ᐉ Евтини аксесоари за баня, всичко за банята онлайн на топ цени - Онтайм

Аксесоари за баня

Ред:
евтини аксесоари за банята

Разделът “Всичко за банята” съдържа цялостен комплект аксесоари за електроуреди, за извършване на козметични процедури, и дори за почистване и дребни ремонтни дейности в помещението, където прекарваме по няколко часа дневно. С огромният и разнообразен асортимент продукти, банята може да се превърне в по-приятно и полезно помещение.

Когато постоянният достъп до топла вода е съчетан с модерни устройства за хидратиране и релаксация, ежедневното хигиенизиране се превръща в ритуал. Селекцията на Ontime разполага с уреди за поддръжка на кожа, устна хигиена, епилация, както и приспособления за професионален масаж на стъпала и цяло тяло. Съвременните високофункционални съоръжения и аксесоари за банята позволяват изграждане на мини спа център в домашни условия, който се поддържа с удивителна лекота. Обърнете поглед към модерната баня!

Инструменти за почистване и поправка

Домашната колекция аксесоари за баня осигурява извършване на по-качествени и ползотворни хигиенни процедури. За целта, каталогът съдържа и специално подбрани продукти за поддръжка на уредите, настилките и подовите сифони.

Приспособленията за чистене на плочки, избелване на фуги, отпушване на канали и тоалетни чинии, също спадат към изключително важните принадлежности за съхранение на помещението и устройствата в него, които правят възможно осигуряването на чистота и комфорт. Тръбни ключове за водопровод, инструменти за поставяне на декоративни орнаменти, електрическа четка с въртяща глава или мека гъба, са сред най-полезните предложения на магазина ни.

Освен тях, в каталогът се откриват нагреватели за вода и компактни проточни бойлери, благодарение на които можете да си устроите преносима компактна баня, при пътуване сред природата. Цветното LED осветление, светещите душ слушалки и накрайници за чешма пък създават невероятна светлинна феерия, която ще се погрижи за отличното ви настроение и релаксация.

Душ и смесителна батерия

Основни компоненти, душ батериите и смесителите се представят във все по-оригинална визия. Категорията “Всичко за баня“ залага на присъствието им сред останалите продукти, тъй като те са основните компоненти, осигуряващи контакт с течаща вода.  Разнообразието от цветове, дизайнерски форми и режими на работа се отличава с обща черта – функционалност и дълготрайна експлоатация.  

Разделът разполага с класическа душ пита, подвижна душ-слушалка в кръгла и цилиндрична форма, както и смесители за умивалник, всеки от които е достъпен във вариант с разноцветни светодиоди. Оцветяването на водната струя е сравнително модерна декоративна практика, която създава невероятен ефект.

Цветната вода се харесва от потребители на всички възрасти, заради разнообразието от нюанси и възможността за създаване на по-различно настроение и атмосфера. Те са не само красив и полезен, но и евтин аксесоар за банята – идеалният начин за възпитаването на хигиенни навици у малките деца.

Категорията разполага и с полезни за здравето душ слушалки, напомнящи за силата и мощта на естествените природни минерали. Батериите със съдържание на минерали въздействат по уникален начин върху тялото. Турмалинови и германиеви кристали, инсталирани в дръжката на слушалката, пречистват водната струя, насищайки я с лечебни вещества, които проникват в тялото с водните капки през епидермиса. Славата на турмалиновите свойства са известни от древността.

Минералът усилва и подобрява кръвообращението, засилва имунната система, ускорява протичането на острите възпаления, успокоява болки и неразположения, и освежава. ‘’Турмалиновата“ вода се отличава и със силно благоприятен козметичен ефект. Германият добавя силна оксидация на клетъчно ниво, а знаем че добрият кислороден метаболизъм е условие за телесно оздравяване на всички нива.

Минералите са вградени в корпуса на слушалките под различна форма и предназначение. Сред нея се откриват топчета с енергизираща функция, камъни с негативна йонизация и инфрачервени минерали за унищожаване на токсините във водата.

Нагреватели 

Умивалникът може да разполага със смесителна батерия, която по магически начин, винаги отпуска достатъчен процент топла/гореща вода. Практично устройство за затопляне на хигиенизиращата течност се открива в компактен и изключително евтин вариант. Продуктът е в категорията актуални аксесоари за баня на цени, които изненадват с достъпността си, предвид изключителната функционалност и изобретателност на устройството.

Модерни нагреватели за вода със специална конструкция заместват смесителната батерия, като едновременно загряват и доставят течаща вода. Те работят напълно независимо от по-големи енергийни консуматори -  бойлер, централна отоплителна инсталация, и осигуряват отлична хигиена във всеки миг и навсякъде. Уреди за монтаж върху плот и за стенна инсталация в няколко цвята, се предлагат, гарантирайки дългосрочна експлоатация.

Козметични принадлежности 

Банята съществува, за да осигурява хигиена. Тя е невъзможна без тоалетните приспособления, които използваме, поддържайки чистотата на различните части от тялото си. Селекцията ни предлага много по-усъвършенствани от стандартните им разновидности, които се грижат за чистота и красотата на кожата и зъбите ни – двете условия за естествено чаровна визия. Откриване на тоалетни приспособления за банята онлайн с такова разнообразие, модерни функции и достъпни цени, не е ежедневна възможност.

Възползвайте се от ексфолииращи джапанки, електрически четки за зъби и зъбен душ, силиконова пилинг тъкан за чиста и нежна кожа на цялото тяло, релаксиращ и почистващ масажор с 5 типа четки и още продукти, използвани в съвременно СПА студио или козметичен салон. Почистващите продукти откриват комфортен “дом” в красиви диспенсъри за сапун и паста за зъби с фотоклетка. Селекцията ни разполага с всичко за пълният ви комфорт в банята.

Виж още