0
0
.00
BGN

Здравословна храна

Покажи

130
00
лв.
102
00
лв.
Vertera Gel Forte с вишна

РАЗПРОДАДЕНО

102
00
лв.
102
00
лв.
77
00
лв.

За да бъдем здрави и да удължим младостта, колкото е възможно повече, е необходимо да приемаме здравословна храна. Тъй като намирането на качествени хранителни продукти, без абсолютно никакви примеси и вредни съставки е почти невъзможно, ние от електронен магазин Онтайм решихме да ви предложим перфектната алтернатива за здравословно хранене.

Хранителните добавки на марката Vertera се славят с революционната си формула. Това е храната, която е истински здравословна. С нейна помощ всеки би могъл да си набави необходимите витамини, минерали и микроелементи. Добрата новина е, че тези продукти са разработени за максимално лесен прием. Нямате време, не обичате или просто не можете да готвите – с добавките от нашата колекция няма да ви се налага да го правите.

Сред предимствата на здравословните храни, предлагани от нас под формата на добавки, бихме могли да посочим:

Много лесен прием винаги и навсякъде

За да си набавите нужните на тялото ви хранителни вещества не е нужно да пазарувате, да режете, да варите и печете. Нашата здравословна серия се предлага в прахообразна форма и може да се приема с вода или любима безалкохолна напита. Специалната формула на продуктите ви гарантира лесно и бързо разтваряне, без образуване на бучки.

В случай, че нямате време за обяд или закуска, бихте могли да подсилите и заздравите ставите, имунната система, тъканите, зъбите и сърцето с една доза от вкусните ни храни. Ако натовареното ви ежедневие не ви позволява да консумирате достатъчно плодове и полезни растителни отвари, нашите добавки са средството, което ще върне бързо изгубения баланс.

Страхотен плодов вкус

Крайно време е да замените подсладените и оцветени безалкохолни напитки с питие, което не само дарява със здраве и красота, но и съдържа истинския натурален вкус на природните хранителни продукти. Нашата здравословна храна е базирана на плодове и растения, виреещи на суша и във вода. Те имат не само изключително полезни свойства, но вкус и аромат, който ще събуди сетивата и ще ви освежи на момента.

Ябълка, Касис, Вишна – това са плодовете, съдържащи огромно количество витамин С и други важни антиоксиданти. Те са не просто полезни, но и невероятно вкусни, а вкусът им е напълно запазен в нашите продукти. Ако любимата ви напитка не е здравословна, то значи е време да я замените с добавките, които неслучайно наричаме храна.

Връщат младостта и красотата

Здравословните ни хранителни добавки имат свойството да забавят стареенето. Нещо повече – те правят обратими процесите, водещи до амортизация на костите, кожата и тъканите. Здравето на вътрешните ви органи и системи е не по-малко важно. Няма как да останете млади, красиви и енергични, ако орган или система в тялото ви не функционира правилно. Чудесната здравословна храна на Vertera съдържа водораслите Ламинария под формата на органичен гел.

Гелът от Ламинария е специална съставка, която доказано подобрява състоянието на сърдечно съдовата система, забавя процесите и елиминира признаците на стареене. Ламинария повишава съпротивителните сили на организма, връща подвижността на ставите и подобрява работата на храносмилателната и отделителната системи.

За да бъде вашата закуска здравословна и наистина зареждаща с енергия за целия ден, препоръчваме да заложите на специалната ни прахообразна храна. Продуктите от този раздел са идеалното средство за детоксикация на организма. Те са единственото решение при продължителни и строги диетични режими, за да бъдете не само стройни и красиви, но и ежедневно щастливи.

Прочетете повече