0
0
.00
BGN

Тонколони за караоке

Покажи

Bluetooth колона Sony MHC V13

В наличност

649
00
лв.
380
00
лв.
349
00
лв.
329
00
лв.
255
00
лв.
-10%

179.0000, 199.0000

Аудио система Crown GTB-2562BUF
199
00
лв.
179
00
лв.
315
00
лв.
429
00
лв.

Аудио система Sony GTK XB60B, акумулаторна батерия, Extrabass, Bluetooth

470
00
лв.
Аудио система Sony GTK XB60B, акумулаторна батерия, Extrabass, Bluetooth

Блутут караоке колонка Панда с USB / SD / и микрофон

180
00
лв.
Блутут караоке колонка Панда с USB / SD / и микрофон
49
00
лв.
35
00
лв.
284
00
лв.
32
00
лв.
390
00
лв.
99
00
лв.
269
00
лв.
-20%

189.0000, 239.0000

Караоке тонколона 15" ND-A15, EXTRA BASS, безжичен микрофон
239
00
лв.
189
00
лв.

Караоке означава много повече от “припяване“ в приятелска компания. То е  споделяне на емоция и музикално творчество с определена символика, което винаги се превръща в причина за появата на незабравими споделени моменти. Музиката е в състояние да сближи напълно непознати хора, и не една историческа снимка свидетелства, че тя го е постигала. Затова доставянето на караоке система е една от основните задачи при организация на фирмени и домашни партита – тази форма на популяризиране на любимата ни музика повишава настроението при всеки повод. 

Пейте както и когато пожелаете 

Стандартната за цялостна караоке система цена се определя от стойността на отделните компоненти – микрофон и тонколони за вокални изпълнения, и от факта дали те са закупени поотделно, както и вградени в една конфигурация. Категорията ни предлага и двата варианта, представени в изключително атрактивни опаковки. 

Нашите уредби за певци любители предоставят възможност за слушане на любима музика от неограничен брой източници – мобилно и десктоп устройство, или телевизор чрез Bluetooth връзка, FM радио и MP3 плеър. Красиви цветни светлини при някои модели създават завладяваща диско атмосфера в цялото помещение, което ги превръща в единственото нещо, необходимо за повишаване на парти градусите. 

Закупувайки модерна караоке уредба  от магазина  ни, вие си осигурявате професионален бас с кристален звук и високоговорител, шумоизолираща функция и високоговорител с усилвател, способен да премине през дебелостенни бариери. Предложенията ни ще направят празникът ви незабравим дори и при инсталация в открити пространства, независимо от климатичните условия. Всички споменати функции са достъпни на изключително изгодна за караоке цена! 

Системи с тонколона, микрофон и дистанционно управление

 Селекцията ни предлага колони за любители певци с различен размер, оригинално проектирани с формата на преносим куфар или пътническа чанта с дръжка. Повечето от устройствата са оборудвани и със стабилни плъзгащи крачета-колелца, които позволяват лесно преместване в отделно помещение или транспортиране с автомобил. 

Всяка система представлява единична тонколона за любителско пеене с различен размер. Безкабелна конструкция и акумулаторни батерии са сериозни предимства в организацията на парти – модерната озвучителна колона за пеене от този тип не натоварва пространството с окабеляване, а презареждаемата батерия са неуязвими за инциденти и аварии в електрозахранването. 

С нея сте готови за купон навсякъде и във всякакви условия, включително и на екзотично кътче сред природата, където съседите не ограничават децибелите на настроението ви. Повечето озвучители функционират чрез батерии с активност 5-10 часа, съобразно интензитетът на работа. 

Всяка тонколона за непрофесионално пеене предоставя предимствата на широкообхватната Bluetooth връзка (10-25 м.). Тя осигурява възпроизвеждане на музикални файлове без ограничения за устройства: от предварително подготвена листа в MP3 плеър, десктоп компютър или смартфон. С нея могат да бъдат възпроизведени и музикални файлове от карта памет. 

Вграденото FM радио в голям брой разработки пък осигурява достъп до най-актуалните хитове, звучащи в ефира на любимата станция. Bluetooth свързването позволява не само досег до любими хитове, но и възможност за отправяне на нестандартен поздрав от приятели, които са далеч, по време на парти. 

