Комплекти за подправки

Ред:
Комплект за подправки

Всеки детайл от обзавеждането в кухнята ни допринася за стилен и предразполагащ интериор. Опитваме се да го постигнем с тематични тапети, кухненски гръб, принтове върху мебелите и приборите или пък дребни украси-акценти. Често обаче пропускаме да забележим колко ефектни декоративни елементи биха могли да бъдат малките съдове за съхраняване на подправки, билки, кафе, чай и дори бонбони.

Магазин Onitime предлага наистина оригинални комплекти за подправки, които ще разнообразят кухненският интериор и ще организират реда във всичките ви шкафове. Малки бурканчета със стандартна вместимост (80-100 мл.) от красиви и висококачествени материали, са най-практичното решение за кухнята ви, ако обичате ястията с много подправки и не пропускате да опитате някоя непозната до момента. Доставете си ги в ефектни форми и удобна поставка, още днес!

Бурканчета на стойка

Порцелан, прозрачно стъкло, пластмаса или метал - селекцията ни разполага с перфектният “склад“ за всички подправки, които откриете в кухнята си. Независимо от материалът си, повечето от тях завършват с винтови капачки със здраво затягане. Завинтването създава условия на пълна херметизация в съдовете, което спасява продуктите от най-големият им враг – влагата. На същият принцип са проектирани капачетата от неръждаема стомана, бамбук или капачките от прозрачно дебело стъкло.

Бамбукът е солидна и плътна дървесина, която не загнива при престой в пространства с висока степен на влажност. Металната сплав пък е висококачествена неръждаема стомана. И двата материала са дълготрайни и устойчиви както на механични въздействия, така и на резки температурни амплитуди и намокряне. Пластмасовите капачки също са влагоотблъскващи, макар и не така здрави, и с изключително красиви и свежи разцветки.

Никога няма да откриете върху ароматните зрънца и стрити билки петна от мухъл, ако ги съхраните в съд с подходяща текстура. Важната изолираща функция е поверена не само на запушалката, но и от корпусът на шишенцата. Селектираните ни изделия са от солиден порцелан, прозрачно стъкло и инокс. Тези материали са привидно напълно различни, но всички затварят продуктите в плътна “ограда”, която не позволява проникването на чужди тела, вредни вещества и капки вода.

Бурканчета са придружени от подредени в удобна поставка, която можете да сложите на видно място върху кухненският плот. Изберете компактна кръгла въртяща се стойка или плоскост за окачване, за да спестите много пространство. Изключително удобен вариант е магнитната бамбукова поставка, която можете да “залепите“ на видно място пред очите си.

Всеки продукт е съчетание от плътен и прозрачен елемент, за да се предостави така необходимата видимост. Винаги трябва да виждате съдържанието на шишенцето, това гарантира безопасността ви! Порцелановите модели са украсени с надписи за основните подправки и продукти – сол, захар, червен и черен пипер и брашно, които допълват изключително елегантният вид на малките контейнери. Съчетанията между бамбук и порцелан, метал и стъкло, както и цветна пластмаса са подходящи за всеки интериор и вкус.

Електрическа мелница и ножица за билки

Ще се чувствате по-спокойни, ако собственоръчно смилате и оразмерявате подправките си, нали? Това гарантира хигиената на процеса и произходът на ароматните треви и семена. Каталогът ни ви предоставя тази възможност, с мощната електрическа мелница за ароматни овкусители на зърна. Корпус, капак и невероятно остри ножове от неръждаема стомана, в съчетание с мощен мотор я правят изключително качествен продукт, който присъства в кухнята на всяко посещавано заведение.

Тя е бърза и изключително ефективна – просто поставете шепа кимион, бял пипер, кориандър или кора от канела, за да ги получите след минути в двойно по-благоуханен вариант. Уредът е подходящ за мелене на треви, билки, както и на любимите ни кафе и какао. Получавате модерен мултифункционален робот за собственоръчно смилане на ароматизирани вещества и билки

В каталогът ни ще откриете освен комплект за подправки и професионална ножица с цели 10 остриета, които ще наситнят всички зеленчуци и ароматни билки за броени минути. Чудите се как професионалните готвачи режат продуктите си толкова бързо? Вече открихте отговора – ножица от висококачествена стомана, която може да се озове и във вашата кухня, срещу изключително изгодна цена.

Виж още