ᐉ Караоке колона на топ цена, домашна караоке система с тонколони и микрофон — Онтайм

Тонколони за караоке

Ред:
Караоке колонки

Караоке означава много повече от “припяване“ в приятелска компания. То е  споделяне на емоция и музикално творчество с определена символика, което винаги се превръща в причина за появата на незабравими споделени моменти. Музиката е в състояние да сближи напълно непознати хора, и не една историческа снимка свидетелства, че тя го е постигала. Затова доставянето на караоке система е една от основните задачи при организация на фирмени и домашни партита – тази форма на популяризиране на любимата ни музика повишава настроението при всеки повод. 

Пейте както и когато пожелаете 

Стандартната за цялостна караоке система цена се определя от стойността на отделните компоненти – микрофон и тонколони за вокални изпълнения, и от факта дали те са закупени поотделно, както и вградени в една конфигурация. Категорията ни предлага и двата варианта, представени в изключително атрактивни опаковки. 

Нашите уредби за певци любители предоставят възможност за слушане на любима музика от неограничен брой източници – мобилно и десктоп устройство, или телевизор чрез Bluetooth връзка, FM радио и MP3 плеър. Красиви цветни светлини при някои модели създават завладяваща диско атмосфера в цялото помещение, което ги превръща в единственото нещо, необходимо за повишаване на парти градусите. 

Закупувайки модерна караоке уредба  от магазина  ни, вие си осигурявате професионален бас с кристален звук и високоговорител, шумоизолираща функция и високоговорител с усилвател, способен да премине през дебелостенни бариери. Предложенията ни ще направят празникът ви незабравим дори и при инсталация в открити пространства, независимо от климатичните условия. Всички споменати функции са достъпни на изключително изгодна за караоке цена! 

Системи с тонколона, микрофон и дистанционно управление

 Селекцията ни предлага колони за любители певци с различен размер, оригинално проектирани с формата на преносим куфар или пътническа чанта с дръжка. Повечето от устройствата са оборудвани и със стабилни плъзгащи крачета-колелца, които позволяват лесно преместване в отделно помещение или транспортиране с автомобил. 

Всяка система представлява единична тонколона за любителско пеене с различен размер. Безкабелна конструкция и акумулаторни батерии са сериозни предимства в организацията на парти – модерната озвучителна колона за пеене от този тип не натоварва пространството с окабеляване, а презареждаемата батерия са неуязвими за инциденти и аварии в електрозахранването. 

С нея сте готови за купон навсякъде и във всякакви условия, включително и на екзотично кътче сред природата, където съседите не ограничават децибелите на настроението ви. Повечето озвучители функционират чрез батерии с активност 5-10 часа, съобразно интензитетът на работа. 

Всяка тонколона за непрофесионално пеене предоставя предимствата на широкообхватната Bluetooth връзка (10-25 м.). Тя осигурява възпроизвеждане на музикални файлове без ограничения за устройства: от предварително подготвена листа в MP3 плеър, десктоп компютър или смартфон. С нея могат да бъдат възпроизведени и музикални файлове от карта памет. 

Вграденото FM радио в голям брой разработки пък осигурява достъп до най-актуалните хитове, звучащи в ефира на любимата станция. Bluetooth свързването позволява не само досег до любими хитове, но и възможност за отправяне на нестандартен поздрав от приятели, които са далеч, по време на парти. 

Професионалният бас с кристален звук е с опция за регулация, при високофункционалната колона за любителско пеене. Пулт с бутони дирижира настроението, осъществявайки търсене на радиоканали, неколкократна повторяемост на песен, контролиране мощността на звука, заглушаване на странични шумове, пауза, запис, и всички необходими за постигане на максимално настроение чрез музиката, опции. 

Портове за карти памет, USB за захранване и разчитане на файлове, AUX, Bluetooth, микрофон и др., прекратяват неудобствата от дългите преплетени кабели. Обхватът на високоговорителите определя организацията на скромен купон в домашни условия или парти с отзвук на километри, затова този параметър е изключително важен за избор. За щастие, стойността на колоните ни придава достъпност на стандартната за караоке тонколона цена. 

Да пеем у дома, в градината или на плажа 

Модерната конструкция на продуктите ни показва функционалните предимства на домашно караоке, което с лекота създава атмосфера на атрактивен диско клуб. За целта спомага и оборудването с кабелен или безкабелен микрофон, и цветното LED осветление, автоматично разпръсквано при звучене на мелодия. Закупуването на озвучаваща колона с микрофон спестява разходите и неудобството от търсене на независимо устройство за пеене, а комбинираната система осигурява изключително точно възпроизвеждане на звуков ефект. 

Микрофоните към колонките ни позволяват регулиране силата на звука им и разпространяват сигнали без “ехо“ ефект, което повишава качеството на мелодията. Вградени усилватели при някои модели достигат професионален резултат, характерен за концертна зала и студио.

Настроението, разпръсквано от модерната система за професионално пеене у дома, се активизира и от разноцветните преливащи светодиодни светлини. Те се включват с колоната и са позиционирани върху високоговорителят й, или вградени във формата на атрактивно диско кълбо. 

Истинска музикално-цветна експлозия осигуряват устройствата ни с опция "Подвижна цветна музика", с която можете да изградите новата си любима дискотека у дома. При всички функционални предимства, нашата актуална за домашно любителско пеене цена е на изключително изгодна стойност. 

Възможност за дуетно изпълнение 

На максимално удоволствие от многопластовият свят на музиката, както и на изключително романтични моменти имат възможност да се насладят потребителите, които се ориентират към домашна караоке система с 2 микрофона. Микрофоните се отличават с мощни усилватели, контрол върху звука и пресъздават плътни отчетливи тонове. 

При такава система за домашно любителско пеене, вграденият микрофон е с жична или безжична конструкция, като в първият вариант неудобството е в пеенето при определена близост с колоната. Подарете си вълшебни мигове, с помощта само на един компактен преносим уред на достъпна за всеки стойност! 

Колоната-микрофон 

Категорията ни представя и много по-лесен за транспорт минимизиран вариант на музикалната колонка за пеене. Микрофони с вградени високоговорители и усилватели, памет за Bluetooth свързвания с мобилни устройства, FM радио и функция шумоизолиране, са създадени специално за хора с динамичен начин на живот, които искат да се забавляват, без да са ограничавани от размерите на музикалните високоговорители. 

Устройствата работят с широкоинчов обхват за размерите си. Изградени са от устойчива на намокряне, влага и конденз магнезиево-алуминиева сплав, а вграден в шапката филтър “прочиства“ атмосферният въздух от човешки и природни шумове. Независимата конструкция работи с акумулаторна батерия, с капацитет 5-8 часа. Безжичната Bluetooth връзка е активна за всички устройства с операционна система iOSи Android. Бутони за управление върху корпуса осъществяват управление на функциите. 

Прекрасна визия в златисти, розови и лъскавочерни нюанси е само едно от предимствата на тези устройства, придаващи им изискана салонна визия. Сред тях откриваме устройства с разноцветно LED осветление, което озарява помещението също така интензивно, както и солидните озвучители с големи размери. Цветните светлинки, са невероятно красиви и забележими и в открити пространства. 

За почитателите на анимационните герои, селекцията ни е подбрала и озвучаващи устройства с визия на забавни фигурки, като панда с Bluetooth и микрофонна връзка, и светлинен ефект. Всяко нестандартно устройство от този тип също е на много изгодна за караоке колона цена.

Виж още