0
0
.00
BGN

Топли витрини

Покажи

-7%

369.0000, 400.0000

Бен мари 3 вани 1000W
Бен мари 3 вани 1000W

В наличност

400
00
лв.
369
00
лв.
500
00
лв.
500
00
лв.
250
00
лв.
300
00
лв.
320
00
лв.
Топла витрина 72 х 69см

РАЗПРОДАДЕНО

520
00
лв.
499
00
лв.

Все по-често чуваме близки и познати да споделят, че поради липса на време и възможност да готвят у дома, си взимат готова храна от „топлата витрина” на даден магазин за хранителни стоки. Такъв сектор има във всеки голям търговски обект, но витрините с подгряваща функция се използват не само там, а и в много заведения, хотели и столове на самообслужване. Запознайте се с колекция Топли витрини на онлайн магазин Ontime.

За кого ще бъде полезна настоящата категория?

Предвид все по-голямото търсене на прясно сготвена храна, професионалните топли витрини на максимално ниски цени ще се търсят във все повече търговски обекти. Настоящата категория кухненско оборудване ще бъде полезна на собствениците и съдържателите на:

  • Търговски вериги, предлагащи собствено меню;
  • Столове към учреждения, болници и училища;
  • Заведения за бърза закуска;
  • Ресторанти на самообслужване;
  • Хотелски комплекси със свободно избираемо меню и др.

Една топла витрина, особено закупена на изгодна цена дава редица предимства на обекта, в който се помещава. Тя е допълнителен източник на печалба, защото много потребители посещават дадено място единствено с намерението да си вземат готвено за в къщи. Стига готвените от вас ястия да са с нужното качество и вкус, витрината ви ще ви превърне в хит сред потребителите в региона.

Какво ви предлагаме?

Разнообразието от топли витрини в каталога ни, ви позволява да изберете най-подходящия уред за своите цели, площ и бюджет. Ваните Бен Мари с три корита са чудесен избор за местата с по-малко търговско пространство. Те подтоплят храната на водна баня, като по този начин я поддържат свежа и приятна на вкус. Изсушените ястия по никакъв начин няма да ви спечелят клиенти.

Отново марката Бен Мари изпъква с иновативен метод на поддържане на желаната топлина - капакът със сух спирт. Моделът е с рол топ капак, който се повдига лесно, за да се извади нужното количество от дадено ястие. Вместимостта му е общо 8 литра. Предлага се в комплект с 2 броя съдове с капак за сух спирт. Идеален начин да ограничите консумацията на електричество.

Разполагаме и с достатъчно на брой уреди с 4 и 5 вани, както и с високи/стоящи модели тип стелаж, за обектите, предлагащи закуски и пица. По-голямата част от витрините ни са електрически с различна работна мощност – 1000W, 1200W, 1500W и 1800W.

Всички артикули са изработени от здрави и устойчиви материали. Металният корпус е норма, следвана от болшинството производители, за да се осигури лесна поддръжка и почистване на съоръженията. Някои от уредите са на колела, което позволява лесното им придвижване от едно място до друго.

Прочетете повече