ᐉ Проточни бойлери за баня и кухня на топ цени, нагревател за топла вода — Онтайм

Проточни бойлери и нагреватели за вода

Ред:
проточни бойлери за баня

С незаменимата помощ на магазин Ontimе под формата на проточни бойлери за баня на достъпни цени, можете да организирате “оцеляването“ си от къмпинг уикенд, пътуване в чужбина, както и в пълна с близки и приятели къща. Имаме предвид спешната необходимост от течаща топла вода, до която можете да получавате бърз и светкавичен достъп всяка сутрин, когато бързате наистина много.

Какво ви предлагаме?

Селекцията ни представлява богат асортимент от нагреватели за вграждане , с прилежащи към тях смесители и душ слушалки. Освен тях разполагаме и с мини проточни бойлери на ниски цени за мигновено затопляне на вода. Спестете от разходите за потребление на електроенергия, като изберете най-подходящото от нагревателните ни устройства!

Магазинът ни разполага и с мултифункционални уреди с вградени слушалка и чучур с меки връзки, със и без смесител. Конструкцията им е идеална не само за ежедневните кратки тоалети, но и за всеки тип дейност в кухнята, банята и градината, изискваща незабавно включване на топла вода. Бъдете самостоятелни във всяка домакинска дейност, без да се съобразявате с плановете на цялото ви семейство.

В категорията ще откриете:

Нагреватели

Всеки затоплящ нагревател за топла вода в колекцията ни замества няколко вида електроуреди – бойлер, смесител и централно отопление. Моделите с опростено двуфункционално устройство мигновено затоплят необходимото количество, след което го изливат в същата температура, при отвиване на кранчето. Монтирането към плот или стена свързва нагревателя с ВиК мрежата, а захранването от електропреносната система става чрез дълъг кабел.

Класическият нагревател за вода функционира в едно направление –  възпроизвежда визията и свойствата на смесител. С важното уточнение, че тази група уреди са също и мощен компактен мини бойлер, който затопля водната маса много по-бързо от скъпия електроуред в банята ви.

Нагревател с душ и чучур

Различното тук, е че към корпуса на нагревателя е монтирана мека връзка с батерия, и допълнителна мека връзка със смесител-чучур. Монтажът и електрозахранването се случват по същият начин, но възможността за излив от два отделни накрайника прави този уред изключително предпочитан при инцидентни ситуации.

Магазинът ни представя и друг вариант на същата група проточни бойлери за кухня, но с обикновен смесител. Докато първият описан модел е прекрасен избор за бърз душ, или за сутрешен тоалет при пътуване или къмпинг, нагревателят с батерия е подходящ както за банята, така и като заместител на кухненския умивалник. Освен това, гъвкавата връзка с душ слушалка е много по-удължена и удобна, така че получавате мултифункционален нагревател, мивка и батерия в едно.

Уреди от ново поколение

Стоплянето на водата не е особено трудна процедура. Да извършваме този процес едновременно с миене или къпане обаче е модерна новост, която би трябвало да включва уред със специфична конструкция. Модерните проточни бойлери за баня от каталога ни имат способност за светкавично затопляне до 60°C на точно толкова количество, колкото ви е необходимо с минимално похарчено водопотребление.

Най-функционалният от нашите проточни бойлери за кухня на страхотни цени е изработен от качествена ABS-777D пластмаса, а корпусът му е вграден в смесителна батерия от неръждаема стомана. Има пълна защита от токов удар. Капацитетът му на дейност е 2-2.5 л/мин., което означава, че всички хигиенни процедури могат да бъдат извършени само с помощта на компактният уред. Усъвършенстван електронен дисплей визуализира точните градуси на водата в момента на използването й.

Виж още