0
0
.00
BGN

Електрошокове

Покажи

19
00
лв.
ГОРЕЩО Електрошок с фенерче модел TW-801TYPE
32
00
лв.
25
00
лв.
22
00
лв.
26
00
лв.
25
00
лв.
Фенер с електрошок

РАЗПРОДАДЕНО

24
00
лв.
25
00
лв.

Няма нищо лошо в това да потърсиш качествен електрошок на разумна цена, стига да планираш да го използваш при самозащита. В свят, в който престъпността е придобила огромни размери, е редно да помислим за своята адекватна реакция в случай на нападение. Онлайн магазин Ontime ви предлага избор от електрошокови устройства за самозащита на цени, достъпни за всеки.

Защо е важно да имате под ръка такъв уред?

Ако живеете или работите в район с висок риск от нападения, едва ли се чувствате спокойни, когато сте на открито и абсолютно сами. Не само криминално проявени лица, но и глутниците бездомни кучета могат да се окажат сериозна заплаха за физическото и психическото ви здраве.

Самият стрес, на който сте подложени ежедневно, е предпоставка за здравословни проблеми в близко бъдеще. Вече има група уреди за самоотбрана, предназначени да ви дадат повече сигурност и спокойствие в неспокойния съвременен свят. Те са компактни, лесни за употреба и преди всичко ефективни в обезвреждането на нападатели от всякакъв калибър.

С един малък, но прецизно разработен електрошок, какъвто ще ви предоставим на супер ниски цени, вие можете да се справите с хора, превъзхождащи ви физически многократно. Устройствата представени в настоящия раздел са особено подходящи за жени и изобщо за хора с по-дребна фигура, нуждаещи се от средство за бърза и адекватна реакция в случай на грабеж или опит за физическо насилие.

Не всички владеем бойни изкуства, но за радост това вече не е нужно. Електрошоковите ни устройства, ви дават преднина пред всякакви нападатели, стига да бъдат винаги под ръка и използвани по правилния начин. Принципът им на действие е плод на сериозен анализ. Устройството генерира електрически импулс с добре премерена сила.

Въздействието на електрошока е достатъчно болезнено, за да обезоръжи нападателите, но и напълно безопасно и без трайни последствия за здравето, когато е използвано разумно и съобразно инструкциите. С такъв уред в ръка, вече няма да се озъртате със свито сърце, когато се прибирате нощем по безлюдните улици. Ще бъдете абсолютно равностоен съперник, на всеки, дръзнал да опита да ви обере или нарани по някакъв начин.

Какво ви предлагаме?

Нашият онлайн магазин ви представя разнообразие от електрошокови палки, дегизирани по различен начин. Имате възможност да закупите електрошок, маскиран като фенерче, мобилен телефон, ключодържател за кола и дори с форма на червило.

Уредите ни имат сходен принцип на работа, въпреки различията в техния дизайн, затова изберете този, който смятате, че ще ви бъде най-удобен в екстремни ситуации. Болшинството от тях имат и мощен фенер, с помощта на който ще имате отлична видимост в зле осветени участъци. Работят с презаредима батерия, позволяваща да ги поддържате винаги в готовност.

Елекрошоковите уреди, предлагани от нас, са напълно безопасни за самия ползвател, стига да се следват стриктно инструкциите за употреба. Тъй като е възможно да причинят сериозни наранявания, ние препоръчваме да се използват единствено при неизбежна защита. Задължително е да се употребяват и съхраняват с изключителна отговорност.

Електрошокът ви по никакъв начин не бива да попада в ръцете на деца, хора с агресивно поведение, психично болни и лица в нетрезво състояние. Тази група продукти не трябва да се използва с цел решаване на спорове, отмъщение, и още по-малко с цел забавление. В никакъв случай да не се използва върху животни, които не са потенциално опасни за околните.

Прочетете повече