0
0
.00
BGN

Аксесоари за баня

Покажи

Нагревател за вода със смесителна батерия и гъвкава връзка с душ слушалка

65
00
лв.
55
00
лв.
Нагревател за вода със смесителна батерия и гъвкава връзка с душ слушалка

Преносими лед лампи HANDY BULB 8 БРОЯ

23
00
лв.
Преносими лед лампи HANDY BULB 8 БРОЯ
49
00
лв.
20
00
лв.
-16%

15.0000, 18.0000

Easy Feet чехъл за почистване и масажиране на краката в банята
18
00
лв.
15
00
лв.
15
00
лв.
22
00
лв.
17
90
лв.

Разделът “Всичко за банята” съдържа цялостен комплект аксесоари за електроуреди, за извършване на козметични процедури, и дори за почистване и дребни ремонтни дейности в помещението, където прекарваме по няколко часа дневно. С огромният и разнообразен асортимент продукти, банята може да се превърне в по-приятно и полезно помещение.

Когато постоянният достъп до топла вода е съчетан с модерни устройства за хидратиране и релаксация, ежедневното хигиенизиране се превръща в ритуал. Селекцията на Ontime разполага с уреди за поддръжка на кожа, устна хигиена, епилация, както и приспособления за професионален масаж на стъпала и цяло тяло. Съвременните високофункционални съоръжения и аксесоари за банята позволяват изграждане на мини спа център в домашни условия, който се поддържа с удивителна лекота. Обърнете поглед към модерната баня!

Инструменти за почистване и поправка

Домашната колекция аксесоари за баня осигурява извършване на по-качествени и ползотворни хигиенни процедури. За целта, каталогът съдържа и специално подбрани продукти за поддръжка на уредите, настилките и подовите сифони.

Приспособленията за чистене на плочки, избелване на фуги, отпушване на канали и тоалетни чинии, също спадат към изключително важните принадлежности за съхранение на помещението и устройствата в него, които правят възможно осигуряването на чистота и комфорт. Тръбни ключове за водопровод, инструменти за поставяне на декоративни орнаменти, електрическа четка с въртяща глава или мека гъба, са сред най-полезните предложения на магазина ни.

Освен тях, в каталогът се откриват нагреватели за вода и компактни проточни бойлери, благодарение на които можете да си устроите преносима компактна баня, при пътуване сред природата. Цветното LED осветление, светещите душ слушалки и накрайници за чешма пък създават невероятна светлинна феерия, която ще се погрижи за отличното ви настроение и релаксация.

Душ и смесителна батерия

Основни компоненти, душ батериите и смесителите се представят във все по-оригинална визия. Категорията “Всичко за баня“ залага на присъствието им сред останалите продукти, тъй като те са основните компоненти, осигуряващи контакт с течаща вода.  Разнообразието от цветове, дизайнерски форми и режими на работа се отличава с обща черта – функционалност и дълготрайна експлоатация.  

Разделът разполага с класическа душ пита, подвижна душ-слушалка в кръгла и цилиндрична форма, както и смесители за умивалник, всеки от които е достъпен във вариант с разноцветни светодиоди. Оцветяването на водната струя е сравнително модерна декоративна практика, която създава невероятен ефект.

Цветната вода се харесва от потребители на всички възрасти, заради разнообразието от нюанси и възможността за създаване на по-различно настроение и атмосфера. Те са не само красив и полезен, но и евтин аксесоар за банята – идеалният начин за възпитаването на хигиенни навици у малките деца.

Категорията разполага и с полезни за здравето душ слушалки, напомнящи за силата и мощта на естествените природни минерали. Батериите със съдържание на минерали въздействат по уникален начин върху тялото. Турмалинови и германиеви кристали, инсталирани в дръжката на слушалката, пречистват водната струя, насищайки я с лечебни вещества, които проникват в тялото с водните капки през епидермиса. Славата на турмалиновите свойства са известни от древността.

Минералът усилва и подобрява кръвообращението, засилва имунната система, ускорява протичането на острите възпаления, успокоява болки и неразположения, и освежава. ‘’Турмалиновата“ вода се отличава и със силно благоприятен козметичен ефект. Германият добавя силна оксидация на клетъчно ниво, а знаем че добрият кислороден метаболизъм е условие за телесно оздравяване на всички нива.

Минералите са вградени в корпуса на слушалките под различна форма и предназначение. Сред нея се откриват топчета с енергизираща функция, камъни с негативна йонизация и инфрачервени минерали за унищожаване на токсините във водата.

Нагреватели 

Умивалникът може да разполага със смесителна батерия, която по магически начин, винаги отпуска достатъчен процент топла/гореща вода. Практично устройство за затопляне на хигиенизиращата течност се открива в компактен и изключително евтин вариант. Продуктът е в категорията актуални аксесоари за баня на цени, които изненадват с достъпността си, предвид изключителната функционалност и изобретателност на устройството.

Модерни нагреватели за вода със специална конструкция заместват смесителната батерия, като едновременно загряват и доставят течаща вода. Те работят напълно независимо от по-големи енергийни консуматори -  бойлер, централна отоплителна инсталация, и осигуряват отлична хигиена във всеки миг и навсякъде. Уреди за монтаж върху плот и за стенна инсталация в няколко цвята, се предлагат, гарантирайки дългосрочна експлоатация.

Козметични принадлежности 

Банята съществува, за да осигурява хигиена. Тя е невъзможна без тоалетните приспособления, които използваме, поддържайки чистотата на различните части от тялото си. Селекцията ни предлага много по-усъвършенствани от стандартните им разновидности, които се грижат за чистота и красотата на кожата и зъбите ни – двете условия за естествено чаровна визия. Откриване на тоалетни приспособления за банята онлайн с такова разнообразие, модерни функции и достъпни цени, не е ежедневна възможност.

Възползвайте се от ексфолииращи джапанки, електрически четки за зъби и зъбен душ, силиконова пилинг тъкан за чиста и нежна кожа на цялото тяло, релаксиращ и почистващ масажор с 5 типа четки и още продукти, използвани в съвременно СПА студио или козметичен салон. Почистващите продукти откриват комфортен “дом” в красиви диспенсъри за сапун и паста за зъби с фотоклетка. Селекцията ни разполага с всичко за пълният ви комфорт в банята.

Прочетете повече