Комарници

Ред:
Комарници на супер цени

Комарникът е незаменимо лятно приспособление, използвано масово в страната ни. Въпреки че координатите й не са в екзотичните географски ширини, ухапванията, мехурчетата и зачервяванията, са често срещана гледка през влажните и горещи дни. Онлайн магазин Ontime ви представя своята страхотна колекция от модерни и надеждни комарници на изключително ниски цени.

Защо са необходими?

Освен изключително неприятни, насекомите всъщност крият потенциален риск от проникване на вируси в организма ни. Някои от тези зарази са не напълно познати за медицината и са сериозна здравословна заплаха – предимно за малките деца и възрастните хора с по-отслабена имунна система. Има ли решение? Да, това е съвременният комарник.

Мрежата против комари и други насекоми присъства върху всеки прозорец и балконска врата. Традиционният комарник за врата обаче не е така ефективен, както новите предложения на производителите. Пазарът вече предлага устройства с почти непробиваема защита срещу кръвосмучещите животинки.

Изцяло нова защита за прозореца

Класическите комарници, предлагани на символична цена се късат. Тези в магазина ни – почти никога! Полиестерната мрежа е със специфична двойно преплетена нишка, по-ситна от познатата ни плетка. Тя възпира всички насекоми, същевременно пропускайки свеж въздух в изобилие.

Освен това, полиестерът е много устойчиво влакно, получено от синтетични полимери – т.е., то е не толкова далечен роднина на пластмасата. Скъсването и разпарянето му са изключително рядко явление. Красивите нежно бели нюанси на нашите комарници за врати и прозорци изглеждат много елегантно и не са предназначени само за дома и градината ви.

Могат да се използват като ефектна декорация за прозорците на заведението, което стопанисвате. Също толкова ефектна защита е и комарник за прозорец Magneto Mesh, предназначен за по-тесни дограми с размер 100/120 см. Позволява лесно демонтиране в края на лятото, оставайки готов за употреба през следващия топъл сезон.

Продуктите ни се монтират невероятно лесно, с помощта на самозалепваща велкро лента, която се притиска плътно към почистената рамка на прозореца. Върху нея се залепва полиестерната завеса, а излишните краища могат да се изрежат. Присъствието на комарите няма да ви притеснява, а освен това ще се сдобиете със свежи летни завеси.

Защита за вратата на терасата

Балконската врата е постоянно отворена в горещите дни и затова, поставянето на предпазен комарник, закупен от нас на топ цена, е най-важно именно там. Най-известните съвременни продукти против кръвосмучещи, дребни насекоми и алергени се намират в нашия електронен мол. Ефективната Magneto Mesh отново предлага страхотна протекция под формата на магнитна завеса, която няма да допусне нито един комар в дома ви.

Комплектът включва 2 завеси с 9 вградени магнита във всяка от тях. Завесата се монтира към каса на врата с гвоздеи или велкро лепенки. Затварянето й става автоматично, с помощта на магнитни закопчалки, позиционирани в средната й част.

Закопчалките, както и монтажните гвоздеи, са включени в комплекта. Ако има предпазител, който със сигурност няма да пропусне комарите в помещението, то това е завесата, с размер 209 х 49.5 см. Предлага се в три различни разцветки, с цел всеки да може да избере подходящия за неговия интериор.

Плътните материи на Magic Mesh са другата препоръчителна преграда за входа на терасата. Завесата е с 8 магнитни закопчалки, затварящи се веднага след преминаване. Тази група комарници осигурява  плътен щит срещу всякакви вредители. Отново се прикрепва с велкро лента или пакет гвоздеи, включени в комплекта. Монтира се към дървени, PVC, алуминиеви и всякакъв друг тип каси, а наличните разцветки са черно и бяло.

Дизайнерски завеси

Категорията предлага не само невероятно ниски цени на комарници, но и най-красивите и ефирни изработки, които някога сте виждали. Те са изделие от плътна синтетична материя с много ситно преплетени влакна и два средни канта, закопчаващи се с няколко магнита в цвета на завесата и кантовете.

Дизайнерските ни пердета активно отблъскват комари, насекоми и алергени,  пропускайки свежият въздух. Искрящите ярки цветове и интересните принтове са изключително привлекателни за интериор на дневно заведение, луксозен офис или кабинет. Размерите им са 210/100 см., и се съчетават прекрасно с красива фото картина и с всеки тапет на стената.

Виж още