Професионалният бас с кристален звук е с опция за регулация, при високофункционалната колона за любителско пеене. Пулт с бутони дирижира настроението, осъществявайки търсене на радиоканали, неколкократна повторяемост на песен, контролиране мощността на звука, заглушаване на странични шумове, пауза, запис, и всички необходими за постигане на максимално настроение чрез музиката, опции. 

Портове за карти памет, USB за захранване и разчитане на файлове, AUX, Bluetooth, микрофон и др., прекратяват неудобствата от дългите преплетени кабели. Обхватът на високоговорителите определя организацията на скромен купон в домашни условия или парти с отзвук на километри, затова този параметър е изключително важен за избор. За щастие, стойността на колоните ни придава достъпност на стандартната за караоке тонколона цена. 

Да пеем у дома, в градината или на плажа 

Модерната конструкция на продуктите ни показва функционалните предимства на домашно караоке, което с лекота създава атмосфера на атрактивен диско клуб. За целта спомага и оборудването с кабелен или безкабелен микрофон, и цветното LED осветление, автоматично разпръсквано при звучене на мелодия. Закупуването на озвучаваща колона с микрофон спестява разходите и неудобството от търсене на независимо устройство за пеене, а комбинираната система осигурява изключително точно възпроизвеждане на звуков ефект. 

Микрофоните към колонките ни позволяват регулиране силата на звука им и разпространяват сигнали без “ехо“ ефект, което повишава качеството на мелодията. Вградени усилватели при някои модели достигат професионален резултат, характерен за концертна зала и студио.

Настроението, разпръсквано от модерната система за професионално пеене у дома, се активизира и от разноцветните преливащи светодиодни светлини. Те се включват с колоната и са позиционирани върху високоговорителят й, или вградени във формата на атрактивно диско кълбо. 

Истинска музикално-цветна експлозия осигуряват устройствата ни с опция "Подвижна цветна музика", с която можете да изградите новата си любима дискотека у дома. При всички функционални предимства, нашата актуална за домашно любителско пеене цена е на изключително изгодна стойност. 

Възможност за дуетно изпълнение 

На максимално удоволствие от многопластовият свят на музиката, както и на изключително романтични моменти имат възможност да се насладят потребителите, които се ориентират към домашна караоке система с 2 микрофона. Микрофоните се отличават с мощни усилватели, контрол върху звука и пресъздават плътни отчетливи тонове. 

При такава система за домашно любителско пеене, вграденият микрофон е с жична или безжична конструкция, като в първият вариант неудобството е в пеенето при определена близост с колоната. Подарете си вълшебни мигове, с помощта само на един компактен преносим уред на достъпна за всеки стойност! 

Колоната-микрофон 

Категорията ни представя и много по-лесен за транспорт минимизиран вариант на музикалната колонка за пеене. Микрофони с вградени високоговорители и усилватели, памет за Bluetooth свързвания с мобилни устройства, FM радио и функция шумоизолиране, са създадени специално за хора с динамичен начин на живот, които искат да се забавляват, без да са ограничавани от размерите на музикалните високоговорители. 

Устройствата работят с широкоинчов обхват за размерите си. Изградени са от устойчива на намокряне, влага и конденз магнезиево-алуминиева сплав, а вграден в шапката филтър “прочиства“ атмосферният въздух от човешки и природни шумове. Независимата конструкция работи с акумулаторна батерия, с капацитет 5-8 часа. Безжичната Bluetooth връзка е активна за всички устройства с операционна система iOSи Android. Бутони за управление върху корпуса осъществяват управление на функциите. 

Прекрасна визия в златисти, розови и лъскавочерни нюанси е само едно от предимствата на тези устройства, придаващи им изискана салонна визия. Сред тях откриваме устройства с разноцветно LED осветление, което озарява помещението също така интензивно, както и солидните озвучители с големи размери. Цветните светлинки, са невероятно красиви и забележими и в открити пространства. 

За почитателите на анимационните герои, селекцията ни е подбрала и озвучаващи устройства с визия на забавни фигурки, като панда с Bluetooth и микрофонна връзка, и светлинен ефект. Всяко нестандартно устройство от този тип също е на много изгодна за караоке колона цена.

Прочетете повече