0
0
.00
BGN

Професионални кухненски мебели

Покажи

-9%

200.0000, 220.0000

Количка за сервиране и отсервиране с два плота
300
00
лв.
199
00
лв.
199
00
лв.
840
00
лв.
888
00
лв.
912
00
лв.
1008
00
лв.
Топла витрина 72 х 69см

РАЗПРОДАДЕНО

520
00
лв.
499
00
лв.

Стартирането на нов бизнес е свързано с огромен финансов разход, ето защо, за нас от онлайн магазин Ontime е изключително важно да предложим професионално кухненско оборудване на цени, по-ниски от масово предлаганите в нашата страна. Целта ни е да ви помогнем да оборудвате бързо кухненското помещение на своя ресторант, закусвалня, бистро, за да започнете да печелите час по-скоро.

Какво ще ви предложи този раздел?

Преди да навлезем в подробности, желаем да уточним, че оборудването, което ви предлагаме е строго предназначено за професионални цели. Всеки продукт, а също и всеки компонент, свързан с неговата работа отговарят на установените норми за технологично изпълнение на процедурите и безопасността на труд.

Приготвянето на храна и хранителни заготовки е изключително отговорна дейност и по отношение на хигиената. Уверяваме ви, че нашето професионално кухненско оборудване няма да ви създава неприятности със санитарните власти, защото е проектирано и изработено от материали, съобразно техните указания и директивите за добри производствени и търговски практики.

От тук можете да закупите:

Топли витрини

Топлата храна е вкусна и предпочитана от клиентите, поради което уредите, запазващи ястията с благоприятна температура, са важна част от асортимента ни. При нас ще откриете богат избор от топли витрини с различен обем и работни възможности. Изберете най-удачния вариант за своите цели, за да постигнете максимално покритие на обема приготвена храна с намален разход на електроенергия и работна площ.

Топлите ни витрини са техника от последно поколение. Това означава, че те са не само ефективни в своята работа, но и с намален енергиен разход. Те поддържат оптимална температура за дълъг времеви интервал, като не изсушават приготвените ястия, а напротив – запазват също и тяхната влажност.

Работни маси и колички

От капацитета на работната площ зависи в голяма степен производителността на вашите служители. Необходимо е да помислите сериозно по този въпрос, разглеждайки каталога ни с кухненско оборудване. Помощните ни работни маси са конструирани за максимално удобство. Те са специално разработени за местата, където се приготвя и предлага храна – столове, ресторанти, сладкарници и др.

Подвижните стелажи тип количка са много нужни в обектите, където се приготвят и продават различни хранителни продукти. Количките за транспортиране на тави са с различна вместимост/различен брой рафтове. С тях се пестят време и усилия от страна на персонала, а в бизнеса, както знаем времето също е пари. Служителите ви ще запазят своята енергия за изпълнение на останалите си служебни задачи.

Защо сме идеалният избор за вас?

Освен финансов ресурс, бъдещите собственици на бизнес трябва да инвестират и голяма част от своето време. Намирането на подходящи мебели за кухнята на тяхното заведение за хранене, може да се окаже истинско предизвикателство и солиден разход на ценно време. Предлагайки своята стока онлайн, ние ви позволяваме да оборудвате без особени усилия професионалното си кухненско помещение.

Цените на предлаганото от нас кухненско оборудване за ресторанти, са солиден аргумент в полза на магазина ни. Амбицирани сме да ви помогнем да икономисате двата най-ценни ресурса за всеки нов предприемач – времето и финансовите средства. Разгледайте страхотните ни продукти, и ще се уверите, че нужното, за да заработи новия ви бизнес проект е по-близко и по-достъпно от всякога.

Прочетете повече