Аксесоари за баня

Филтрирай по категория
Ред:
Аксесоари за баня

Това е категорията, която условно можем да наречем Всичко за банята, защото в нея са включени най-необходимите принадлежности и аксесоари, с които трябва да разполага всяка съвременна баня в един добре обзаведен дом. Тук ще откриете разнообразие от продукти – всеки от тях с различно предназначение. Това, което обединява всички стоки, включени в раздела е способността им да направят банята по-приятно, по-функционално и по-красиво жилищно помещение.

Категорията включва:

Инструменти за поправка на различните компоненти в банята

Във всеки дом трябва да присъства комплект с инструменти и приспособления за поддържане на банята (както и всяко друго жилищно помещение) в отлично състояние. Инструментите от типа ‘’Домашен майстор’’ са сред най-важните аксесоари за баня, макар и да не участват в нейното обзавеждане и да не влизат в ежедневна употреба. Ние ви предлагаме най-важните инструменти, като тръбни ключове за водопровод, системи за лепене на различни орнаменти, приспособления за почистване и избелване на фуги и др.

Душове и смесителни батерии

Какво би била една съвременна баня без душ и смесителна батерия? Ние ви предлагаме да закупите най-необходимите аксесоари за баня онлайн, спестявайки не само средства, но ценно време, с каквото едва ли разполагате в излишък. В категорията, посветена на банята сме ви подготвили изключително атрактивни предложения.

Най-модерните душ пити, подвижни душ-слушалки и смесители за мивка с разноцветни LED светодиоди, оцветяващи водната струя са тук и очакват вашия избор. С тях ще превърнете времето, прекарано под душа в едно невероятно приключение, от което децата ви вероятно ще бъдат най-силно впечатлени. Ако искате да ги накарате да обикнат къпането и измиването на ръцете, лицето и зъбите, с предложенията от тази категорията със сигурност ще успеете.

Разглеждайки душовете в тази категория, не може да не останете впечатлени от турмалиновите ни душ слушалки – едни от най-революционните аксесоари за банята. Турмалинът е естествен минерал с много полезни за здравето свойства. Той притежава уникалната способност да подобрява кръвообращението, да засилва защитните сили на организма, да тонизира, облекчава болки и неразположения и най-вече да подобрява качеството на водата.

В турмалиновите ни душ слушалки от категорията Всичко за баня са вградени кристали турмалин и германий – комбинация с изключително полезно въздействие върху цялото тяло. В дръжката на турмалиновите ни душ-слушалки е внедрена специална комбинация от минерали с безспорни лечебни характеристики, като: енергизиращи топчета, минерални камъни с негативна йонизация и инфрачервени минерали за пречистване на токсините във водата.

Нагреватели за вода

Ако искате да оборудвате мивката в банята с батерия, която осигурява постоянно налична топла вода, то в категорията ще намерите едни от най-изгодните и практични решения. Предлагаме ви специално разработени нагреватели за вода, изпълняващи функцията на смесителна батерия, които ви правят независими по отношение използването на по-големи консуматори на енергия като бойлери и централни отоплителни инсталации. Разполагаме с нагреватели за монтиране върху плот, както и с модели за стенен монтаж. Различни вариации при цветовете също са налични.

Тоалетни принадлежности

Тоалетните принадлежности също са сред най-необходимите аксесоари за баня, защото притежават свойството да улесняват сутрешния и вечерен тоалет, а също и да се грижат за безупречната ни визия. В категорията ще откриете високофункционални диспенсъри за течен сапун и паста за зъби, а също и електрически четки за зъби, самобръсначки, приспособления за масаж и изобщо всичко, необходимо за тоалета на съвременния човек.