да се пригоди към височината на детето. Знаем, че една шейна за дете трябва да бъде и забавна, и сигурна, затова подборът на артикулите ни е направен на база именно тези характеристики.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