0
0
.00
BGN

Условия за ползване

Общи условия за пазаруване в www.оntimebg.com

1. Предмет на Общите условия

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които фирма ОНТАЙМ 2012 ЕООД, със седалище и адрес на управление: гр. Шумен, ул. Софийско шосе 4, вписана в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 202123085, предоставя услуги и продукти на потребителите си от различни търговци, производители и доставчици чрез интернет магазин www.ontimebg.com. Ползвателят изрично и безусловно се съгласява с настоящите общи условия за ползването на сайта и онлайн магазина.

2. Регистрация

Регистрацията не е задължителна за пазаруване чрез онлайн магазина. Ползвателят попълва регистрационна форма, в която посочва коректни данни за доставка, както и телефонен номер и e-mail адрес. Регистрацията в сайта би била също полезна на потребителите, за да получават информация за нови продукти и да се възползват от бъдещи отстъпки.

3. Кошница

До снимката и описанието на всеки продукт, стои бутон ПОРЪЧАЙ. Натискането на този бутон записва избрания продукт във вашата виртуална "кошница". Може да преминете към заявяване на доставката или да продължите пазаруването. Съдържанието на кошницата се запазва, докато решите да преминете към заявка за доставка. Вие може да разглеждате съдържанието на кошницата, да добавяте нови продукти или да премахвате тези, които не желаете. Цената, която е посочена е за един брой и НЕ включва цената за доставка до посочения от Вас адрес.

4. Съгласие

С отбелязване в поле „Съгласен съм с Общите условия" клиентът извършва електронно изявление, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема.

5. Условия за поръчка на стоки

• Поръчка

Доставката на стоки от www.ontimebg.com става след направена поръчка за доставка на стока. В поръчката клиентът посочва начин на плащане / на този етап предлагаме единствено наложен платеж/ и телефонен номер за връзка. Всяка валидна и приета поръчка от страна на Клиента получава автоматично служебен номер и потвърждение, че е приета.

• Потвърждение и изпълнение на поръчки

www.ontimebg.com си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина, ако попълнените данни на клиента не са валидни, или ако няма наличност от поръчаната стока.

Клиентът заплаща стойността на поръчката по цените, посочени в поръчката. В случай, че продуктът не може да бъде доставен, операторът може да предложи алтернативен продукт със сходни характеристики и цена, който клиентът има право да приеме или да откаже.

6. ДОСТАВКА

1. Срокът за доставяне на стоки, поръчани през интернет магазин www.ontimebg.com е от 2 до 7 работни дни. Доставката е за сметка на Клиента. Доставките се извършват чрез Еконт Експрес ЕООД

2. Клиентът получава стоката от служител на куриерска компания. Клиентът е длъжен да провери съдържанието на пратката и съответствието с поръчаната стока преди да заплати дължимата сума в случаите на „Наложен платеж".

3. Продавачът се задължава да доставя поръчаните и купени Стоки чрез куриерска фирма на адрес, посочен от Купувача или в офис на куриерската фирма, в зависимост от избора на Клиента.

4. Продавачът ще осигури подходящото опаковане на Стоките.

5. Всеки потребител, направил поръчка през сайта Ontimebg.com или по телефон или e-mail, посочен на сайта e длъжен да освободи пратката си от куриерската фирма с изключение на случаите когато има несъответсвие с артикула или нарушена негова цялост. Продуктите се изпращат в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако потребител се съмнява в това при приемането на продуктите, то той трябва да се свърже с нас незабавно на телефон 0889644997 и да направи рекламация пред куриера, който доставя поръчката му.

6. Всеки клиент има право да откаже поръчката си, дори след като тя вече е изпратена, но задължително трябва да заплати куриерските разходи в двете посоки, за да се върне стоката обратно към изпращача Ontimebg.com.

7. След направена поръчка от потребител, тя следва да бъде потвърдена в телефонен разговор от наш служител и тогава следва да бъде изпратена.

8. Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест потребителя заплаща поръчката  при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на съответната куриерска фирма.

9. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт или Спиди като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

10. Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

11. Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница.

12. Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

13. Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка. При желание за връщане на продукт, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН.

14. Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

15. Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

16. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

17. При настъпване на рекламационно събитие клиента трябва да ни уведоми незабавно в писмен вид на e-mail: ontimebg@gmail.com или на 0889644997.

18. В случай че откаже да заплати дължимата сума за поръчаната стока и нейната доставка, дължимата сума по изпращането и връщането на стоката ще му бъде потърсена по съдебен ред с всички произтичащи от това последици – осъждането ще доведе до заплащане освен на дължимите за поръчката суми и направените разноски по делото: държавни такси, адвокатски възнаграждения, депозити за вещи лица, разноски на частен съдебен изпълнител и др.

7. ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Потребител има право да върне закупена от него стока от www.ontimebg.com в срок от 14 дни от доставката. Стоката трябва да е в пълна окомплектовка, в оригиналната си опаковка, документация и в добър търговски вид. В този случай клиентът има право да получи обратно заплатената от него сума, в 30 дневен срок от получаването на стоката по банкова сметка, посочена от него в официален email към www.ontimebg.com. Стоките могат да бъдат върнати и с Наложен платеж чрез куриерска фирма Еконт, като в срок от 7 работни дни пратката ще бъде освободена.

В случай на връщане на стока или рекламация от страна на клиента, той е длъжен да информира www.ontimebg.com за намерението си на телефон 0889644997, като посочи номер на поръчка, номер на товарителница /номер на получената пратка/. Връщането се осъществява с куриерска фирма и е за сметка на клиента.

За контакт: www.ontimebg.com 089 440 440 2 , 0887794275,

Условията за поръчка, доставка и плащане в www.ontimebg.com съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите.

Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно, по собствен избор, и обвързва със силата на договор потребителя и www.ontimebg.com

Плащането на поръчаната стока не е авансово и се приема като задатък с пълен размер на крайната цена на продукта.

Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.

8. Всички изображения, поместени на Сайта имат единствено цел да създадат известна представа за типа на предлаганата Стока/Услуга, а не да я представят точно. Съответно, възможно е някои от изображенията на Стоките или Услугите в Сайта (статични/динамични изображения/ мултимедийни презентации/ т.н.) да не отговарят на външния вид на съответната Стока или да създават грешно впечатление за предлаганата Услуга. Клиентът няма право да търси каквато и да е отговорност на Продавача за такива несъотвествия.

9. ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ
1. Продавачът има право да използва подизпълнители за изпълнението на Услугите, предлагани в Сайта без да е необходимо да уведоми или получи съгласието на Купувача за това.

10. СТОКИ/УСЛУГИ, ЗА КОИТО КЛИЕНТЪТ НЯМА ПРАВО НА ОТКАЗ
1. Клиентът няма право да се откаже от сключения Договор в следните случаи:
• при доставка на стоки или услуги, чиято цена зависи от колебанията на финансовия пазар, които не могат да бъдат контролирани от търговеца и които могат да настъпят по време на срока за упражняване правото на отказ;
• при доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност;
• при доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето;
• при доставка на стоки, които след като са били доставени и поради естество им са се смесили с други стоки, от които не могат да бъдат отделени;

ОНТАЙМ 2012 ЕООД
мол: Иван Николов
ЕИК BG202123085
адрес : гр.Шумен , ул.Софийско шосе 4
банкова сметка : BG93UNCR70001522925071