0
0
.00
BGN

Четка за почистване баня, електрическа въртяща глава Spin Scrubber

Модел: sv402

Наличност: В наличност

 


44
00
лв.
39
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Четка за почистване баня, електрическа въртяща глава Spin Scrubber - 1 бр. Общо: 39лв.

Почистването на дома е наложително, а и отнема много време. Ако сметнете само колко часове прекарвате седмично в поддържане на чистотата, ще се изненадате. А има толкова по-приятни начини да използвате това време. Предлагаме ви надежден помощник - електрическа четка Spin Scrubber, благодарение на който ще почистите банята два пъти по-бързо и още по-добре.

Електрическа четка за почистване на баня е идеалното решение, ако банята ви е голяма, замърсява се лесно, не искате да се навеждате и да губите време с препарати, търкане, ръкавици и т.н.

Уредът се захранва с акумулаторна батерия, което решава проблема с кабелите и оплитането. Разполага с дълга дръжка и три накрайника, благодарение на които можете да почиствате големи площи, ъгли и трудни за достигане места. Петната от сапун, изсъхнали капки вода, варовик, мухъл просто нямат шанс. Не е нужно да се навеждате или да се качвате на столове, всичко е на една ръка разстояние с четката за почистване на баня.

Ползи и предимства от продукта:

 • Акумулаторна батерия
 • Лека и компактна
 • Дълга дръжка
 • Три накрайника
 • Идеално почиства плочките
 • Справя се с ъглите и душ кабината
 • Не надрасква повърхността
 • Премахва утайка, засъхнали капки, варовик и мухъл
 • Удобно съхранение
 • Без кабели

Комплектът съдържа:

 • 1 x Електрическа четка за почистване Spin Scrubber
 • 3 x Накрайника

Банята е пространството от дома с най-високи хигиенни стандарти. Същевременно, именно в мокрото помещение съществува най-голям риск от развитие на микробни микроорганизми, мухъл и плесени. Почистването на санитарното оборудване, облицовката и особено фугите, често е придружено от часове усилия, особено в случаите на следремонтно почистване и неподдържана баня. За процедурата е необходимо приложение на силно концентрирани разтвори, които да разградят наслоената мръсотия. 

Класическата четка за почистване на баня и нейната разновидност – мопът, са  най-прилаганите средства за осигуряване на хигиена. Използването им е резултатно, но при наслоени замърсявания е свързана със значителни физически усилия. 

Hurricane Spin Scrubber е усъвършенствана разновидност на няколко почистващи устройства, която отстранява мръсотията моментално, благодарение на акумулаторна батерия. Уредът е с дълга телескопична дръжка, въртяща глава и три вида накрайника с различна площ, а електрическият импулс помага за моментално разграждане на замърсяванията, и то без риск от надраскване на текстурата. 

Предимството на почистващите уреди с електрическо захранване 

Четките за чистене се задвижват ръчно. След половин час усилено търкане без резултат, търпението и силите са почти изчерпани, а повърхността остава все така замърсена. Обширни площи трудно се накисват в концентриран разтвор, който да отстрани наслоената мръсотия. По-ефективното решение е електрическа четка за баня. Тя се справя с цялата дейност по чистене на плочки, фуги и санитарен фаянс изключително успешно, само с помощта на електрическо захранване. 

Достатъчно е да натиснете бутонът “Power“ и почистването започва с интензивна скорост, за да освежи банята ви до блясък. Продуктът е прекрасен избор за труднодостъпни зони и особено фуги на облицовка, които са основното препятствие при всяко почистване. Вместо да сменяте фугите изцяло, просто можете да използвате свръхподвижните електрически четки за почистване на плочки, която е решението за всички високи и ъглови зони в интериора. 

Ъглите са най-трудните за чистене области. Въртящата се глава и подходящият накрайник са модерно и интелигентно решение за отличната хигиенизация на тези зони. Те гарантирано премахват всяко петно и налеп от пространствата с ограничена площ, които обикновено не получават достатъчно внимание от стандартните широки мопове или четки. Телескопичната четка за чистене на баня Spin Scrubber ще ви отърве от разнообразни наслоявания, включително и в области, които обикновено достигате единствено покачени на стол. 

Компактност и електрическа батерия 

 Модерната електрически четки за измиване на баня се справят с предизвикателствата на финият емайл, благодарение на съчетанието от качествена текстура на четката и интензивност, осигурена от мощна батерия. Тя осигурява независимост на конструкцията и позволява използването й в интериорни пространства, които не са свързани с електропреносната мрежа. Почистването на вила или къща сред природата вече може да е по-лесно и интензивно, само чрез помощта на изключително достъпният уреди. 

Предимството на подвижните акумулаторни четки за баня е в независимостта, но и в дълготрайната експлоатация. Чрез интензивната скорост, почистващите накрайници съхраняват текстурата си и износването е почти несъществуващ риск. 

Тя се почиства и поддържа много лесно, а компактната й конструкция заема скромно пространство. Тежките приспособления за съхранение на почистващи разтвори вече са окончателно в миналото. Този продукт се пренася лесно и бързо, и почти винаги може да ви бъде подръка. 

Идеалната “козметика” за гладки емайлирани облицовки 

Емайлът се покрива с петна и налепи по-лесно от всяко друго покритие. Дори водата, заради съдържанието на варовик, се отпечатва под формата на леко оцветен налеп. Същевременно, емайлираната повърхност е изключително фина. Неправилната й обработка често причинява миниатюрни пукнатини върху текстурата й, които впоследствие могат да се превърнат в идеална среда за развитие на патогенни микроорганизми. 

Електрическият уред се справя с този проблем изключително бързо и качествено с този проблем. Емайлът остава гладък, лъскав и чист, без риск от напукване на повърхността. Освен това, предлаганата от Ontime стойност е изключително достъпна за подобен високофункционален продукт като Spin Scrubber цена.

Вижте още: аксесоари за баня

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти